Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Δωρεάν άφθονο popcorn, σε ένα αξέχαστο movie night στο Starbucks

Απολαύστε το νέο Caramel Popcorn Frappuccino παρέα με την ταινία "Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι" στο Starbucks της Πάφου

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2017

Αν το Starbucks movie night, δεν είναι εμπειρία, τότε τι είναι;

Αυτήν την εμπειρία θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις στο Starbucks στην Πάφο, το οποίο θα μετατραπεί σε κινηματογράφο για ένα αξέχαστο movie night!

Με αφορμή το λανσάρισμα του νέου, άκρως απολαυστικού ροφήματος Caramel Popcorn Frappuccino, τα Starbucks μάς καλούν στο κατάστημά τους στην Πάφο, την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στις 21:00, για να παρακολουθήσουμε την κλασική κομεντί «Όταν ο Χάρι γνώρισε την Σάλι» στη μεγάλη οθόνη που θα στηθεί στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

Η βραδιά θα συνοδεύεται με άφθονο popcorn σε ευφάνταστες γεύσεις, το οποίο οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν.

Το Caramel Popcorn Frappuccino, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, παρασύροντάς το σε μια διάθεση… καλοκαιρινού κινηματογράφου, με τον ακαταμάχητο συνδυασμό κρεμώδους υφής, βουτυρένιας γεύσης και τραγανής απόλαυσης.

Με παρέα το αεράκι, τα αστέρια και τη γεύση του καλοκαιρού, το Caramel Popcorn Frappuccino, τα Starbucks σας περιμένουν για να απολαύσετε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close