Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Αυτό είναι το νέο cafe-bar της Αγίας Νάπας που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Το new entry της Αγίας Νάπας, θα βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, θα έχειυπέροχη διακόσμηση και ακόμα καλύτερο concept

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2017

Το "μικρόβιο" είναι περασμένο στο DNA όλων όσοι δουλεύουν χρόνια και με πάθος με την εστίαση και τη φιλοξενία. Και αυτό το μικρόβιο, έχει και ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το ολοκαίνουργιο Living room - cafe 'n bar στην Αγία Νάπα.

Το ολοκαίνουργιο cafe n' bar της Αγίας Νάπας ετοιμάζεται (σ' έναν περίπου μήνα) να ανοίξει τις πόρτες του, συστήνοντάς μας κάτι εντελώς νέο και διαφορετικό!

Όλα όσα μάθαμε πάντως... κάνουν λόγο για ένα χώρο με εκλεπτυσμένη μίνιμαλ διακόσμηση διά χειρός του γνωστού designer Χάρη Κωνσταντίνου και custom-made επίπλωση, όπου η λέξη "πελάτης" θα σημαίνει ταυτόχρονα "καλεσμένος", φροντίζοντας να του παρέχουν μια φιλόξενη εμπειρία και ανέμελες στιγμές, με μουσική και ποτό και επιλεγμένο φαγητό!

Εδώ λοιπόν από την τελευταία εβδομάδα του Μάη περίπου θα απολαμβάνεις τον καφέ σου με προσεγμένη μουσική από τις 12.00-14.00, με ένα line up από international DJs.

Το δε βράδυ ο χώρος θα μετατρέπεται σε μπαράκι με lounge μουσική, με τα ντεσιμπέλ του ήχου να ανεβαίνουν μαζί με τη διάθεση!

Τώρα όσον αφορά στο μενού του, θα περιλαμβάνει από διάφορα σνακ (όπως σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά κ.ά.) όλα καλοφτιαγμένα και με ιδιαίτερα φροντισμένη εμφάνιση, ενώ το βράδυ θα εμφανίζεται μπροστά σου ο κατάλογος με τα sushi, maki και nigiri, αλλά και τα platters αλλαντικών, τυριών και φρούτων, όλα φτιαγμένα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες!

Όσον αφορά στα ποτά, ετοιμάζεται ένας κατάλογος με signature cocktails από mixologist με εμπειρία, μια κάβα με επιλεγμένους και μοναδικούς οίνους, προσεκτικά επιλεγμένους από ειδικευμένους sommelier, μπίρες, Branded Spirits όπως rum, gin, vodka, tequila, whisky, cognace, liqueurs κ.ά. που θα χαρίσουν στον κάθε ουρανίσκο μια νέα γευστική εμπειρία

Μάθαμε, τέλος, ότι αργότερα υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία ενός "φιξ" μενού φαγητού, με μάξιμουμ 6-7 πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται 2 φορές το χρόνο!

Αναμένουμε λοιπόν το νέο opening με μεγάλη ανυπομονησία.

(97 661424) Nissi 26, Αγία Νάπα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close