Eating News , Εστιατόρια

Ξέρεις τι είναι η Αραχίδα που άνοιξε στη Λεμεσό;

Ένα εντυπωσιακό μαγαζί στο Παλιό Λιμάνι με deli και παραδοσιακά προϊόντα της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2017

To Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού από την ημέρα που άνοιξε ξανά ανανεωμένο με καινούργια καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες δεν σταμάτησε να μας εντυπωσιάζει με κάθε νέα του άφιξη.

Αυτή τη φορά η νέα άφιξη του Παλιού Λιμανιού μας εντυπωσιάζει για πολλούς λόγους και πρώτιστα για το όνομά της αφού λέγεται ‘Αραχίδα’. Και τι σημαίνει λοιπόν αραχίδα;

Αραχίδα είναι μία άλλη ονομασία για το αράπικο φιστίκι. Το καινούργιο μαγαζί στην είσοδο του Παλιού Λιμανιού φέρει δικαιολογημένα αυτό το όνομα αφού πρόκειται για ένα deli μαγαζί πώλησης ξηρών καρπών, βοτάνων και πολλών κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων.

Ένας όμορφος, διώροφος χώρος, με ξύλινα ράφια και βιτρίνες γεμάτες με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, σουτζούκο κλασικό, με ρόδι και χαρουπόμελο, λουκούμια ενώ σε ένα χώρο του βρίσκεις και προϊόντα ομορφιάς. Ο πρώτος όροφος σου δίνει πολλές επιλογές για αγορές από σειρά κυπριακών βοτάνων και μυρωδικών, γυάλινα βαζάκια με κυπριακά γλυκά του κουταλιού, μέλι, χαρουπόμελο, υποπροϊόντα από χαρούπι αλλά και όμορφες συσκευασίες ελαιόλαδου.

Ο δεύτερος όροφος προορίζεται για τη δημιουργία κάβας με μεγάλη γκάμα κρασιών από Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. Το μαγαζί άνοιξε πριν από μερικές μέρες και δεν είναι 100% έτοιμο. Θα είναι ανοικτό καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι και τα μεσάνυχτα.   

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close