Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα σε ένα νέο, πολυτελές resort στην Πέγεια

Ιδανικό για αξέχαστες, πολυτελείς διακοπές στο πιο όμορφο σημείο της περιοχής

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2017

Το νέο πολυτελές project της επαρχίας Πάφου, το Cap St. Georges Beach Club Resort, αποτελεί το νέο διαμάντι της Πάφαυ και όχι άδικα. Είναι κτισμένο σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, και ήδη έχει γίνει γνωστό για τα φαντασμαγορικά ηλιοβασιλέματα που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Είναι ιδανικό για όλους όσοι αγαπούν την πολύτελεια και την απολαμβάνουν, και αναζητούν μέρη για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ιδιαίτερες στιγμές, μοναδικές εμπειρίες και εξαίρετη εξυπηρέτηση.

Πρόκειται λοιπόν για ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, χτισμένο σε μια ιδιωτική παραλία, με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική (που έχει εκπονηθεί από ομάδα βραβευμένων σχεδιαστών από το Λονδίνο), απαράμιλλη ομορφιά και λειτουργικότητα. Είναι βραβευμένο με πράσινο κλειδί, διαθέτει 2 εστιατόρια, κέντρο σπα και πισίνα με ξεχωριστό τμήμα για παιδιά. Προσφέρει βίλες και σουίτες με δωρεάν Wi-Fi και θέα στη θάλασσα, στον κήπο ή το βουνό.

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο Cap St Georges Beach Club Resort είναι κατηγορίας 5 αστέρων και ανταποκρίνονται ακόμα και στα πιο εκλεπτυσμένα γούστα.

Μερικές από αυτές είναι διαμονή σε πολυτελείς επαύλεις, boutique διαμερίσματα και σουίτες, μπαρ, εστιατόρια και cafe. Το Resort διαθέτει επίσης spa και γυμναστήριο, γήπεδο τένις, αίθουσα συνεδριάσεων, υπαίθριο κινηματογράφο, παιδότοπο, εγκεκριμένη αμμώδη παραλία, πισίνα, γήπεδο τένις, υπηρεσία ποδηλασίας, ιππασία, θαλάσσια σπορ και μεγάλους επιβλητικούς κήπους. Ορισμένες μονάδες μάλιστα έχουν πρόσβαση σε ιδιωτική πισίνα.

Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν 1 εστιατόριο με μπουφέ, το εστιατόριο Alakati Beach και το εστιατόριο Le Meridien, όπου προετοιμάζουν και ειδικά γεύματα για παιδιά. Το θέρετρο διαθέτει επίσης μπαρ στην πισίνα και beach bar.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο κέντρο σπα με σάουνα και χαμάμ, ενώ διατίθεται κομμωτήριο και μασάζ, αρωματοθεραπείες και θεραπείες αντιγήρανσης. Υπάρχει επίσης αίθουσα συνεδριάσεων.

Το μόνο που απομένει είναι να κλείσεις θέση στην... πολυτέλεια! "Το Cap St. Georges Beach Club Resort είναι ο ιδανικός κοινωνικός χώρος για μέρα και νύχτα». 

Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επικοινωνεί στα τηλέφωνα 26623243 και 26623223, ή στο Email: info@capstgeorges.com και στην ιστοσελίδα www.capstgeorges.com

Living Room

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close