Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δοκιμάσαμε ένα υπέροχο green menu στην καρδιά της Λευκωσίας

Συνδυάσαμε shopping, eating and drinking σε ένα από τα πιο chic μαγαζιά της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου 2017

Κάθε μου επίσκεψη στο Elma & Fred είναι ένας συνδυασμός shopping, eating and drinking! Πουθενά αλλού δεν θα βρεις τόσο προσεγμένη κουζίνα και ένα τόσο chic ambiance και service. Πρόσφατα, ανακάλυψα το νέο του ‘Green Menu’ που λανσάρει από το πρωί μέχρι αργά το μεσημεράκι και οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι εξαιρετικό σε γεύσεις και μία απολύτως υγιεινή πρόταση φαγητού.

Το δοκιμάσαμε και μας ενθουσίασε απ’ όλες τις απόψεις. Ξεκινήσαμε με ένα Power shot από παντζάρι (€2). Για φαγητό, παραγγείλαμε τα Poached eggs (€7) με φρυγανισμένο τοσκανικό ψωμί. Νοστιμότατα! Εντυπωσιακή και η Chicken Avocado Salad (€12) που χορταίνει κυριολεκτικά 2 άτομα, ενώ ο σολομός σχάρας του (€14) με τα γευστικά και guilt free συνοδευτικά ήταν ό,τι έπρεπε για τις 11.30 που μαζευτήκαμε χαλαρά και… πεινασμένα.

Στην παρέα μας ήταν και η εμπνευστής του μενού, η κλινική διαιτολόγος Χαρά Μαλιώτη, που θεωρεί ότι για τους εργαζόμενους και μη, μια μικρή ανάπαυλα για ένα ελαφρύ αλλά θρεπτικό γεύμα από το ‘Green Menu’ είναι άκρως αναζωογονητικό. Εξάλλου, ο καθένας από εμάς αναζητά νέες γεύσεις αλλά και πιο υγιεινές προτάσεις για φαγητό. Κι αυτό ακριβώς προσφέρει το Elma & Fred…

Ένα μενού με λίγες θερμίδες και συγκεκριμένες μερίδες, αλλά με ιδιαίτερα θρεπτικές και γευστικές επιλογές που θα μας χορτάσουν χωρίς ενοχές. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close