Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To νέο εντυπωσιακό θέρετρο της Χαλκιδικής που κόβει την ανάσα

Οι Eagles Villas άνοιξαν τις πόρτες τους μόλις πρόσφατα -στις 27 Απριλίου- και αποτελούν το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου TOR Hotel Group

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2017

Περιβάλλονται από ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο, σ᾽ έναν πανέμορφο λόφο, ακριβώς δίπλα στο ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace, συνδυάζοντας αξεπέραστο service και εκπληκτικές παροχές. Σε απόσταση μόλις 4 χλμ., βρίσκεται το γραφικό χωριό της Ουρανούπολης, το τελευταίο σύνορο πριν από το Άγιο Όρος.

Στους κοινόχρηστους χώρους, το resort παρέχει εντυπωσιακές εσωτερικές και εξωτερικές, θερμαινόμενες πισίνες καθώς και πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς μας φίλους. Οι Eagles Villas προσφέρουν ένα μοναδικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων από water sports και scuba diving μέχρι μαθήματα μαγειρικής και wine tastings. Το Eagles Spa by Elemis διαθέτει αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με personal trainer. Οι Eagles Villas υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης για κάθε επισκέπτη. Σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, μακριά από το σπίτι σου και με butler!

 

A room please!
42 υπερπολυτελείς βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα, οι πλείστες και με ιδιωτικό κήπο, μαγευτική θέα στο Σιγγιτικό κόλπο, πληθώρα γαστρονομικών επιλογών και μ᾽ ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων υπόσχονται την απόλυτη, χαλαρωτική εμπειρία διακοπών. Οι Eagles Villas προσφέρουν άνετη διαμονή και αποτελούν την ιδανική επιλογή τόσο για ζευγάρια όσο και για μεγαλύτερες οικογένειες αφού κυμαίνονται από 65 έως 140 τ.μ. Είναι όλες εξοπλισμένες με kitchenettes για μεγαλύτερη διευκόλυνση των επισκεπτών και διακοσμημένες με παστέλ χρώματα για την απόλυτη, χαλαρωτική εμπειρία. Οι Eagles Villas προσφέρουν επίσης butler service καθώς και 24ωρο club car service, για μια πιο άνετη μεταφορά σ' όλο το resort.

Ανακάλυψε τη γαστρονομία του
Για τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών, οι Eagles Villas παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων με διαφορετικές κουζίνες το καθένα. Στο κεντρικό κτίριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο cocktail bar & lounge, το οποίο προσφέρει πλούσιο all day menu, ενώ το πρωινό και το βραδινό τους στο εστιατόριο Lofos και τους καλοκαιρινούς μήνες στο εστιατόριο Eleonas, ένα πανέμορφο εστιατόριο, φωλιασμένο σ᾽ ένα καταπληκτικό ελαιώνα. Όλες οι βίλες προσφέρουν al fresco dining facilities, μια μοναδική in-villa εμπειρία κάτω από τ᾽ αστέρια που θα μείνει αξέχαστη στον καθένα. Όλοι οι επισκέπτες των Eagles Villas, έχουν εύκολη πρόσβαση στα 5 εστιατόρια του Eagles Palace και στα δύο bars, στο Eagles Club και στο Pool bar.

 

 

Special tip
Το Eagles Resort διαθέτει ιδιωτική παραλία, με καταγάλανα νερά και λευκή άμμο, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Προσφέρει άνετες ξαπλώστρες και beach bar που σερβίρει δροσερά cocktail και σνακ στην άμμο, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού!

 

Πληροφορίες/κρατήσεις: info@eaglespalace.gr/ website: http://www.eaglesvillas.gr/ Ουρανούπολη, Χαλκιδική.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close