Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2017
Το Καλοκαιρινό γεγονός της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017, θα αποτελέσει ένα φαντασμαγορικό θέαμα και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου!
Η εκδήλωση - πολυθέαμα, αποτελεί μια από τις κύριες θεματικές του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού, τους Ταξιδιώτες του Κόσμου. Με φόντο τα φυσικά στοιχεία της πόλης, τα Αέναα Ταξίδια αφηγούνται τις ιστορίες 3 Ταξιδιωτών, που φτάνουν στην Πάφο από την ξηρά, την θάλασσα και τον αέρα.
Γιορτάζοντας την πλούσια πολιτιστική παράδοση της Πάφου, το θέαμα περιλαμβάνει πρωτότυπη μουσική, χορό και μικρά δρώμενα. Ακροβατικές κα άλλες θεαματικές δράσεις στον αέρα και τη θάλασσα, θα δώσουν χρώμα και μια άλλη διάσταση στο παραλιακό μέτωπο, με ευφάνταστους σχεδιασμούς φωτισμού, ήχου και πρωτότυπα πυροτεχνικά εφέ!!
Το κάστρο της Πάφου, θα μεταμορφωθεί σε σκηνικό, μέσω προβολών και ψηφιακής κινούμενης εικόνας, που θα συνοδεύονται από στιγμές ποιητικού λόγου και μουσικής, στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα. Μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις!
Το θέαμα σχεδιάζει η γνωστή Βρετανική καλλιτεχνική ομάδα, Walk the Plank, η οποία είχε συνδημιουργήσει μαζί με καλλιτέχνες από την Πάφο, την τελετή έναρξης του Πάφος2017.
Ένα πολυθέαμα που θα διαδραματιστεί στην Κάτω Πάφο, από τα Μπάνια μέχρι το Κάστρο της Πάφου, 20:30
Σχετικά
Το (λευκωσιάτικο) Τοπούι παρουσιάζει το πρώτο του Χριστουγεννιάτικο Χωριό!
Μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους — και μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργούς, καλλιτέχνες και επαγγελματίες να συμμετάσχουν!
Φιλανθρωπικό FASHION SHOW Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού
Μια λαμπερή βραδιά μόδας και προσφοράς
Το Καϋμάκκιν γιορτάζει τα 10χρονά του με ένα 10ήμερο εκδηλώσεων
Σημείωσε τις ημερομηνίες και περίμενε τις λεπτομέρειες!
14 όμορφες ιδέες για μια αξέχαστη εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναυλίες και γευστικές εμπειρίες μέχρι φεστιβάλ και περιπάτους στη φύση ό,τι κι αν αγαπάς, η Κύπρος έχει κάτι ξεχωριστό για σένα αυτή την εβδομάδα
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις