Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

16 υπέροχα ξενοδοχεία για διακοπές σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

Η ελ. επ. Αμμοχώστου μάς προσφέρει και φέτος μοναδικές ευκαιρίες για διακοπές στην περιοχή, σε καταλύματα που θα σου προσφέρουν τα πάντα

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2017

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, άνοιξαν με νέο αέρα και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, έτοιμα να σου προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή!

AΓΙΑ ΝΑΠΑ

Adams Beach
Απλώνεται μεγαλειώδες στη δική του χερσόνησο, δίπλα στο Nissi Beach στην Αγία Νάπα. Έχει πανέμορφη χρυσή αμμουδιά και τεράστια πισίνα κάτω από φοινικόδεντρα. Η καινούργια πτέρυγα Deluxe Wing, με τα deluxe δωμάτια και τις καινούργιες Deluxe Beach Front Suites και το νέο εστιατόριο "Atlantis" είναι το ιδανικό μέρος για πολυτελείς διακοπές για ενήλικες, ενώ μόλις το 2016 ανακαινίστηκαν πολλά από τα δωμάτια.
Διαμονή: Διαθέτει 153 classic, 188 superior, 61 οικογενειακά δωμάτια, καθώς και 14 σουίτες. Στην Deluxe πτέρυγα διαθέτει συνολικά 88 δωμάτια μόνο για ενήλικες.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23840000, Website: www.adams.com.cy, e-mail: adams@adams.com.cy
> Κόλπος Nissi, Αγία Νάπα.

 

Alion Beach
Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία επάνω στην παραλία Πανταχού, και είναι ξακουστό για το πολυβραβευμένο του σέρβις. Το Alion Beach είναι ένας μονα δικός επίγειος παράδεισος. Με μεγάλη πισίνα, φοινικόδεντρα, γρασίδι παντού και εστιατόρια που φημίζονται για τη γαστρονομία τους.
Διαμονή: Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 8 πανοραμικά δωμάτια, 40 με θέα τη θάλασσα, 20 με πλαϊνή θέα κήπου και θάλασσας και 32 με θέα το πάρκο.
Πληροφορίες/κρατήσεις: Τηλ.: 23722900, Website: www.alion.com, e-mail: alion@alion-beach.com.cy
> Παραλία Πανταχού, Αγία Νάπα.

 

Atlantica Aeneas Resort & Spa
Διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες πισίνες στον κόσμο (4.000 τ.μ.), τζακούζι, καταρράκτες, κέντρο ευεξίας, κήπους, εστιατόρια, μπαρ, καλύπτει όλες τις ανάγκες και τα γούστα.
Διαμονή: Και τα 326, πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια του, παρέχουν όλες τις ανέσεις. Διαθέτει επίσης δωμάτια για δύο αλλά και για οικογένειες. Οι τιμές αρχίζουν από €162.5.
(23721000 / www.atlanticahotels.com/hotels/Aeneas-Resort-and-Spa/ sungarden@atlanticahotels.com) Nissi Beach, Αγία Νάπα.

 

Limanaki
Θα ξυπνάς με τον ήλιο να προβάλλει πάνω από το λιμανάκι της Αγίας Νάπας, ενώ αν ζητήσεις διαμονή σε δωμάτια που βρίσκονται στους πάνω ορόφους, θα βλέπεις ονειρικά ηλιοβασιλέματα με θέα το Κάβο Γκρέκο. Τα 4 εστιατόρια του ξενοδοχείου σερβίρουν πιάτα με θαλασσινά, τοπική και διεθνή κουζίνα, ενώ στο μπαρ μπορείς να απολαύσεις δροσιστικά ποτά.
(23721600 / www.limanakibeach.com / limanaki.beach@cytanet.com.cy) Λιμανάκι Αγίας Νάπας.

 

 

Melissi
Βρίσκεται στην παραλία Πανταχού, η οποία έχει βραβευτεί και με Γαλάζια Σημαία και απέχει λίγα μόνο λεπτά μακριά από το κέντρο της Αγίας Νάπας. Θεωρείται ως ένα από τα πιο value for money ξενοδοχεία της περιοχής, καθώς παρά την προνομιακή του τοποθεσία και τη βράβευσή του με 4 αστέρια, η διαμονή αρχίζει από €128 σε high season.
Διαμονή: 183 ανακαινισμένα δωμάτια και 38 άνετα διαμερίσματα σε περιμένουν για να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία διακοπών.
(23724800 / www.melissi.com / info@melissi.com), Αγία Νάπα.

 

Napa Plaza
Τα δωμάτια του βρίσκονται γύρω από το αίθριο με φοίνικες και με μια πισίνα τύπου lagoon. Το πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Νάπας και είναι θησαυρός χαλάρωσης, γεύσεων αλλά και διασκέδασης, καθώς περιτριγυρίζεται από 8 bar και εστιατόρια. Αν πάλι θες, σε 2 λεπτά είσαι εκεί που κτυπά η καρδιά της διασκέδασης στην Αγία Νάπα.
Διαμονή: Επίλεξε ένα από τα 221 δωμάτιά του, superior ή pool view deluxe για μια διαμονή αξέχαστη.
(23816555 / www.napaplaza.com / pr@napaplaza.com), Λεωφ. Μακαρίου ΙΙΙ, Αγία Νάπα.

