Things to do με το παιδί , Things to Do

Παιδικό Φεστιβάλ με δωρεάν παγωτό και παιχνίδια

Στην Αγία Νάπα την τελευταία Κυριακή του Μάη, τα παιδιά θα περάσουν υπέροχα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2017

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού η 1η Ιουνίου και ο Δήμος Αγίας Νάπας γιορτάζει για άλλη μια χρονιά την ημέρα αυτή διοργανώνοντας την Κυριακή 28 Μαΐου, στην Κεντρική του Πλατεία, το 23ο Παιδικό Φεστιβάλ, σε συνεργασία με το Οικολογικό Δημοτικό Σχολείο «Αντώνης Τσόκκος», το Οικολογικό Νηπιαγωγείο Αγίας Νάπας, τους συνδέσμους γονέων των δύο σχολείων και την Εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας.

Οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ, όπως Χειροτεχνίες, Αγγειοπλαστική, Ζωγραφική, πλαστελίνη, παραδοσιακό Ζύμωμα και Φούρνισμα ψωμιού, πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές, αρχίζουν από τις 6.00μ.μ -7.30μ.μ και έχουν φέτος ως θέμα τους τον τύπο του νερού Η20.  

Τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παίξουν καλαθόσφαιρα, παιγνίδια στα φουσκωτά και να περάσουν όμορφες στιγμές με τις αγαπημένες Μασκότ-ήρωες της Ντίσνεϋ από την  ομάδα «Πολύχρωμη Διασκέδαση».

Το καλλιτεχνικό μέρος του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μουσική, χορό και τραγούδια από τις Σχολές «Μουσικό Ωδείο Νίκης Αντωνίου», Σχολή Χορού «Performer’s Academy of Dance», το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Αγίας Νάπας, «Olympias Frenaros» το Χορευτικό ΄Ομιλο του Δήμου Αγίας Νάπας και τη θεατρική παράσταση «Το Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» από το ΣΑΤΙΡΙΚΟ θέατρο.

 Σε όλα τα παιδιά θα προσφέρεται δωρεάν παγωτό από την Παγκύπρια Οργάνωση Πενταμελούς Οικογένειας Π.Ο.Π.Ο.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λειτουργεί στο χώρο Έκθεση βιβλίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close