Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για φρέσκο ψάρι σε μία από τις μακροβιότερες ταβέρνες της Κύπρου

40 χρόνια εμπειρίας, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εγγύηση για την ανώτερη ποιότητα φαγητού και σέρβις που θα απολαύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2017

Με το γαλάζιο της θάλασσας να ομορφαίνει τις γύρω σου εικόνες, παίρνεις θέση σε ένα από τα πολυάριθμα άσπρα τραπεζάκια του παραθαλάσσιου εστιατορίου Καλαμιές και αφήνεις τις μυρωδιές από την κουζίνα να σου ανοίξουν την όρεξη. Με τον υπέροχο πολυεπίπεδο χώρο του, την εξαιρετική θέα προς το γραφικό κολπίσκο της περιοχής και την 40χρονη εμπειρία του, σίγουρα πρόκειται να ζήσεις την καλύτερη πρόταση εστίασης στην περιοχή του Πρωταρά. Διάλεξε τη δική σου οπτική γωνία, κάθισε άνετα και παράγγειλε το πιάτο της προτίμησής σου μέσα από την πλούσια κάρτα μενού που διαθέτει. Ό,τι φας είναι ολόφρεσκο και λαχταριστό. Και μπορείς να το συνδυάσεις με ένα δροσερό κοκτέιλ που θα το απολαύσεις στην προνομιακή του βεράντα.

Best place!
40 χρόνια εμπειρίας, είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη εγγύηση για την ανώτερη ποιότητα φαγητού και σέρβις που απολαμβάνεις στις Καλαμιές. Σε συνδυασμό με την εξαιρετική του τοποθεσία, έχεις την πιο υπέροχη παραθαλάσσια εμπειρία γεύσης.

Λογικές τιμές!
Αυτό που θα διαπιστώσεις με την πρώτη σου επίσκεψη στις Καλαμιές, είναι ότι πέραν της απίστευτης ποικιλίας στην κάρτα του, προσφέρει και μία επιλογή σε τιμές που αγγίζουν κάθε τσέπη.

Εξαίρετη κουζίνα
Καθημερινά, το μενού στις Καλαμιές ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό της γεύσης! Από τα κρύα και ζεστά ορεκτικά του, τις σαλάτες και τα μαγειρευτά του, μέχρι τα νόστιμα είδη σχάρας, αλλά και τα θαλασσινά του που σε περιμένουν στη βιτρίνα του να τα διαλέξεις.

Special dish
Η κάρτα μενού του εστιατορίου ανανεώνεται και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα πιάτα. Όμως, δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις τη γευστική εμπειρία που σου προσφέρει η μοναδική αστακομακαρονάδα της Μαρίας!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close