Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα εκλεκτό εστιατόριο για φρέσκο ψάρι στο κέντρο της πόλης

Η Μαγιοπούλα αποτελεί ένα από τα καλύτερα μαγαζιά για ψάρι στην πρωτεύουσα

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2017

Η μεγάλη αγάπη των ιδιοκτητών για καλό ελληνικό φαγητό οδήγησε πριν από τέσσερα χρόνια στη δημιουργία του εκλεκτού εστιατορίου στο κέντρο της πόλης. Είναι κατάλληλο για επιχειρηματικά γεύματα ή δείπνο, αλλά και για μία εκλεπτυσμένη πρόταση φαγητού με φίλους ή με οικογένεια. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που κλείνεις τραπέζι στη Μαγιοπούλα, εγγυημένα θα απολαύσεις το πιο καλομαγειρεμένο ελληνικό ψάρι στην πόλη! Οι επαγγελματίες σεφ του καθημερινά φτιάχνουν μία πλούσια ποικιλία φρεσκότατων ψαρομεζέδων, χειροποίητων αλοιφών και καλομαγειρεμένων κυρίως πιάτων. Γι’ αυτό και το εστιατόριο έχει γίνει πόλος έλξης των καλοφαγάδων.

Best Place!
Εκτός από το εξαιρετικό φαγητό του, ο χώρος στήθηκε και διακοσμήθηκε με βάση το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών σε χρωματισμούς λευκού και μπλε που αποπνέουν την καθαρότητα του φωτός της Μεσογείου.

Λογικές Τιμές!
Οι τιμές ενδεικτικά είναι €24 το άτομο για ολόφρεσκους ψαρομεζέδες και για κάθε έξτρα πιάτο από τις επιπλέον επιλογές του μενού, οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα.

Εξαίρετη Κουζίνα
Η βασική φιλοσοφία του εστιατορίου αναπροσαρμόζεται συνεχώς και ενισχύεται με νέα πιάτα, προσφέροντας μία απίστευτη ποικιλία φρέσκου ψαριού με βασικό κορμό τον κλασικό ελληνικό ψαρομεζέ, που περιλαμβάνει φρέσκα σπιτικά ορεκτικά, θαλασσινά, σαλάτες, φρέσκα ψάρια, τηγανητά και σχάρας. Τα ριζότο, οι  αστακομακαρονάδες και τα άλλα γευστικά πιάτα που σερβίρει είναι επιπλέον δελεαστικές προτάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις στη Μαγιοπούλα.

Special Dish
Εκτός από τη φρεσκότατη ποικιλία των ψαρομεζέδων που σερβίρει, το λαβράκι με άρωμα πορτοκαλιού είναι μια νόστιμη πρόταση, όπως και η ρουλάτ λεμονιού που ενθουσιάζει κάθε ουρανίσκο!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close