Guide , Ταξιδιωτικές Πληροφορίες

Αυτή είναι η νέα, πολύχρωμη και οργανωμένη παραλία της Λεμεσού

Κάνουμε βουτιές στη νέα Color Beachτης Λεμεοού!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2017

Μπορεί η Λεμεσός να είναι απ' άκρη σ' άκρη μια παραλία, μιας και η ακτογραμμή της εκτείνεται από την Ακτή του Κυβερνήτη μέχρι και το Πισσούρι, και όλες σχεδόν καταφέρνουν να συγκεντρώνουν κάθε καλοκαίρι κόσμο που τις κάνει στέκι του!

Μία από τις πιο δημοφιλείς ωστόσο παραλίες της πόλης είναι η παραλία του St Raphael.

Λίγο πιο δεξιά θα δεις να απλώνεται μπροστά σου μια αμμώδης παραλία, η οποία υπάγεται στην κοινότητα της Παρεκκλησιάς, εξ ου και μπορεί κιόλας να την έχεις ακούσει ως την Κοινοτική Πραλία Παρεκκλησιάς!

Φέτος, ωστόσο, μας συστήνεται ως η Color Beach!

Μια παραλία που, για να κάνεις εικόνα, αρκεί να σου πω ότι έχει πεντακάθαρα νερά, πολύχρωμες ομπρέλες, ξαπλώστρες, άμμο παντού και μαζεύει ήδη πολύ κόσμο!

Πρόκειται μάλιστα για μια πολύ οργανωμένη παραλία, καθώς πέρα από κρεβατάκια και ομπρέλες, υπάρχουν ακόμα τραπεζάκια, καντίνα για την ώρα της λιγούρας, θαλάσσια σπορ προς ενοικίαση και δημόσιες τουαλέτες.

Σημείωσε τέλος ότι σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά γήπεδα τένις που βρίσκονται κοντά στο χώρο στάθμευσης, που είναι και η αρχή του παραλιακού μονοπατιού που την ενώνει μ΄ άλλες παραλίες. Η παραλία είναι επίσης δημοφιλής για περπάτημα και τζόκινγκ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close