Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μία νέα ψαροταβέρνα με εξειδίκευση στις γαρίδες

Το new entry στα ψαρικά/θαλασσινά έχει μυκονιάτικο αέρα, διακόσμηση σε άσπρο σε γαλάζιο και πολλές εκδοχές με πιάτα από γαρίδες

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2017

Η Τρελλή Γαρίδα είναι η νέα ψαροταβέρνα της Λεμεσού που σερβίρει φρέσκα ψάρια και αριστοτεχνικούς μαγειρικούς συνδυασμούς με ψαρικά και θαλασσινα! Μία μυκονιάτικη ατμόσφαιρα ξεπροβάλει στο χωριό Γερμασόγειας ταξιδεύοντας τις σκέψεις του επισκέπτη με τους γαλανόλευκους χρωματισμούς και τον διάκοσμο σε νησιώτικα παραλιακά ταβερνάκια του Αιγαίου!

Τα γαριδογεύματα θα σας συνεπάρουν, ο σεφ πρόσθεσε στα υλικά του μία γενναιόδωρη πινελιά φαντασίας και κάπως έτσι οι γαρίδες μέθυσαν στο ούζο, συναντήθηκαν με το φύλλο κανταΐφι και τον μπακλαβά, έπαιξαν με την σκορδάτη σάλτσα και γαργάλισαν εν τέλει τις γεύσεις των θαμώνων.

Το νέο μαγαζί μας προτείνει ανεπιφύλακτα να ξεκινήσουμε την επιβίβαση μας στο γαστρονομικό μας ταξίδι με μία σαλάτα θαλασσινών ή με μία τρελλογαριδοσαλάτα, να συνεχίσουμε στα κρύα ορεκτικά με το ξιδάτο χταπόδι και μαριναρισμένο γαύρο και σαρδέλα, προχωρώντας στα ζεστά ορεκτικά με καβουράκια, αθερίνα και ψαροκεφτέδες.

Η ποικιλία Γαριδομπερδέματα δεν πρέπει να απουσιάζει από το τραπέζι προτού καταλήξεις στο φρέσκο ψάρι βιτρίνας. Τόσο η αστακομακαρονάδα όσο και το λαυράκι έχουν ήδη συζητηθεί για τον γευστικό πλουραλισμό! Εν τω μεταξύ στην κουζίνα της Τρελλής Γαρίδας, ο Σεφ ετοιμάζει σπιτικά γλυκά ενώ η ομάδα εξυπηρέτησης σε κερνάει λικέρ μαστίχας για να ξεπλύνεις τον ουρανίσκο σου και να υποδεχτείς τον λαχταριστό συνδυασμό που ακολουθεί.

Συνέχισε να απολαμβάνεις το νησιώτικο τοπίο παρέα με κυπριακά ή ελληνικά κρασιά και φυσικά ούζο και τσίπουρο. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close