News , Guide

Δύο παραλίες της Πάφου έχουν δωρεάν Wi-Fi

Οι δύο πιο πολυσύχναστες παραλίες της Πάφου, παρέχουν πλέον δωρεάν διαδίκτυο στους λουόμενους

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2017

Τα Δημοτικά Μπάνια και η πλαζ του ΣΟΔΑΠ, οι δύο παραλίες της Κάτω Πάφου, οι οποίες έχουν μάλσιτα βραβευθεί και με Γαλάζια Σημαία, προσφέρουν στους λουόμενους τους δωρεάν υπηρεσίες διαδικτύου.

Το γεγονός αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους τους θαμώνες των παραλιών αυτών, και έχει επιτευχθεί μετά από ενέργειες της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου και με στόχο την περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητάς τους, αλλά και την καθιέρωσή τους στις πλέον σύγχρονες από πλευράς παροχών παραλίες του νησιού.

Η κίνηση αυτή σε Δημοτικά Μπάνια και ΣΟΔΑΠ έρχεται σε μια ιδιαίτερα θετική συγκυρία για τον τουρισμό στην Πάφο, αφού οι παραλίες και τα τουριστικά καταλύματα της πόλης πλησιάζουν το απόλυτο σε αριθμούς επισκεπτών, καθιστώντας το φετινό καλοκαίρι το καλύτερο για την τουριστική βιομηχανία της Πάφου εδώ και πολλά χρόνια.

Παράλληλα, ο Δήμος Πάφου προχωρεί στην εγκατάσταση υποδομής για επέκταση του μέτρου και στις άλλες οργανωμένες παραλίες της δημαρχούμενης περιοχής, με στόχο να καταστεί δυνατή η παροχή δωρεάν ίντερνετ και σε αυτές την τρέχουσα θερινή περίοδο.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί, σύμφωνα με δημοτικούς παράγοντες, στην κάλυψη με Wi-Fi των παραλιών που έχουν αναρτημένη τη Γαλάζια Σημαία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close