Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

15 μέρη για να μείνεις στην Πάφο

Ιδανικά μέρη για αξέχαστες και άνετες συνάμα διακοπές!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2017

Η πόλη της φιλοξενίας έχει αμέτρητα ξενοδοχεία, εξοχικές κατοικίες και αγροτουριστικά για να μείνεις.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν λύσεις για όλα τα βαλάντια και σε κάθε της περιοχή!

Το μόνο που απομένει να κάνεις είναι να κλείσεις δωμάτιο!

 

Alexander The Great Beach Hotel ****
Σήμα κατατεθέν της Πάφου, είναι ένα από τα πιο επιβλητικά ξενοδοχεία του παραλιακού. Διαθέτει μια τεράστια πισίνα για να χαλαρώσεις και η θάλασσα για βουτιές είναι μόλις δύο βήματα πιο κάτω. Με πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, όμορφα διακοσμημένα και καλή εξυπηρέτηση αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τις διακοπές σου.
Ξεχωρίζει: Μερικά από τα δωμάτια έχουν τη δική τους μικρή αποκλειστική πισίνα.
(26965000) Λεωφ. Ποσειδώνος, Κάτω Πάφος.

 

Aliathon Holiday Village (A class)
Ένα μικρό 'χωριό' ιδανικό για ξέγνοιαστες διακοπές. Τα δωμάτια/διαμερίσματά του είναι ευρύχωρα και μερικά έχουν δική τους κουζίνα στην οποία μπορείς να φτιάξεις το γεύμα σου και η διαμονή εδώ αρχίζει από €105. Μπορεί να μη βρίσκεται επάνω στο κύμα αλλά έχει 4 πισίνες, εκ των οποίων η μία φιλοξενεί ένα μικρό waterpark για τα παιδιά και η άλλη είναι η μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στην Κύπρο, ενώ προσφέρει και spa. Δέκα βήματα πιο κάτω είναι η Πλαζ Γεροσκήπου.
Ξεχωρίζει: Η πλατεία του όπου θα βρεις από supermarket, καφετέρια, φαγητό μέχρι και νυχτερινή διασκέδαση.
(26964400) Γεροσκήπου.

 

Almyra *****
Αλμύρα, είναι η γεύση της θάλασσας που αφήνει στα χείλη σου μετά από κάθε βουτιά και εδώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσεις τη θάλασσα, τον ήλιο και ξεκούραση. Στα ευρύχωρα δωμάτιά του κυριαρχεί το λευκό, το γαλάζιο και το ξύλο και η μίνιμαλ διακόσμηση, ενώ η πρόσφατη ανακαίνισή του το έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακό με την ολοκαίνουργια πισίνα υπερχείλισης 33m, με θέα τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο να ξεχωρίζει. Είναι γνωστό για το καλό του σπα, τις ολιστικές θεραπείες και τα πακέτα για ευεξία που προσφέρει.
Εστιατόρια: Στο ξενοδοχείο θα βρεις το Notios, ένα εστιατόριο που αγαπά να παντρεύει την Ιαπωνική κουζίνα με τη Μεσογειακή και προσφέρει μία fushion εμπειρία, ιδιαίτερα αν επιλέξεις omakase, δηλαδή να αφήσεις στα χέρια του σεφ την εμπειρία του δείπνου σου. Εναλλακτικά κάθισε στην Ouzeri και ζήσε μια γαστρονομική εμπειρία με μεζεδάκια από ψάρι.
Ξεχωρίζει: Η απρόσκοπτη θέα του και η εξυπηρέτηση.
(26888700) Λεωφ. Ποσειδώνος 12.

 

Amphora ****
Ένας υπέροχος χώρος διαμονής, με δωμάτια γεμάτα άπλετο φως, με διακόσμηση με λευκό, μάρμαρο και ξύλο. Στους χώρους του θα βρεις μια πανέμορφη πισίνα, την οποία όμως δύσκολα θα χρησιμοποιήσεις, αφού μπροστά του απλώνεται η παραλία. Οι τιμές το καλοκαίρι ξεκινούν από €157, ενώ off season μπορείς να ξεφύγεις για ένα σαββατοκύριακο με €57.
Εστιατόρια: Είναι το "σπίτι" του αγαπημένου μας Suite48 (σελ.?) αλλά και του πανέμορφου εστιατορίου Ficardo (26960184), όπου μπορείς να δοκιμάσεις μεσογειακή κουζίνα και να "ερωτευτείς" στην όμορφη αυλή του.
Ξεχωρίζει: Τα μινιμαλιστικά του δωμάτια και η εύκολη πρόσβαση σε πολύ καλές παραλίες.
(26202500) Ποσειδώνος 48, Κάτω Πάφος.

 

Anassa *****
Κτισμένο σε μια απομονωμένη πλαγιά, λίγο μετά το Λατσί προς τα Λουτρά της Αφροδίτης, η μαγική θέα που έχει προς τον Ακάμα και τη θάλασσα και οι εγκαταστάσεις σπα που διαθέτει συντείνουν στους λόγους που πρέπει κανείς να μείνει εδώ. Θα χαθείς στους πανέμορφους κήπους του και θα ονειρευτείς μέσα σε δωμάτια προσεκτικά διακοσμημένα, ενώ το βράδυ, στην πισίνα του ξενοδοχείου, απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ, θα συνειδητοποιήσεις πόσο όμορφο είναι το νησί μας.
Ξεχωρίζει: Το Thalassa Spa είναι από τα καλύτερα στην Κύπρο.
(26888000) Αλέκου Μιχαηλίδη, Νέο Χωριό.

 

Annabelle *****
Μαζί με τα ξενοδοχεία Anassa και Almyra, αποτελεί μέλος του ομίλου Thanos Hotel. Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που ξεχωρίζει για την εξαιρετική του εξυπηρέτηση, την πολυτέλειά του και τις υπηρεσίες σπα. Κλείσε μία από τις ανακαινισμένες σουίτες του με την ειδυλλιακή θέα προς τη θάλασσα και ξύπνησε το πρωί με έναν καφέ στο μπαλκόνι του.
Ξεχωρίζει: Οι χώροι που διαθέτει για φαγητό και ποτό και η πολύ καλή κουζίνα του.
(26885000) Ποσειδώνος 10, Κάτω Πάφος.

 

Aphrodite Hills Resort *****
Δεν είναι απαραίτητο να παίζεις γκολφ για να μείνεις εδώ, είναι όμως ίσως ο καλύτερος τόπος για να αρχίσεις να μαθαίνεις αν θες. Το θέρετρο καλύπτει το λόφο πάνω από την Πέτρα του Ρωμιού, και προσφέρεται για ξεκούραση και ηρεμία. Είναι ιδανικό για οικογένειες, αφού διαθέτει διάφορες δραστηριότητες για τα παιδιά, αλλά και ζευγαράκια που επιθυμούν ρομαντικές διακοπές. Μπορείς να μείνεις είτε σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου είτε σε μια από τις πολυτελείς οικίες που διαθέτει, ενώ η διαμονή αρχίζει από €175.
Ξεχωρίζει: Το Retreat Spa το οποίο μάλιστα πέρσι πήρε το World Luxury Spa Award.
(26828000) Λεωφ. Αφροδίτης, Κούκλια.

 

Azia Resort & Spa *****
Διακοπές σημαίνει χαλάρωση, ξεγνοιασιά και νέες εμπειρίες. Εδώ θα τα έχεις όλα. Θα ξυπνάς το πρωί με την πανέμορφη θέα του, θα παίρνεις το πρόγευμά σου και θα κατηφορίζεις στην παραλία, ενώ το απόγευμα θα απολαμβάνεις τις εξαιρετικές υπηρεσίες σπα που προσφέρει, για τις οποίες μάλιστα έχουν γράψει πολλά περιοδικά του εξωτερικού, όπως το Grazia, Elle, Vogue κ.ά. Η διαμονή ξεκινά από €170.
Ξεχωρίζει: Η πολυτέλεια και η εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
(26845100) Χλώρακα.

 

Dionysus Central Hotel
Ένα μικρό διαμάντι στο κέντρο της Κάτω Πάφου, με θέα προς τη θάλασσα, εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια του παραλιακού, στο λιμανάκι και στις παραλίες του παραλιακού μετώπου. Με πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, αψεγάδιαστη καθαριότητα, εξαιρετική εξυπηρέτηση και πολύ καλό πρωινό, αποτελεί μια value for money λύση για τις διακοπές σου.
Εστιατόρια: Το Amore Trattoria Italiana σερβίρει εξαιρετική πίτσα και μακαρονάδες, ενώ η εξυπηρέτησή του σε κερδίζει με το πρώτο χαμόγελο.
Ξεχωρίζει: Διασταύρωσε το δρόμο και κάνε βουτιά στην παραλία Δημοτικά Μπάνια.
(26933414) Διονύσου 1.

