News , Guide

To ξενοδοχείο που παίρνει άριστα στο Booking βρίσκεται στην Ελλάδα

Που βρίσκεται το ξενοδοχείο που θεωρείται το καλύτερο καλοκαιρινό κατάλυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα με όλους τους επισκέπτες να του βάζουν βαθμό 10 στα 10;

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2017

Τα Χανιά είναι σίγουρα ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς το καλοκαίρι για πολλούς Κύπριους, Έλληνες αλλά και ξένους. 

Εκεί, λοιπόν, και συγκεκριμένα στο ενετικό λιμάνι στην Παλιά πόλη των Χανίων, υπάρχει ένα μικρό ξενοδοχείο που για φέτος όχι μόνο είναι ο πρωταθλητής στα θετικά σχόλια ,αλλά συνολικά κατακτά την πρώτη θέση στην αξιολόγηση της booking στα καλοκαιρινά ξενοδοχεία, για όλη την Ελλάδα.

Με θέα στο παλιό λιμάνι και τον φάρο, το Domus Renier βρίσκεται στην πόλη των Χανίων, στην καρδιά του παλιού Ενετικού Λιμανιού, 100μ. μακριά από το Ναυτικό Μουσείο Χανίων.

Κάθε δωμάτιο σε αυτό το ξενοδοχείο είναι κλιματιζόμενο και διαθέτει smart τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια. Ορισμένα έχουν καθιστικό, για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο και καφετιέρα. Θα βρείτε μπουρνούζια και παντόφλες για μεγαλύτερη άνεση.

Η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο. Καθημερινά σερβίρεται παραδοσιακό πρωινό με κρητικά προϊόντα. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο χώρο του λόμπι.

Προσφέρεται υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων. Το Αρχαιολογικό Μουσείο των Χανίων και η Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων απέχουν 200μ. εξίσου από το Domus Renier. Το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων είναι προσβάσιμο στα 12 χιλιόμετρα.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close