Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία ψαροταβέρνα σερβίρει ψάρια από το 1962

Για δεκαετίεςη ταβέρνα Ψαρολίμανο αποτελεί σήμα κατατεθέν της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2017

Από το 1962 η ταβέρνα Ψαρολίμανο αποτελεί σήμα κατατεθέν της γύρω περιοχής. Δεσπόζει στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Νάπας και είναι φημισμένο για το ολόφρεσκο ψάρι και τα νόστιμα πιάτα που σερβίρει! Διαθέτει πλούσιο μενού, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Από φρέσκο κυπριακό ψάρι, θαλασσινά, μύδια, στρείδια, γυαλιστερές, κυδώνια και τη φοβερή αστακομακαρονάδα του, μέχρι την προσεγμένη επιλογή σε sushi. Για τους λάτρεις των κρεατικών, ετοιμάζει μια νόστιμη ποικιλία στα κάρβουνα. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και αφοσίωση στο καλό φαγητό. Ό,τι και να επιλέξεις, οι γευστικές του προτάσεις είναι ποιοτικές και μοναδικές. Γι’ αυτό δεν είναι τυχαίο που το εστιατόριο Βάσος Ψαρολίμανο αποτελεί πόλο έλξης ντόπιων και ξένων.

Best Place!
Οι άνετοι εσωτερικοί του χώροι και η μεγάλη του βεράντα είναι το καλύτερο σημείο για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την προνομιακή θέα της γαλάζιας θάλασσας της περιοχής, τρώγοντας το καλύτερο ψάρι!

Λογικές Τιμές!
Τον ψαρομεζέ τον χρεώνει €24 το άτομο (ελάχιστη παραγγελία 2 άτομα), ενώ η μεγάλη ποικιλία πιάτων που διαθέτει το μενού του, σου δίνει άπειρες επιλογές για κάθε βαλάντιο και κάθε τσέπη.

Εξαίρετη Κουζίνα
Η κουζίνα του εστιατορίου έχει πλήρως ανακαινισθεί. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και άνετους χώρους για να ετοιμάζονται με επαγγελματισμό τα νόστιμα πιάτα του και οι χορταστικές μερίδες που σερβίρει. Προσφέρει μόνο φρέσκα κυπριακά ψάρια, καθώς επίσης και μια μεγάλη ποικιλία κρεατικών.

Special Dish
Σπεσιαλιτέ τους είναι η αστακομακαρονάδα, αλλά και το φρεσκότατο σούσι, το λιαστό χταπόδι και τα αχνιστά μύδια.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close