Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουλίου 2017
Ένα τηλεοπτικό ταξίδι που διήρκησε πέντε μήνες έφτασε στο τέλος του και ο μεγάλος νικητής που κερδίζει τις 100.000 ευρώ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο Ντάνος, όπως τον αποκαλούσε όλοι στη συνέχεια του παιχνιδιού, αν και ξεκίνησε την πορεία του στο “Survivor” στην ομάδα των “Μαχητών”, ωστόσο, από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής του παιχνιδιού επιβίωσης, εντάχθηκε στην ομάδα των “Διασήμων”, μετά την ψηφοφορία της ομάδας του, από την οποία ήταν τελικά και ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Υπήρξε ένας παίκτης που τον είδαμε να βρίσκεται πολλές φορές στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, με τον κόσμο να τον κρατά στο παιχνίδι καθώς από την αρχή η απήχηση που είχε στο κοινό ήταν πολύ μεγάλη.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί από την αρχή και τελικά το τηλεοπτικό κοινό του έδειξε την αγάπη του μέχρι και την τελευταία ημέρα, αναδεικνύοντάς τον νικητή ανάμεσα σε εκείνον και τον συμπατριώτη μας Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος και εκείνος από την αρχή υπήρξε ένας από τους πιο δυνατούς και δημοφιλέστερους παίκτες σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το "Survivor", το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής σεζόν που παρακολουθούσαμε αυτούς τους πέντε μήνες μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ έριξε αυλαία χθες βράδυ, με ένα συγκινητικό live ενώ όλοι αναμένουν με μεγάλη αγωνία το δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι αιτήσεις συμμετοχής.
Σχετικά

Καλοκαίρι στον Δήμο Ακάμα: Μουσική, θέατρο και πολιτισμός κάτω από τ’ αστέρια
Τα δημοτικά διαμερίσματα ζωντανεύουν με φεστιβάλ, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Δωρεάν θερινό σινεμά στην πλατεία του χωριού
Κινηματογράφος σε ανοικτό χώρο για όλη την οικογένεια

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ένα γεμάτο τριήμερο με φεστιβάλ, τραγούδια και διασκέδαση

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού πάμε για σουβλάκια και τόμπολα στην Κακοπετριά
Το καλοκαίρι θέλει χωριό και καλοπέραση

Το καλοκαίρι στα Λιβάδια θα είναι γεμάτο μουσική, χορό, παραδοσιακές τέχνες
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις


Έρχεται το 6ο Energy Run στην Λακατάμεια για μικρούς και μεγάλους
Οι έγγραφες έχουν ήδη ξεκινήσει

Δωρεάν εργαστήρια χειροτεχνίας και οινογαστρονομίας σε όλη την Κύπρο
«Μάθε τέχνην τζαι άφησ’ την, τζ’ αμαν πεινάσεις πιάννεις την»

Έρχεται ο Μαραθώνιος Αμμοχώστου για παιδιά, αρχάριους αλλά και έμπειρους δρομείς
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν σύντομα

Αστροπαρατήρηση και φωτογράφηση των Περσείδων με καλή παρέα
Απολαμβάνουμε και φέτος την βροχή των αστεριών


16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θερινό σινεμά, παράδοση, μουσική και χορό