Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Δοκιμάσαμε την Pizza Mia Λευκωσίας

Πρώτη επίσκεψη και εντυπώσεις από τηνέα πιτσαρία της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2017

Θα μπεις στο χαρούμενα διακοσμημένο χώρο της για να βρεις φαγητό που θα μπορούσε να βγαίνει από την κουζίνα της μαμάς! Αυτό νιώθω κάθε φορά που την επισκέπτομαι στη Λεμεσό. Τώρα, που ήρθε στα λημέρια μου -στη Λευκωσία-, ενθουσιάστηκα!

Θα απολαμβάνω την εξαιρετική ποικιλία και το μαμαδίστικο φαγητό της στην Έγκωμη. Στην Pizza Mia θα φας φαγητό νόστιμο, χορταστικό, υγιεινό και σε γενναιόδωρες μερίδες. Φαγητό που φτιάχτηκε με μεράκι από ανθρώπους που σε νοιάζονται. Αυτή τη φιλοσοφία κρατά η ῾πιτσαρία της οικογένειας῾ τα τελευταία 25 χρόνια σε έναν πολύ φωτεινό και παρεΐστικο χώρο. Προσφέρει απολαυστικές πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο -αληθινό ξυλόφουρνο-, ενώ μέχρι να έρθει η παραγγελία σου απολαμβάνεις ζεστό ψωμί, ζυμωμένο στο κατάστημα και ψημένο με την άφιξή σου.

Εκτός από τις θρυλικές πλέον πίτσες, στην Pizza Mia μπορεί κάποιος να δοκιμάσει χορταστικές και υγιεινές σαλάτες, νόστιμα ζυμαρικά και κρεατικά ψημένα στα κάρβουνα σε ποσότητες που ενθουσιάζουν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες. Το menu ακριβώς το ίδιο για take away, delivery αλλά και dine in, δίνει πολλές επιλογές.

Σου προτείνω να δοκιμάσεις την Pizza Mania με ψιλοκομμένα υλικά και λεπτό φύλλο, τουλάχιστον για την πρώτη παραγγελία, ή επίσκεψή σου στο εστιατόριο, ενώ η balsamica salad και το σπαγγέτι fantasia είναι δύο από τα πιο δημοφιλή πιάτα που εμείς δοκιμάσαμε και ευχαριστηθήκαμε ιδιαιτέρως!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close