Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Μια πισίνα που φτιάχθηκε για surfing, σε περιμένει στη Λεμεσό

Το "TwoWaves" ήρθε για να ταράξει τα νερά!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2017

Κάτι εντελώς καινούργιο, πρωτοποριακό και άκρως διασκεδαστικό έφτασε πριν από λίγες μόνο ημέρες στη Λεμεσό, και σκοπεύει κυριολεκτικά να ταράξει τα νερά!

Ο λόγος για το TwoWaves Club, όπου εκεί θα μάθεις τη σημαίνει διασκέδαση! Όλοι όσοι το έχουν επισκεφθεί κάνουν λόγο για ένα χώρο ιδανικό για κολύμπι, παιχνίδια με το νερό, κολύμπι και δροσερά κοκτέιλ!

Σ' αυτό λοιπόν το χώρο, το στοιχείο του νερού κυριαρχεί, μιας και πρόκειται για ένα μπαράκι με πισίνα. Δεν μένει μόνο εκεί όμως, μιας και φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Κύπρο τον προσομοιωτή surfing, ο οποίος σου δίενι τη δυνατότητα να διασκεδάσεις "δαμάζοντας" τα κύματα, κάτω από απόλυτα ασφαλείς συνθήκες. Κι αυτό χάρη στην ειδική πισίνα που έχει εγκατασταθεί στο χώρο, η οποία δημιουργεί τεχνητά κύματα με ελεγχόμενη ταχύτητα, ώστε να είναι κατάλληλη για να φιλοξενήσει ενήλικες, αλλά και παιδιά, εφόσον ξεπερνούν τα 110 cm σε ύψος.

Αυτός ο ιδιαίτερος προορισμός διασκέδασης, σε περιμένει από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 τα μεσάνυχτα, προσφέροντάς σου ποικίλες επιλογές διασκέδασης και χαλάρωσης.

Πέρα από την "ιδιαίτερη" πισίνα στο χώρο, υπάρχουν και "ήρεμες" πισίνες για χαλάρωση, αλλά και πισίνες για παιδιά, ενώ θα βρεις ένα εστιατόριο με πλήρες μενού για φαγητό, αλλά και ένα bar με μια λίστα με 45 περίπου διαφορετικά cocktails.

Η εμπειρία στον προσομοιωτή κυμάτων κοστίζει €30 / ώρα και συμπεριλαμβάνει την ενοικίαση σανίδας και την εκπαίδευση από τον έμπειρο εκπαιδευτή.

Θα το βρεις στην Αριάδνης 6, Μουτταγιάκα.
Πληρ. 25256929, Facebook.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close