Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2017
Μετά από έναν αγώνα ντέρμπι στον οποίο ηττήθηκαν οι «Διάσημοι» και ύστερα από την ψηφοφορία των παικτών τους, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Bo είναι οι προτεινόμενοι παίκτες προς αποχώρηση από το “Survivor”.
Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να αγωνιστούν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” «Διάσημοι» και «Μαχητές», αφού και οι δυο ομάδες κέρδιζαν σχεδόν εναλλάξ. Όταν το σκορ έφτασε στο 9-9 η Σάρα Εσκενάζη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσαν τη νίκη στην ομάδα τους απέναντι στην Ευριδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας.
Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 160,000, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7% ενώ έφτασε μέχρι και 65,7% στα ανά τέταρτο στοιχεία στο σύνολο πληθυσμού.
«Διάσημοι» και «Μαχητές» πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως για να κερδίσουν το σημαντικότερο έπαθλο του “Survivor”, την ασυλία. Οι δυο ομάδες αριθμούν από πέντε παίκτες η καθεμιά και τα περιθώρια αποχώρησης παικτών έχουν λιγοστέψει. Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας δίνει πλέον τη νίκη μόνο σ’ έναν παίκτη κι αυτός αναδείχθηκε χθες ο Γιώργος Χρανιώτης. Στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να ψηφίσουν τον έναν παίκτη που επιθυμούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Κώστας Κοκκινάκης έλαβε από τους συμπαίκτες του τρεις ψήφους και είναι ο πρώτος προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση από το παιχνίδι. Δεύτερος είναι ο Bo που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη, δικαιολογώντας την ψήφο του με βάση τα αγωνιστικά κριτήρια.
Στο μεταξύ, στην παραλία το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. Αν κι έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το αγώνισμα που έγινε η αιτία να διαταραχθούν οι σχέσεις τους, «Διάσημοι» και «Μαχητές» εξακολουθούν να κρατούν … αποστάσεις μεταξύ τους.
Απόψε στις 21:15 συντονιστείτε στο ΣΙΓΜΑ για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor” με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού.
Σχετικά

Ταξιδεύουμε στην Αρχαία Ελλάδα διαβάζοντας βιβλία με τους μικρούς μας φίλους
Μαζί με τον πολυβραβευμένο Λευτέρη Πλουτάρχου
Οργανωμένη πεζοπορία στο Ξερό ποταμό και στο Φράγμα Καφιζήδες
Μια μοναδική διαδρομή με αφετηρία την Λευκωσία

Μαζεύουμε τις αναμνήσεις μας από τα παραδοσιακά έθιμα του Παραλιμνίου
Με αφορμή το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “ΦΩΝΕΣ ΤΖΙΑΙ ΘΥΜΗΣΕΣ”

Μια ξεχωριστή γευσιγνωσία κρασιών στο οινοποιείο Ζαμπάρτα
Δοκιμάζουμε δύο αγαπημένα κρασιά με platters

20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με πολλούς αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές, θέατρο και χορό


40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Με μουσική, θέατρο, γεύσεις και διασκέδαση


Ώρα της Γης 2025: Σβήσε κι εσύ τα φώτα αυτό το Σάββατο του Μάρτη
Μια παγκόσμια πρωτοβουλία που μας υπενθυμίζει τη δύναμη που έχουν οι συλλογικές δράσεις

O «Ταξιδευτής», το παλαιοβιβλιοπωλείο στην καρδιά της πόλης, κλείνει
Και προσφέρει όλα τα βιβλία και τους δίσκους βινυλίου με 50 % έκπτωση (για μία μόνο μέρα)

Ακούμε μελοποιημένη ποίηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στο Σουβενίρ
Από δυναμικές ροκ μελωδίες, ως μπαλάντες, και από διασκευές, σε απαγγελίες ποιημάτων με μελοδική ηλεκτρονική υπόκρουση

Ο Δήμος Στροβόλου κλείνει τα φώτα για μία ώρα
Συμμετέχοντας και φέτος ενεργά στην Ώρα της Γης