Eating News , Εστιατόρια

Το Baracas Lounge γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια

Γενέθλια και εγκαίνια για ένα από τους πιο όμορφους προορισμούς της πόλης!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2017

Ένα χρόνο πετυχημένης παρουσίας γιόρτασε την Παρασκευή 26 Μαΐου το Baracas Lounge στην Πάφο.

Tο μαγαζί που λειτουργεί σε μια μαγευτική τοποθεσία στη Χλώρακα και συγκεκριμένα στο πάρκο του Πάρακα -θα το βρεις μεταξύ των ξενοδοχείων Laura Beach και Αzia Resort & Spa-, η οποία μάλιστα τελευταία αποτελεί μια πολυσύχναστη τουριστική περιοχή, προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν εκπληκτική θέα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Το Baracas έχει ήδη μάλιστα συμπεριληφθεί στις λίστες των καλυτέρων μαγαζιών της Κύπρου καθιστώντας το έτσι ως ένα από τους πιο όμορφους προορισμούς για καφέ, ποτό και φαγητό.

Η άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το μοναδικό τοπίο έκαναν το Baracas την πιο σίγουρη επιλογή για ντόπιους αλλά και ξένους επισκέπτες.

Και γενέθλια και εγκαίνια
Επ' ευκαιρίας μάλιστα των πρώτων γενεθλίων τους, τελέστηκαν και τα επίσημα εγκαίνια από το Βουλευτή Πάφου, κ. Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη.

Τον παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με την γυναίκα του Άντρη Αναστασιάδη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο βράδυ με πολλές εκπλήξεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική, χορούς και βεγγαλικά! Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ιάσωνος.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close