 

Elysium *****
Θα σου θυμίσει ένα παλιό παλάτι, με τους χώρους του να σε παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή. Τα δωμάτια που διαθέτει είναι πανέμορφα και η θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα σε μαγεύουν. Η πρόσφατη ανακαίνισή του έκανε τη διαφορά και η πολυτέλεια που υπάρχει είναι μοναδική.
Εστιατόρια: Αυθεντική ιταλική κουζίνα με επιρροές από την Τοσκάνη και φρέσκα τοπικά υλικά, είναι όσα θα σου προσφέρει το πολύ καλό Ristorante Bacco, που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου. Πάρε ορεκτικό, κυρίως και επιδόρπιο με €53 και δοκίμασε το μοσχαράκι με προσούτο και φασκόμηλο, πουρέ πατάτας, πράσινα φασόλια γαρνιρισμένα με σάλτσα μανιταριών.
Ξεχωρίζει: Η παραλία πάλι… ιδανική για αξέχαστες διακοπές και για να απολαμβάνεις ένα κοκτέιλ.
(26844444) Λεωφ. Τάφοι των Βασιλέων.

 

Hadjiantoni Anna Hotel Apartments ***
Μικρό συγκρότημα, με δωμάτια/διαμερίσματα τα οποία διαθέτουν εγκαταστάσεις για να φτιάξεις το γεύμα σου. Μια πισίνα και πράσινο γρασίδι διακοσμούν το εξωτερικό του και προσφέρονται για χαλάρωση και ηρεμία. Αν και θα χρειαστείς αυτοκίνητο για να βρεθείς στο Coral Bay ή στην Κάτω Πάφο, ωστόσο η διαμονή εδώ αρχίζει από μόλις €50.
Ξεχωρίζει: Ιδανικό για ένα απρογραμμάτιστο διήμερο.
(26931561) Ευαγόρου 15, Κισσόνεργα.

 

Louis Ledra Beach ****
Ευγενέστατο προσωπικό, δωμάτια διακοσμημένα στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου και την παραλία να βρίσκεται ακριβώς από κάτω είναι ό,τι πρέπει για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Με τιμές που αρχίζουν από €230, η διαμονή εδώ είναι all inclusive με γεύματα στα ομολογουμένως πολύ καλά εστιατόριά του.
Ξεχωρίζει: Βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το λιμανάκι, όπου μπορείς να κάνεις μια όμορφη βραδινή βόλτα.
(26964848) Λεωφ. Ποσειδώνος, Κάτω Πάφος.

 

Olympic Lagoon Resort Πάφος *****
Ένα πολυτελές θέρετρο, που προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία χαλάρωσης. Με πέντε πισίνες, εκ των οποίων η μία ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά, γήπεδα τένις και διάφορες καθημερινές δραστηριότητες, θα μείνεις εδώ για όσο θα διαρκέσουν οι διακοπές σου.
Ξεχωρίζει: Ιδανικό για οικογένειες καθώς υπάρχουν δραστηριότητες για τους μικρούς, με επίβλεψη από έμπειρο προσωπικό.
(26883300) Λεωφ. Ποσειδώνος.

 

Paradisos Hills
Αν η εκδρομή της ημέρας σε βγάλει στη Λυσό, μην επιστρέψεις την ίδια μέρα, αντιθέτως διανυκτέρευσε εδώ και θα ξυπνήσεις το πρωί σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του νησιού, με το δάσος να απλώνεται στα πόδια σου, ενώ εσύ κάνεις βουτιά στην πισίνα του και μάλιστα με τιμές που σε high season αρχίζουν από €80. Σημείωσε ότι τα Κυριακάτικα μεσημέρια προσφέρει ένα ατέλειωτο μπουφέ (€16) με τοπικές και διεθνείς συνταγές.
Ξεχωρίζει: Το βραδάκι, οπότε απολαμβάνεις εδώ ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα.
(26322287) Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Λυσός.

 

Yurts in Cyprus
Μια τεράστια αυθεντική Μογγολική σκηνή, με ένα πανέμορφο κρεβάτι, μαγική θέα, σ' ένα ονειρικό σκηνικό βρίσκεται στο χωριό Σίμου. Το πρωί θα ξυπνήσεις με μια αλλιώτικη ανατολή. Θα σε σερβίρει πρόγευμα, ενώ το απόγευμα μπορείς να περπατήσεις στη φύση ή να ξαπλώσεις έξω με ένα βιβλίο αγκαλιά και όλα αυτά με τιμές που ξεκινούν από €100.
Ξεχωρίζει: Όλα είναι μοναδικά εδώ και μια εμπειρία που πρέπει να ζήσεις.
(97629148) Σίμου.

 

Σημείωση: Οι τιμές είναι ανά βράδυ, για δύο άτομα, με πρόγευμα για κράτηση στις αρχές Ιουνίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close