Μουσική , Music News

Μεγάλα μουσικά ονόματα το καλοκαίρι στην Αθήνα

Αν βρεθείς το καλοκαίρι στην Ελλάδα μάθε ποιοί σημαντικοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούνεκείμε μεγάλες συναυλίες σε open air θέατρα και υπαίθριους χώρους

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017

Τη ραστώνη του καλοκαιριού έρχονται να σπάσουν οι μεγάλες συναυλίες που και αυτό το καλοκαίρι περιμένουμε όλοι πολύ, όχι μόνο γιατί θα μας βγάλουν από το σπίτι, αλλά και γιατί μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Τα πιο μεγάλα ονόματα αυτής της εποχής επισκέπτονται την Ελλάδα και το σίγουρο είναι ότι κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι.


Kadebostany

Στο Ηρώδειο λοιπόν όπου χτυπά και η καρδιά του Φεστιβάλ Αθηνών, θα δούμε στις 15 Ιουνίου τη σπουδαία Imany με την πολύ ιδιαίτερη χροιά και την τεράστια επιτυχία 'You will never know', στις 20 Ιουνίου τον Ιταλό συνθέτη Ludovico Einaudi και στις 13 Ιουλίου το Solo in concert του Yann Tiersen, γνωστού από το soundtrack της Amelie. Στο Release Athens, το φεστιβάλ που για δεύτερη χρονιά κάνει αίσθηση, ακούσαμε επιτέλους live στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο στις 2 Ιουνίου τους Royksopp, στις 16 Ιουνίου τους Thievery Corporation, τους Kadebostany και τους Archive και μία ημέρα μετά τους Jamiroquai, τον Michael Kiwanuka και τον Wax Tailor.

Φέτος στο Eject Festival που πραγματοποιείται και αυτό στην Πλατεία Νερού, θα έρθουν στις 24 Ιουνίου οι Killers που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους και στις 14 Ιουλίου οι Kassabian για να πουν όλα τα τραγούδια τους που είναι ύμνοι. Το ραντεβού μας με το κλασικό πλέον Rockwave Festival είναι στο Terra Vibe.

Την 1η Ιουλίου θα δούμε και θα ακούσουμε Placebo, Sivert Hoyem, Cigarettes after sex, Fat white family, Last international boys και στις 2 Ιουλίου Evanescence, Gojira, Fogging Molly, Paradise Lost, Anathema, Epica, Tardive dyskinesia και Poem.

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ο Κωστής Μαραβέγιας θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στις 23 Ιουνίου, ο Πάνος Μουζουράκης θα ανέβει στην ίδια σκηνή στις 10 Ιουλίου, ενώ το Γκάζι αναμένεται να πάρει 'φωτιά' δύο μέρες μετά όταν η LP, η φωνή της παγκόσμιας επιτυχίας 'Lost on You' και οι Monophonics θα δώσουν τη μεγάλη τους συναυλία.

Στο Piraeus 117 Academy στις 24 Ιουλίου έρχονται οι Kaleo κι έχουν στις αποσκευές τους τη μεγάλη επιτυχία 'Way down we go'. Με το σημαντικότερο και πιο αγαπητό εκφραστή της γενιάς του, τον Γιάννη Χαρούλη δηλαδή, έχουμε ραντεβού στο θέατρο Βράχων στις 13 Ιουνίου, ενώ στις 14 Ιουλίου στο ίδιο θέατρο θα βρεθεί ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού Goran Bregovic με την Wedding and Funeral Band και τον Πετρολούκα Χαλκιά.


Placebo

8 και 9 Αυγούστου πηγαίνουμε στο Φεστιβάλ Κιονίου στην Ιθάκη για να ακούσουμε Παύλο Παυλίδη, Dustbowl, George Gaudy, Χαΐνηδες, Λάργκο και Acropolis bye bye. Στη Ρόδο, στο Rhodes Summer Festival θα ακούσουμε Ελεωνόρα Ζουγανέλη στις 26 Ιουλίου, κι ένα μήνα αργότερα στις 25 Αυγούστου τον Γιάννη Κότσιρα με τη Μιρέλα Πάχου.

Καθιερωμένο και το ραντεβού με το River Party στο Νεστόριο Καστοριάς που φέτος συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής και θα έχει όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες από τις 2 μέχρι τις 8 Αυγούστου. Η Φωτεινή Βελεσιώτου στις 13 Αυγούστου κάνει στάση στο Syros Festival 2017 και τραγουδά τις 'Μέλισσες' στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ερμούπολη, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου η Ρίτα Αντωνοπούλου παρουσιάζει στο εμβληματικό θέατρο Απόλλων ένα αφιέρωμα στο σημαντικό Έλληνα ποιητή Μάνο Ελευθερίου που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τη Σύρο.

Και φυσικά το καλοκαίρι κλείνει στην Αθήνα, στο γήπεδο Tae Kwo Do με το La la land in Concert στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου. Η παράσταση στις 10 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη.

Όπου κι αν βρεθείς πάντως αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα κάποια συναυλία θα σε περιμένει. Καλές μουσικές διακοπές

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close