Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Επιστροφή στο απόλυτο εστιατόριο για ψάρι στη Λεμεσό

Νέα σεζόν με καινούργια γκάμα πιάτων για το υπέροχο "Λιμανάκι" του ξενοδοχείου Amathus

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2017

To by the sea ‘λιμάνι’ της υψηλής ψαρογαστρονομίας, άνοιξε ξανά τις νοητές του πύλες, επαναλαμβάνοντας τις αγαπημένες γεύσεις της τελευταίας διετίας, αλλά και λανσάροντας μια γκάμα καινούριων πιάτων που θα κάνουν κι εσένα να παρεκκλίνεις από τη συνήθη σου πορεία.

Ο λευκός ταραμάς με χαβιάρι σολομού (€6) και το μους γιαουρτιού με παντζάρι, κίμινο και κόλιανδρο (€6) θα γίνουν η αιτία για να βουτήξεις σε αυτά  το ζεστό κουλούρι και πιτούλες που θα φτάσουν με τη άφιξή σου, συνοδευμένα από πάστα ελιάς και  ελαιόλαδο κορυφαίων παραγωγών.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που τιμά στο έπακρο τους πέντε φωτεινούς αστέρες του καλαίσθητα ανακαινισμένου Amathus Hotel, θα σου παινέψει εγγυημένα για τη συνέχεια τη σαλάτα με τραγανές γαρίδες tempura με wakame και dressing κρεμμυδιών (€15), αλλά και τα fusion κανελόνι με χτένια, γαρίδες και λαυράκι, αγγιγμένα με διακριτικό bisque αστακού (€12).

Να εύχεσαι και η δικιά σου βραδιά να είναι φεγγαρολουσμένη σαν και τη δικιά μας, για να απολαύσεις πιότερο το μουρμουρητό της θάλασσας, αλλά και την καλλίφωνη τραγουδίστρια (δυο βραδιές τη βδομάδα) που θα σε ταξιδέψει μουσικά και αισθησιακά, καθώς εσύ θα αποτελειώνεις την πρώτη φιάλη από το υπέροχο Ezousa Viognier από το ομώνυμο οινοποιείο.

Το ιδανικό κρασί για να επέλθει η απόλυτη ρινοστοματική ισορροπία σαν δοκιμάσεις και τα γεμιστά με μανούρι, κολοκυθολούλουδα (€8) , το ταρτάρ τόνου με sweet chili και lime (€14) , καθώς επίσης και τον ζουμερό ασπρόβλαχο σχάρας, πλάι σε ποικιλία λεπτοκομμένων, φουρνιστών λαχανικών. Οι πολυπράγμονες pastry chefs του ξενοδοχείου δε θα αμελήσουν στο τέλος να σου επιδείξουν τις καινούριες του αλχημείες, με πρώτες και καλύτερες τη σοκολατένια τάρτα με σορμπέ πεπόνι (€12), το fusion καζάν ντιπί (€11) και το ανεπανάληπτο Bergamont frozen gateaux (€11) δομημένο με τραγανό κανταΐφι και αμυγδαλόψιχα. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close