Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα εστιατόριο "μυστήριο" άνοιξε στην Κύπρο

Μια value for money πρόταση στην Πάφο που σίγουρα θα συζητηθεί

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2017

Μεσογειακή, με διεθνείς γαστρονομικές αναφορές, άφιξη στη λεωφόρο των Τάφων των Βασιλέων στην Πάφο, που θα προσελκύσει εσένα και την εκλεκτή σου παρέα για να το τιμήσετε με την παρουσία σας. Πρόκειται για το εντυπωσιακό εστιατόριο Mysterium.

Άφησε χαλαρά το όχημά σου στον άνετο χώρο στάθμευσης του εστιατορίου και αποφάσισε, ανάλογα με τα τερτίπια του καιρού, για το αν θα βολευτείς στην ευάερή του βεράντα ή στον εντυπωσιακό, ψηλοτάβανο, μα πρωτίστως, artistic εσωτερικό χώρο.

Ο μετρ του χώρου, Διονύσης, σίγουρα θα σου προτείνει ένα από τα υπέροχα cocktails του Mysterium - δοκίμασε απαραίτητα το εύοσμο Hugo - αλλά και θα σου ανοίξει την σε ξύλινο περίβλημα κάρτα εδεσμάτων, την οποία υπογράφει ο διακεκριμένος consultant chef Νίκος Χαραλάμπους. Καθώς περιμένεις την άφιξη των μανιταριών πορτομπέλλο με μοτσαρέλα και λιαστές ντομάτες -€7, ανέβα την σκάλα για τον πρώτο όροφο, θαύμασε αφ' υψηλού τον αγγιγμένο με rustic κόκκινο τουβλάκι ενδοχώρο, αλλά και την εκάστοτε έκθεση τέχνης, με πρωταγωνιστές Κύπριους και ξένους δημιουργούς.

Η άφιξη στο τραπέζι σου του πύργου μελιτζάνας με μανιταράκια, κολοκύθια και φέτα- €6,50, αλλά και των τυλιγμένων σε κανταΐφι γαρίδων, πλάι σε γλυκοκαυτερή σο ς - € 7, θα σε επαναφέρουν στη θέση σου για να απολαύσεις μαζί με ανάλαφρο, αρωματικό Pinot Noir Matua - €28, παρμένο από την πραγματικά αξιόλογη κάρτα οίνων του εστιατορίου.

Ο σεφ Φάνης Χατζηπαναγιώτου σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει στη συνέχεια με τις κυρίως του επιλογές, μα προς θεού μην πεις όχι στο εντυπωσιακό σε παρουσίαση φουρνιστό του λαβράκι που εγκιβωτίζει Julien λαχανικά- €16,80 ή στο φιλέτο Angus 230g -€23,80 αγγιγμένο με πιπεράτη σος. Όποιο από τα επιδόρπια κι αν επιλέξεις (€4 - €4,50) να είσαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα, μα το μυστηριώδες mysterium με κα ρύδα και σοκολάτα και την ήπια μελωμένη καρυδόπιτα θα τα θυμάσαι για καιρό.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close