Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο μεξικάνικο με homemade σάλτσες και τσίλι από τον κήπο του

Έπειτα απο 10 χρόνια λειτουργίας μετακόμισε, ανανεώθηκε και μας ξανασυστήνεται

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2017

Το Poco Loco, το μεξικάνικο εστιατόριο της Κάτω Πάφου ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2007 και έπειτα από δέκα χρόνια λειτουργίας αποφάσισε να αλλάξει χώρο, να ανανεωθεί και να επανέλθει με αυθεντική μεξικανική κουζίνα.

Ένα πολύχρωμος και ευχάριστος χώρος που ανοίγει ξανά το Σάββατο 29 Απριλίου. Το Poco Loco αγαπά τις σάλσα βραδιές και κάθε 15 μέρες διοργανώνει Salsa Night με πλούσιο μπουφέ με 20 ευρώ το άτομο. Δύο Μεξικάνες σεφ δημιούργησαν ένα μενού αυθεντικής μεξικανικής κουζίνας με δύο πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις.

Το Turango, που είναι το όνομα μίας πόλης του Μεξικού και γενέτειρα της executive chef του μαγαζιού. H πόλη αυτή έδωσε το όνομά της σε ένα πιάτο με tortilla, τηγανητό κοτόπουλο και πράσινη κόκκινη σάλτσα από καπνιστές πιπεριές. Το δεύτερο πιάτο πάλι φέρει το όνομα μιας πόλης του Μεξικού, της Molote Amescua που αποτελείται από tortilla με κοτόπουλο και πράσινη σάλτσα από καπνιστές πιπεριές. Το εστιατόριο φτιάχνει όλες τις σάλτσες του homemade στην κουζίνα του ενώ στον κήπο του καλλιεργεί το δικό του τσίλι που έφερε από το Μεξικό μαζί με άλλες πρώτες ύλες για τα πιάτα του.

Πρέπει να δοκιμάσεις το mojito δικής τους συνταγής αλλά και την μαργαρίτα με φρέσκο μάνγκο. Μία καλή επιλογή για μεξικανική κουζίνα, με θεματικές βραδιές δύο φορές τον μήνα, με μπουφέ και μουσικές από κουβανέζικη μπάντα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close