Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2017
Γιάννης Κότσιρας είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της εποχής του.
Τα τραγούδια του σιγοτραγουδιούνται από όλες τις ηλικίες και η φωνή του μας συντροφεύει σε όλες μας τις «διαδρομές», σε χαρές, λύπες, απογοητεύσεις, προσδοκίες..
Ο χειμώνας που πέρασε τον βρήκε μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις στην Αθήνα. Ο πρόσφατος δίσκος του «Ψεύτης Καιρός» μετρά λίγους μήνες κυκλοφορίας και μας έχει ήδη χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, ανάμεσά τους το «Κάθε φορά», το “Ποιο παραμύθι να βρω” και το “Και θέλω εσένα”.
Παίρνοντας λοιπόν στις αποσκευές του τα νέα του τραγούδια και έχοντας τώρα στο πλάι του τη Μιρέλα Πάχου, έρχεται στην Κύπρο για μια συναυλία στη Λεμεσό, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μια και διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Φίλων Αγίας Σκέπης.
Σ' αυτή τη συναυλία θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιά γνωστά ή λιγότερο γνωστά τραγούδια.
Μαζί του θα βρίσκεται και η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει η δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά.. το ακορντεόν της!
Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα.
Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2017 στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες της θεραπευτικής κοινότητας.
Εισιτήρια €15 και €10 (η έναρξη προπώλησης καθώς και τα σημεία προπώλησης των εισητηρίων θα ανακοινωθούν αρχές Mαΐου).
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
16 Ιουνίου 2017
Σχετικά
Πέθανε η εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλα
Η κορυφαία τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, ολοκληρώνοντας μια πορεία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι.
ZAZZA Music Theater: Η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει το Πάσχα
Ένα δυναμικό live πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες, έντονο ρυθμό και αληθινή διασκέδαση κάνει πρεμιέρα το Πάσχα και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές
Άννα Βίσση: Μεγάλο φινάλε για μια δεκαετία στο Hotel Ερμού
Στις 4 Απριλίου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ρίχνει αυλαία σε δέκα χρόνια ανεπανάληπτων εμφανίσεων, σε μια βραδιά που αναμένεται γεμάτη ένταση, συγκίνηση και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Η Άννα Βίσση εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της, παρουσιάζοντας τη Vission Music
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο της label σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα
Μια βραδιά γεμάτη retro, disco, funk και rock επιτυχίες στη Λάρνακα
Oι Time Surfers Party Band επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη non-stop επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’70, ’80, ’90 και ’00
Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος (και) στη Λάρνακα
Ανακοινώθηκε και δεύτερο "Μέτρημα" στην Κύπρο
Πασχαλινές συναυλίες από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με το «Requiem» του Τζον Ράτερ
Το «Requiem» του Ράτερ ξεδιπλώνεται σε επτά μέρη
The Model: Αυτή η χώρα θα νικήσει στη Eurovision 2026 – Ποιες θα βρεθούν στην πρώτη 5άδα
Οι προβλέψεις που προκαλούν μια μικρή ανησυχία...
Η Κατερίνα Στανίση στην Κύπρο για ένα βράδυ
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια σε ένα live που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Σωκράτης Σινόπουλος στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο μουσικοσυνθέτης θα είναι καλεσμένος σε δύο δράσεις οι οποίες είναι ανοικτές τόσο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όσο και για το ευρύ κοινό