Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2017
Στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Μαχητές» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζη είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 144,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 52% ενώ έφτασε μέχρι και 52,3% στα ανά τέταρτο στοιχεία όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 44%.
Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο αφού ήταν με κλειστά μάτια και οι συμπαίκτες τους θα έπρεπε να τους καθοδηγούν. Κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν γρήγορα το παιχνίδι υπέρ τους. Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελικό 10-7 . Η νίκη αυτή οδηγούσε στο καλύτερο έπαθλο κατ΄ ομολογία των παικτών και των δύο ομάδων, αφού εκτός από γεύμα με κρέατα και απολαυστική χωριάτικη σαλάτα επιβιβάστηκαν και σε ιδιωτικό αεροπλάνο και παρακολούθησαν συναυλία του Sting.
Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.
Ένα χορταστικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.
Σχετικά
Ένα νοσταλγικό μουσικό αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, 30 χρόνια μετά
Ζωντανή αφήγηση, μουσικές ερμηνείες και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό συνθέτουν ένα νοσταλγικό αφιέρωμα
Weekend Agenda: 30 υπέροχες ιδέες για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο και αυθεντικά καλοκαιρινά γλέντια μάς βγάζουν έξω
20 αυγουστιάτικες χοροεσπερίδες και γλέντια στα χωριά της Κύπρου που αξίζει να ζήσεις φέτος
Από τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, τα χωριά στήνουν τραπέζια και μας καλούν για μουσική, φαγητό και χορό
Η Ποταμίτισσα μάς προσκαλεί στις καλοκαιρινές της εκδηλώσεις
Θέατρο, χοροεσπερίδα και ένα διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεων δίνουν αφορμή για εξόρμηση στο χωριό
Στο Σαράντι στήνεται μια μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα
Γιώργος Σταματάρης και Φλώρα Κωνσταντίνου αναλαμβάνουν τη διασκέδαση σε μια βραδιά με μουσική, χορό, φαγητό και άφθονο κυπριακό ποτό
Χοροεσπερίδα στον Άγιο Θεόδωρο Πιτσιλιάς με μουσική, φαγητό και χορό
Μια μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση με live πρόγραμμα, πλούσιο μπουφέ και κυπριακή διάθεση
Η Τεμβριά ετοιμάζεται για τη μεγάλη καλοκαιρινή της χοροεσπερίδα
Η Έλενα Τζαβέλλα και ο Βαλεντίνος Αριστείδου ανεβαίνουν στη σκηνή για μια βραδιά με ζωντανή μουσική, φαγητό και χορό
Η Αψιού στήνει μια μεγάλη χοροεσπερίδα με φαγητό, ποτό και live μουσική
Ο Φίλιππος Αντωνίου και η Σούλλα Ευαγγέλου αναλαμβάνουν τη διασκέδαση σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του χωριού
Μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα στα Λειβάδια Πιτσιλιάς
Live μουσική, φαγητό και κυπριακό ποτό σε μια όμορφη βραδιά στο Κοινοτικό Πάρκο του χωριού
Το πιο δυνατό πάρτι του Αυγούστου στήνεται στο Βουνί
Το «Παίζει Party στο Βουνί Vol. 4» επιστρέφει με DJ Paris T., μουσική και χορό στην ατμοσφαιρική Πλατεία Μουσείου
Η μεγάλη Χοροεσπερίδα του Κορμακίτη επιστρέφει τον Δεκαπενταύγουστο
Φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική με την ορχήστρα Ζορνές σε μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή στην κεντρική πλατεία
Λαϊκό γλέντι τον Δεκαπενταύγουστο στον Αγρό με Θανάση Βασιλάκο, Ελένη Γρίβα και Λίζα Θεοφάνους
Μια μεγάλη βραδιά με ζωντανή λαϊκή μουσική, φαγητό, ποτό και χορό μέχρι το πρωί