Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017
Στο γήπεδο του Ορφέα στη Λευκωσία, το διήμερο 8 & 9 Ιουνίου, θα δοθούν δυο μοναδικές συναυλίες με γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές. Σημείωσε τις ημερομηνίες, μιας και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρεθείς εκεί, έστω τη μία από τις δύο βραδιές!
Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017: Γιάννης Χαρούλης / Λεωνίδας Μπαλάφας
Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος σφραγίστηκε από την ερμηνεία του στον νέο δίσκο «Ο δωδεκάλογος του γύφτου» και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή περιοδεία, υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, ξεκινώντας το ταξίδι του από τη Κύπρο. την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.
Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.
Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!
Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!
Ο Γιάννης Χαρούλης την Πέμπτη 8 Ιουνίου στο γήπεδο του Ορφέα στην Λευκωσία. Μαζί του για ακόμα μια χρονιά όλοι εμείς, μια μεγάλη παρέα.
Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα, Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο, Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά, Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά, Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα, Πάνος Τόλιος /Κρουστά, MarkNieuwenhuis/ Τρομπέτα.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας, μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, επιστρέφει στις 8 Ιουνίου στη Κύπρο και στο Γήπεδο του Ορφέα Λευκωσίας, με την μουσική του παρέα η οποία αποτελείται από τους τους, Άγγελο Πολυχρόνου, Διονύση Κοκόλη, Λευτέρη Βαρθάλη, Μιχάλη Καταχανά, Νίκο Χριστόπουλο, Σπύρο Βρυώνη και Χρήστο Κυριαζή.
Μαζί του οι: Άγγελος Πολυχρόνου: Κρουστά, Διονύσης Κοκόλης: Τρομπέτα, Λευτέρης Βαρθάλης: Μπάσο, φωνητικά, Μιχάλης Καταχανάς: Βιολί, φωνητικά, Νίκος Χριστόπουλος: Τύμπανα, Σπύρος Βρυώνης: Ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι, φωνητικά
Χρήστος Κυριαζής: Σαξόφωνο.
Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017: Μίλτος Πασχαλίδης / Χρήστος Θηβαίος
O Μίλτος Πασχαλίδης στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ό,τι φέρει η στιγμή.
«Έλα να πούμε δύο λόγια απλά
Κι αν θέλεις κι άλλα τόσα
Από εκείνα που εξηγεί
μόνο η δική μας γλώσσα»
Αυτή τη δική μας γλώσσα μιλάει τα τελευταία 22 χρόνια ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.
Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στο Γήπεδο Ορφέα Λευκωσίας με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ' τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες».
Ο τελευταίος του δίσκος, εμπνευσμένος από τον έρωτα και την απώλεια, είναι πιστός στο πνεύμα και το ύφος του Μίλτου με τραγούδια του να έχουν ήδη καταγραφεί στην κοινή συνείδηση.
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου υποδεχόμαστε «Τούτο το καλοκαιράκι» τραγουδώντας έως «Τα ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Θύμιος Παπαδόπουλος - πνευστά, Πάρις Περυσινάκης - λύρα, μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης - ηλ. Κιθάρα, Δημήτρης Μουτάφης - μπάσο, Ηλίας Δουμάνης - τύμπανα, και η Νίκη Γρανά - πιάνο.
Πασχάλης Κολέντσης & Ευτύχης Γιαννακούρας - ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης - φωτισμοί
Ο Χρήστος Θηβαίος στη για μια αξέχαστη βραδιά στη Λευκωσία, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.
Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τον δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».
Ο Χρήστος Θηβαίος μετά από περισσότερες από 200 παραστάσεις του εξαιρετικά επιτυχημένου «Εννιά και Πέντε» μαζί με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου, μαζεύει την μπάντα των «Πέτρινων Κήπων» και επισκέπτεται το Ηράκλειο, για μία αξέχαστη συναυλία.
Μαζί του οι Μάξιμος Δράκος (πιάνο), το Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα) και Πέτρος Βαρθακούρης. Ηχοληψία Νίκος Λάγος.
Εισιτήρια:
Προπώληση:
18 ευρώ (για κάθε βράδυ)
27 ευρώ (Διπλό εισιτήριο)
Είσοδος:
22 ευρώ (για κάθε βράδυ)
30 ευρώ (Διπλό εισιτήριο)
Πληροφορίες: 99810011.
-
Γήπεδο Ορφέα
08 Ιουνίου - 09 Ιουνίου 2017
Σχετικά

Μουσική βραδιά στο χωριό με Χριστίνα Σέλλα, Γιώργο Βανή και φαγητό
Αυθεντική κυπριακή διασκέδαση με μουσική, χορό και φαγητό

Ο Σαής παρουσιάζει μια ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Σ̑σ̑ιΟΣ»
Σε συνεργασία με Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Κυριαζή και Φρειδερίκη Τομπάζου

Μιχάλης Χατζημιχαήλ και Άντρη Καραντώνη σε ένα αγαπημένο beach bar
Κυπριακή Γιορτή για την Ημέρα Ανεξαρτησίας σε ένα παραθαλάσσιο προορισμό

Eurovision 2026: Η επίσημη απόφαση της ΕΡΤ για την ανάδειξη του φετινού εκπροσώπου της Ελλάδας
Θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί και ένας τελικός.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος και το Μπαλέτο Εθνικής Λυρικής Σκηνής στην Κύπρο
Η «Χρυσή Εποχή» ζωντανεύει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Το Grecophilia επιστρέφει στη Λευκωσία με το πιο αγαπημένο του concept
Μετά από τις sold out συγκεντρώσεις παραθαλάσσια αλλά και σε ύψωμα

Δωρεάν παραδοσιακά προϊόντα και κυπριακά ποτά με μουσική από τον Στέφανο Πελεκανή
Μία ξεχωριστή εκδήλωση με μουσική, γεύσεις και κυπριακά ήθη

Η Ισπανία αποφασίζει επίσημα την απόσυρση από τη Eurovision 2026 αν συμμετάσχει το Ισραήλ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Δεκέμβριο, όταν η EBU θα αποφασίσει αν το Ισραήλ θα παραμείνει ή θα αποκλειστεί

Η Δέσποινα Βανδή ξεσηκώνει απόψε την Πανεπιστημιούπολη
Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα ετοιμάζεται να τραγουδήσει «Όσα Αγαπάει» στη Λευκωσία

Μπουζούκια Αθήνα 2025-2026: Τα καλύτερα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα έρχονται
Διασκέδαση με αγαπημένους μας καλλιτέχνες στην ελληνική πρωτεύουσα

«Μουσική στην πόλη»: Μια μοναδική μουσική εμπειρία στην καρδιά της Λευκωσίας
Πλάι στα φωτισμένα ενετικά τείχη

Η εκρηκτική Λένα Ζευγαρά έρχεται στην Κύπρο για μία μοναδική βραδιά
Με αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες