Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μία αυθεντική αμερικανική brasserie είναι η νέα άφιξη της Λευκωσίας

Ένας all day χώρος στη Θεμιστοκλή Δέρβησε ύφος ρετρό, εμπνευσμένο από την δεκαετία των ’30s θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2017

Το 2011, η Κωνσταντίνα Ιωάννου αναδείχθηκε ως η σεφ της χρονιάς στα Check In Eating Awards και έκτοτε συνεχίζει με επιτυχία το γαστρονομικό της ταξίδι στις κουζίνες.

Σήμερα, η Κωνσταντίνα κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με το άνοιγμα ενός ολοκαίνουργιου και πολύ ξεχωριστού εστιατορίου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Cafe Americain
Πρόκειται για κάτι πρωτότυπο για την Κύπρο το οποίο θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στις εξόδους μας. Η νέα άφιξη της Λευκωσίας με επικεφαλής την σεφ Κωνσταντίνα Ιωάννου είναι το Cafe Americain, μια αυθεντική αμερικανική brasserie με cosy και ρομαντικό περιβάλλον σε ύφος ρετρό, εμπνευσμένο από την δεκαετία των '30s.

Ένας all day χώρος στη Θεμιστοκλή Δέρβη, που ξεκινάει από τις 11 το πρωί για boozy brunch, κοκτέιλ και καφέ για να συνεχίσει το μεσημέρι με χαλαρά γεύματα, σπιτικά γλυκά έως το βραδύ όπου μπορείς να βρεθείς εκεί για ένα ποτό στο κέντρο της πόλης ή για ένα ρομαντικό και ακόμη επαγγελματικό δείπνο.

Το Cafe Americain αγαπάει την jazz, latin jazz, soul και swing μουσική προσφέροντας ένα ευφάνταστο μενού που αποτελείται από μικρά bistro πιάτα to share, ξεχωριστά burgers, σαλάτες, κρουασάν αλμυρά και γλυκά και κλασσικά πιάτα γαλλικής brasserie που θα αγαπήσεις.

To μπαρ του μαγαζιού διαθέτει μια σειρά από premium ουίσκι, old time classic αλλά και house cocktails, μπίρες εγχώριες και εισαγωγής αλλά και μία πολύ καλά ενημερωμένη λίστα κρασιών. Όλα αυτά δημιουργούν το ιδανικό downtown meeting point με τους φίλους σου.

Η Κωνσταντίνα Ιωάννου έχει προγραμματίσει συνεργασίες με τοπικούς παράγωγους και προμηθευτές τους οποίους εμπιστεύεται για να εξυπηρετεί, όπως μας είπε, με συνέπεια και ποιότητα τους θαμώνες του μαγαζιού της.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close