Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα πανέμορφο ρετρό καφέ που αγαπήσαμε

Ανακαλύψαμε μία από τις πιο όμορφες καφετέριες της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2017

Το Deloubak Espresso Cuisine Co., μεταμορφώθηκε γρήγορα σε place to be στην πόλη της Πάφου και όχι άδικα, αφού αποτελεί έναν από τους πιο ζεστούς και κουκλίστικους χώρους για καφέ στο αστικό κέντρο της αγοράς της πόλης! 

Πρόκειται για ένα υπέροχο industrial-chic χώρο, με ρετρό ατμόσφαιρα και ιδιαίτερα αντικείμενα που δεν θα χορταίνεις να τα κοιτάξεις και να τα περιεργάζεσαι, σε ένα αναπαλαιωμένο κτίριο του '40, με τεράστιες πολυθρόνες, που σε παραπέμουν σε ατέλειωτες ώρες συζήτησης, έχοντας στο χέρι τα πιο καλοφτιαγμένα ροφήματα!

Εδώ λοιπόν θα απολαύσεις και τη νέα τάση στον καφέ, τον cold brew.

Όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται "Ο καλός ο καφές θέλει υπομονή. Χρησιμοποιούμε μονοποικιλιακό καφέ και τη μέθοδο κρύας εκχύλισης 20 ωρών ώστε να πετύχουμε ένα γευστικό αποτέλεσμα το οποίο συνδυάζει μια φυσικά γλυκιά γεύση με απίστευτα απαλή αίσθηση και γεμάτο σώμα. Αν δεν δοκίμασες τον Deloubak Cold brew, πρέπει να το δοκιμάσεις".

Πέρα από αυτό, διαθέτουν χαρμάνια από φυτείες σε Ινδονησία, Ονδούρα, Γουατεμάλα και Βολιβία, που θα σου φτιάξουν τον καλύτερο καφέ!

Το Deloubak που είναι κυπριακή επωνυμία διαθέτει και ένα πολύ καλό μενού με λαχταριστά μπέργκερ, σουβλάκι κοτόπουλο, ιδιαίτερες σαλάτες, ελαφριά wrap και σάντουιτς. Ξεχωρίζει αναμφίβολα το Black BBQ Burger και η Crunchy tortillas salad που σερβίρεται με το σουβλάκι κοτόπουλο. 

 

Δεν ξέρω για σένα, πάντως εμένα με έπεισαν και στην επόμενη επίσκεψή μου στην Πάφο, μια βόλτα απ' εκεί θα την κάνω. Φέτος μάλιστα που το καλεντάρι εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος2017 είναι γεμάτο, την αφορμή την έχω!

Σημείωσε, μάλιστα, πως τα βράδια από μια απλή καφετέρια μετατρέπεται σε ένα χώρο όπου ακούς live jazz και blues.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close