 

Nissi Beach Resort
Πολυβραβευμένο, πανέμορφο και με εξαιρετική φιλοξενία, το Nissi Beach Resort βρίσκεται στο γραφικότερο σημείο της περιοχής, κτισμένο πάνω σ' ένα φυσικό κόλπο με βραχονησίδα, ένα προνόμιο που λίγα ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχουν στην Κύπρο. Φημίζεται όμως και για τις καλές γεύσεις που προσφέρει στα εστιατόριά του, διαθέτει πολύ καλό spa, γήπεδο τένις και δραστηριότητες για παιδιά.
Διαμονή: Διάλεξε ανάμεσα στα 222 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, τα 18 beach bungalows και τις 30 υπέροχες του σουίτες.
(23721021 / www.nissi-beach.com/ nissi@nissi-beach.com.cy) Nissi Beach, Αγία Νάπα



ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Capo Bay
Βρίσκεται πάνω στην πανέμορφη αμμουδιά του Fig Tree, η οποία ανήκει στις 10 καλύτερες της Ευρώπης, και θα το λατρέψεις με την πρώτη ματιά, τόσο για την ατμόσφαιρά του όσο και για τη μοναδική φιλοξενία του! Στα λευκά πανέμορφα gazebo μπορείς να χαλαρώσεις με τις ώρες και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείς να αφεθείς στα χέρια έμπειρων μασέρ στο spa του.
Δωμάτια: Διάλεξε ανάμεσα στα 121 standard δωμάτια, 64 superior δωμάτια, 3 junior σουίτες, 1 executive σουίτα, 14 quad family, 12 duplex σουίτες που διαθέτει.
(23831101 / www.capobay.com / capobay@capobay.com.cy) Fig Tree, Πρωταράς.

 

Cavo Maris
Θα το βρεις λίγο έξω από τον πολύβουο Πρωταρά, σε μια ξεχωριστή τοποθεσία η οποία του χαρίζει απλόχερα ένα μοναδικό μικρό κόλπο για βουτιές, ενώ στα δεξιά βρίσκεται και η παραλία Green Bay. Διαθέτει όλες τις διευκολύνσεις, για μικρούς και μεγάλους, με καταπράσινες εκτάσεις και πισίνες να το περιβάλλουν για να σε χαλαρώσουν και να σε ταξιδέψουν μακριά από το άγχος της ρουτίνας. Στολίδι αποτελεί και το μοντέρνο 'Οcean Spa & Fitness Center', το οποίο προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες χαλάρωσης και σωματικής ευεξίας και το Alkion Restaurant το οποίο σερβίρει διεθνείς σπεσιαλιτέ στη βεράντα του ξενοδοχείου με θέα στη θάλασσα.
Διαμονή: 246 ευρύχωρα δωμάτια, διακοσμημένα με ξύλο, σε χρώματα λευκού και γαλάζιου, σε περιμένουν για ξέγνοιαστες διακοπές.
(23832043 / cavomaris.com / cavo@cytanet.com.cy), Πρωταράς.

 



Golden Coast
Πάνω στην παραλία Καλαμιές θα βρεις ένα ιδανικό μέρος για ζευγάρια και νεόνυμφους, οικογένειες με παιδιά και εκείνους που αναζητούν πιο ήσυχες διακοπές χαλάρωσης. Με ανανεωμένους χώρους και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων, ολόκληρη την ημέρα, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια!
Διαμονή: Διαθέτει δωμάτια για δύο άτομα, οικογένειες, superior δωμάτια με Jacuzzi και σουίτες, ενώ η διαμονή ξεκινά από €126 με πρόγευμα.
(23814000 / www.goldencoast.com.cy /gcadmin@goldencoast.com.cy), Πρωταράς.

 

Grecian Park
Έχει θέα προς το μαγευτικό κολπίσκο του Κόννου και διαθέτει μία επιβλητική διακόσμηση και άνετους κοινόχρηστους χώρους με κύριο πρωταγωνιστή την πελώρια υπαίθρια πισίνα που φτάνει μέχρι την άκρη του γκρεμού! Ιδανικό για ζευγάρια σε ρομαντικές διακοπές ή οικογένειες που αναζητούν ένα ξέγνοιαστο μέρος.
Διαμονή: Διάλεξε ανάμεσα στα 245 δωμάτιά του, που έχουν απρόσκοπτη θέα είτε στη θάλασσα είτε στην πισίνα, εν καιρώ αιχμής η διαμονή αρχίζει από €200.
(23844000 / www.grecianpark.com / info@grecianpark.com), Κόννος, Πρωταράς.

