Guide , Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Εσύ είδες την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα της Cobalt;

Η εταιρεία ανανέωσε την ιστοσελίδα της, έχοντας ως επίκεντρο τον επιβάτη

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2017

Η Cobalt ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι η ιστοσελίδα της έχει αποκτήσει νέα, σύγχρονη και λειτουργική μορφή.

Η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας έχει ανανεωθεί αποκτώντας ένα ευέλικτο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των ταξιδιωτών οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση από τα smartphones και τα tablets τους.

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό θα μπορεί πλέον πολύ εύκολα να κάνει online check in μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας 72 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης, με αποτέλεσμα να απλοποιείται η διαδικασία επιβίβασης ελαχιστοποιώντας το χρόνο αναμονής.

Για τον καλύτερο σχεδιασμό του ταξιδιού του, ο επισκέπτης μπορεί να κλείσει επίσης τη διαμονή του και να νοικιάσει αυτοκίνητο σε συνεργασία με τις εταιρείες www.hotels.com και www.rentalcarsconnect.com.  

Η ιστοσελίδα της Cobalt, συμπεριλαμβάνει ακόμα και ενότητα όπου το κοινό μπορεί να διαβάσει τα νέα της εταιρείας, ενώ η ενότητα της καριέρας έχει εμπλουτιστεί με καινούργιο περιεχόμενο για τους ενδιαφερόμενους.

Η μοντέρνα μορφή που έχει πάρει η ιστοσελίδα της Cobalt, καθοδηγεί το κοινό με βάση τις αναζητήσεις του και το παραπέμπει να εξερευνήσει όλους τους συναρπαστικούς προορισμούς στους οποίους ταξιδεύει η εταιρεία.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close