Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

3 beach bars που πρέπει να βάλεις φέτος στο πρόγραμμα

Πανέμορφα και εναλλακτικά παραλιακά μπαράκια που πρέπει να επισκεφτείς

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2017

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το καλοκαίρι πλησιάζει και τα καλοκαιρινά στέκια επιστρέφουν το ένα μετά το άλλο. Το Check In όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα στέκια για να σου τα προτείνει. Σημείωσε λοιπόν 3 εναλλακτικά παραλιακά μπαράκια και βάλε τα οπωσδήποτε στο φετινό σου καλοκαιρινό πρόγραμμα εξορμήσεων και διακοπών.

Κεντρική φωτογραφία Grape By the Sea

Grape By The Sea
Θα το βρεις στον Κάτω Πύργο, που το καλοκαίρι θα είναι μία καλή επιλογή για εξόρμηση. Αν πούμε πως πρόκειται για ένα επίγειο μικρό παράδεισο δεν θα είμαστε υπερβολικοί. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν αν αποφασίσεις να βρεθείς σε εκείνο το σημείο της Κύπρου από την Πάφο πιο πάνω στον Πωμό και να φτάσεις μέχρι εκείνο το απομακρυσμένο σημείο της επαρχίας Λευκωσίας, τον Κάτω Πύργο κάνε μία στάση για μπάνιο, χαλάρωση και να απολαύσεις ίσως την ομορφότερη δύση ηλίου στο "Grape By The Sea". Ένας χώρος χωρίς φτιασίδια, απόλυτα φυσικός με ξαπλώστρες, γκαζέπο, ξύλινο μπαρ, καρέκλες και τραπέζια κάτω από ψάθινη τέντα, που σου σερβίρει παγωμένα ροφήματα και κοκτέιλ αλλά και νόστιμα σνακ και πιάτα όπως σάντουιτς, μπριζόλες, σαλάτες και διάφορα άλλες επιλογές για φαγητό. Μία ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, ίσως ένα από τα ομορφότερα παραλιακά μπαράκια της Κύπρου.
(96117656) Κάτω Πύργος, επ. Λευκωσίας.

Island Beach Bar
Βρίσκεται στην ειδυλλιακή θαλάσσια περιοχή στο Λατσί της επαρχίας Πάφου. Ένα σημείο σχεδόν εξωτικό όπου μπορείς να βρεθείς από νωρίς το πρωί και να αράξεις στις αιώρες και τις ξαπλώστρες του, να πιεις καφεδάκι, να δοκιμάσεις διάφορα σνακ αλλά και να γευματίσεις με ένα από τα πιάτα του. Δοκίμασε την ζουμερή μπριζόλα του, τα σάντουιτς, τις σαλάτες, τις πίτσες και τις μακαρονάδες του αλλά και τις πιατέλες με τα θαλασσινά του. Το βραδάκι διασκέδασε με παγωμένη μπίρα, διάφορα κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά της αρεσκείας σου συντροφιά με τις μουσικές επιλογές των djs του μαγαζιού κάθε Παεασκευή και Σάββατο. Σίγουρα θα περάσεις υπέροχα.
(96725592) Λατσί, Πάφος.

Sea you Beach bar
Το υπέροχο Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων "Πότιμα" στην Κισσόνεργα (σημείωσε ότι η εν λόγω παραλία έχει φέτος αναβαθμιστεί και είναι πλέον έτοιμη να μας υποδεχθεί), αποτελεί μια όαση ηρεμίας! Έχει ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες στο γρασίδι, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού. Περιβάλλον προσεγμένο και όμορφο, και την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα το καλοκαίρι σου;
(96234490) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close