Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Φρέσκα, λαχταριστά ψάρια σε μία προνομιακή τοποθεσία

Ο πλουσιότατος ψαρομεζές του διαθέτει πέραν των 20 πιάτων

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2017

H συνταγή του Captain's Table στο Ζύγι είναι συνταγή επιτυχίας! Είναι ένα 'πάντρεμα' του ποιοτικού, νόστιμου φαγητού που σερβίρει χρόνια τώρα με την προνομιακή του τοποθεσία και τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του. Φρέσκα, λαχταριστά ψάρια, αστακομακαρονάδα, καλαμάρι γεμιστό, μύδια φρέσκα και άλλοι πεντανόστιμοι γαστρονομικοί θησαυροί της θάλασσας έρχονται στο πιάτο σου και τους απολαμβάνεις στη δημοφιλή ψαροταβέρνα! Η υπέροχη θέα προς τη μαρίνα δίνουν εικόνες μαγικές, ενώ, η ψαγμένη, προσεγμένη του κουζίνα ικανοποιεί κάθε απαιτητικό λάτρη του ψαριού.

Εξάλλου… βρίσκεσαι στο τραπέζι του καπετάνιου! Με τον ήλιο και το γαλάζιο της θάλασσας να σε ταξιδεύουν και να σε χαλαρώνουν και τη νόστιμη γαστρονομία του να ικανοποιεί κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, ζήσε την απόλυτη εμπειρία εστίασης που σου προσφέρει.

Best place!
Η εξαιρετική ποιότητα και η απίστευτη ποικιλία στις επιλογές φρέσκων ψαριών -από την ψαριά της ημέρας-, καθώς και η φιλική προσέγγιση και εξυπηρέτηση των ανθρώπων της δημοφιλούς ταβέρνας του Ζυγίου, είναι σήμα κατατεθέν.

Λογικές τιμές!
Ο πλουσιότατος μεζές του διαθέτει πέραν των 20 πιάτων και αποτελείται από σαλάτα, ορεκτικά, ποικιλία ψαριών και θαλασσινών -τηγανητών και σχάρας-, με χρέωση €25 το άτομο.

Εξαίρετη κουζίνα
Και φέτος το εστιατόριο ετοιμάζει αρκετά νέα πιάτα για την καλοκαιρινή σεζόν, πάντοτε με την ίδια γνωστή, ανώτερη ποιότητα και φρεσκάδα, αλλά και την ποικιλία που έχει να μας προσφέρει η κυπριακή φύση και θάλασσα!

Special dish
Αν δεν έχεις δοκιμάσει, το σουφλέ ψαρικών που ψήνεται και σερβίρεται μέσα σε αληθινό κογχύλι (περιλαμβάνεται στον ψαρομεζέ), ψάξε το! Όπως, επίσης, και τα σπιτικά γλυκά του.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close