Eating News , Εστιατόρια

H νέα γευστική εμμονή του καλοκαιριού έφτασε στην Κύπρο

Ένα μαγαζί στην τουριστική Λεμεσού σερβίρει κάτι μοναδικό

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017

Ένα μαγαζάκι στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, δίπλα από το εστιατόριο Coya, το Yourfruz Italian Frozen Yogurt σερβίρει καφέ, αναμυκτικά, κρέπες, παγωτό, βάφλες, λουκουμάδες και διάφορα σνακ.

Το μαγαζί εξειδικεύεται όμως κυρίως στο frozen yogurt το οποίο είναι ιταλικής προέλευσης. Μέχρι εδώ όλα μας φανερώνουν ένα συνηθισμένο μαγαζί που προσφέρει λίγη δροσιά σε ντόπιους και τουρίστες. Έλα, όμως, που δεν είναι μόνο αυτό αφού το μαγαζί λανσάρει ένα έδεσμα που προκαλεί φρενίτιδα στο εξωτερικό.

Πρόκειται για το παγωτό σε χωνάκι από βάφλα, με γιουρτοπαγωτό ή κανονικό παγωτό το οποίο λέγεται και Eggloo που είναι μία από τις μάρκες στο εξωτερικό που το φτιάχνει. Ίσως και να το έχεις δει κάποιες φορές στο instagram και αν είσαι έστω και λίγο γλυκατζής, σου έχει εξάψει την περιέργεια. Η ιδέα αυτή προέρχεται από το Hong Kong και έχει κάνει τεράστιο hit παγκοσμίως. Η μόδα αυτή φαίνεται πως έχει έρθει και στην Κύπρο και θα προκαλέσει φρενίτιδα. Λαχταριστή βάφλά, αγκαλιάζει τις γεύσεις από παγωτό γιαούρτι της προτίμησής σου με τα συνοδευτικά που θες. Σκέτη απόλαυση!

Το Yourfruz Italian Frozen Yogurt δημοσίευσε και ένα βιντεάκι στη σελίδα του στο facebook για του λόγου το αληθές! Τι λες λοιπόν; 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close