Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε για ψάρι σε μία αυλή στην Παρεκκλησιά

Η φημισμένη ψαροταβέρνα της Παρεκκλησιάς, σε περιμένει στο όμορφο πέτρινο σπίτι, με την ξεχωριστή και δροσερή εσωτερική αυλή του

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2017

Με μια βιτρίνα γεμάτη φρέσκο ψάρι κι ένα χαμόγελο εγκάρδιο και φιλόξενο που σε σκλαβώνει, εδώ θα απολαύσεις κυπριακή φιλοξενία και μεσογειακές γεύσεις στα καλύτερά τους! Ο Κουρσάρος δεν προσφέρει τυποποιημένο μεζέ, αντίθετα, ο ιδιοκτήτης του σε προσκαλεί να επιλέξεις και να δημιουργήσεις το μενού της αρεσκείας σου. Η ποικιλία είναι μεγάλη, η ψαριά προέρχεται από τα καταγάλανα νερά των θαλασσών μας και τα συνοδευτικά είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και την απαραίτητη φροντίδα, για να τα απολαύσεις σπιτικά και μυρωδάτα μαζί με τα πιάτα της επιλογής σου.

Best place!
Τώρα το καλοκαίρι ο Κουρσάρος στρώνει τραπέζια στην υπέροχη αυλή του και απολαμβάνεις με την παρέα σου ολόφρεσκο ψάρι και σπιτικά ντιπ, πάντα με το καλύτερο σέρβις.

Λογικές τιμές!
Στο μενού του, που έχει απίστευτη ποικιλία, σου προτείνει αρκετά κρύα και ζεστά ορεκτικά, όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία εποχιακών φρέσκων κυπριακών ψαριών και μεσογειακών λιχουδιών, στις καλύτερες τιμές!

Εξαίρετη κουζίνα
Ο Κουρσάρος σερβίρει φρέσκο ψάρι, ντόπιο και λαχταριστό. Η βιτρίνα του είναι γεμάτη με την καλύτερη ψαριά της ημέρας και τους πιο νόστιμους θησαυρούς της θάλασσας. Φτιάχνει νόστιμες αστακομακαρονάδες, σερβίρει φρέσκα μύδια και καραβίδες και όλα τα θαλασσινά σε ΑΑ ποιότητα!

Special dish
Ξεχωρίζουν τα σαγανάκια με γαρίδες, που ο ‘Κουρσάρος’ προσφέρει σε διάφορες εκδοχές, καθώς και η αστακομακαρονάδα του. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τις Γαρίδες Σαγανάκι με μέλι, δενδρολίβανο και ούζο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close