Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τρώμε αυθεντική παέλια και μεσογειακή κουζίνα στην καρδιά του Πρωταρά

Ένα εστιατόριο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην πρώτη ύλη και τα φρέσκα υλικά

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017

Φέτος, συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και όπως λέει και το όνομά του, Happy Days Authentic Mediterranean, καταφέρνει να μας φτιάχνει τις μέρες και τις νύχτες μας με την εστίασή του. Ένα από τα πιο γνωστά στέκια του Πρωταρά, ιδιαίτερα αγαπητό για τις υπέροχες κρέπες και τα puncakes του που εντούτοις τα τελευταία χρόνια δίνει μία ιδιαίτερη έμφαση στην κουζίνα και τα πιάτα του.

Εδώ θα φας ένα από τα πιο νόστιμα στέικ της περιοχής της ελεύθερης Αμμοχώστου, με homemade σάλτσα béarnaise, σερβιρισμένο με ολόφρεσκες κυπριακές πατάτες jacket ή τηγανητές. Αυτό το καλοκαίρι βρίσκει το εστιατόριο σε μία νέα τροχιά, που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα πιάτα του χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά, ντόπια προϊόντα ώστε να αναδεικνύεται η γεύση και το άρωμα κάθε συνταγής.

Το μενού του μαγαζιού εστιάζει στη μεσογειακή κουζίνα, με πέντε χώρες να πρωταγωνιστούν με τις γεύσεις και τα πιάτα τους. Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία συμμετέχουν σε ένα μενού μεσογειακής γαστρονομίας.

Πρέπει να δοκιμάσεις τη φημισμένη ισπανική παέλια, ένα υπέροχο ριζότο θαλασσινών ή κρεατικών και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα ορεκτικά στα οποία ο σεφ του μαγαζιού Γιώργος Κίττος έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Μία πανδαισία μεσογειακών γεύσεων σε ένα casual χώρο στην καρδιά του Πρωταρά για μεσημεριανό και βραδινό τις μέρες του καλοκαιριού, που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.  

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close