 

Sunrise Beach Hotel
Κλείσε ραντεβού με τη χρυσή αμμουδιά του και ανακάλυψε μοναδική φιλοξενία στο κέντρο του Πρωταρά. Αν προτιμάς να αράξεις στην πισίνα του, διαθέτει μπαρ με ωραία κοκτέιλ και υδρομασάζ για τη χαλάρωσή σου, στο κάτω-κάτω 10 βήματα τη χωρίζουν από την παραλία.
Διαμονή: Διαθέτει 282 δωμάτια και σουίτες για να σε φιλοξενήσει και η διαμονή ξεκινά από €170.
(23831501 /www.sunrise.com.cy/ reservations@sunrise.com.cy), Παραλία Sunrise, Πρωταράς.

 

Sunrise Pearl Hotel
Ένα πεντάστερο ξενοδοχείο που φροντίζει να αποδεικνύει ότι αξίζει τα αστέρια του. Εάν θα μείνεις εδώ να ξέρεις ότι θα κάνεις διακοπές σαν βασιλιάς, αλλά δώσε έμφαση και στο περίφημο Spa του.
Διαμονή: Αποτελείται από 146 δωμάτια, εκ των οποίων το 30% είναι σουίτες.
(23831501 / www.sunrisepearl.com / reservations@sunrise.com.cy), Λεωφ. Πρωταρά, Πρωταράς.

 

Louis Althea Beach
Tο τουριστικό αυτό συγκρότημα μοιάζει με μικρό μεσογειακό χωριό και είναι χτισμένο με την παραδοσιακή μοναστηριακή τεχνοτροπία σε ένα ακρωτήρι της παραλίας της Περνέρας. Η φιλικότητα και η φιλοξενία του προσωπικού του θα σε κάνει να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου!
Διαμονή: Καλά εξοπλισμένα και λειτουργικά στούντιο δωμάτια, ενός και δύο υπνοδωματίων.
Tip: Κάνε την κράτησή σου online μέσω της louishotels.com και επωφελήσου από 20% έκπτωση, από μόνο €221 ανά οικογένεια (2 μεγάλοι και 2 παιδιά) την ημέρα με πρόγευμα!
(23814141 / louishotels.com/en/louis-althea-beach.html / althea@louishotels.com) Ελλήνων, Πρωταράς.

 

Louis Althea Kalamies, luxury villas
Με μερικές από τις πιο υπέροχες παραλίες του Πρωταρά στο κατώφλι σου, αυτές οι παραθαλάσσιες πολυτελείς επαύλεις στον Πρωταρά διαθέτουν καταστήματα και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση. Είναι άψογα διαμορφωμένες και βρίσκονται σε τέλεια τοποθεσία για τις οικογενειακές σου διακοπές ή για τις διακοπές με την παρέα.
Διαμονή: Αποτελείται από 18 πολυτελείς βίλες 3ων και 4ων υπνοδωματίων, που διαθέτουν τις απαραίτητες ανέσεις και δική τους ιδιωτική πισίνα. Με σύγχρονη επίπλωση, εμπλουτισμένη με νεοκλασικά στοιχεία της δεκαετίας '50-'60 και με μοντέρνα και φυσικά υλικά, όπως κορμούς δέντρων και βαμβακερά κλινοσκεπάσματα.
Tip: Κάνε κράτησή online μέσω της louishotels.com και επωφελήσου μέχρι και 30% έκπτωση, από μόνο 95 ευρώ το άτομο την ημέρα!
(23814141 /altheakalamies.com / althea@louishotels.com) Ελλήνων, Πρωταράς.

 

St. Elias Resort
Κάνε διακοπές 'home away from home' σε ένα τουριστικό χωριό, με δωμάτια σχεδόν αυτόνομα που απλώνονται σε μια καταπράσινη έκταση 40.400 τ.μ. και με θέα τον πανέμορφο κόλπο του Πρωταρά και το εκκλησάκι του Αγίου Ηλία. Το άλλοτε γνωστό ως Ayios Elias Holiday Village, τέθηκε υπό ολοκληρωτική ανακαίνιση το 2016 και μας συστήθηκε ξανά ως St. Elias Resort με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με τη φιλοσοφία της φιλικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης γίνεται ξανά το σημείο αναφοράς στον Πρωταρά. Οι ένοικοι του resort μπορούν να απολαύσεις γεύσεις ελληνικές, στο Meze by Elliniko που προσφέρει μια πληθώρα από σαλάτες, ντιπ και ζεστά πιάτα.
Διαμονή: Διαθέτει 152 ευρύχωρα φωτεινά δωμάτια με μεγάλες βεράντες, θέα και μοντέρνες ανέσεις.
Tip: Κάνε κράτηση online μέσω της louishotels.com και επωφελήσου μέχρι 20% έκπτωση και με 2 παιδιά δωρεάν για αξέχαστες διακοπές, από μόνο €117.50 ανά οικογένεια (2 μεγάλοι και 2 παιδιά) την ημέρα σε Ultra All Inclusive!
(23831300 / steliasresort.com / st.elias@louishotels.com) Αγίου Ηλία 44, Πρωταράς.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close