Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καλοκαιρινές βόλτες στα 15 στέκια της Μαρίνα Λεμεσού

Βγαίνουμε για καφέ, ποτό και φαγητό σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2017

Η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί αναμφίβολα σημείο αναφοράς για την πόλη και παράλληλα πόλο έλξης ντόπιων και ξένων επισκεπτών για έξοδο, βόλτα, φαγητό και ποτό. Πάρε μία γεύση από τα 15 στέκια που θα βρεις εκεί και διάλεξε το αγαπημένο σου.

Cafe Calma
Είναι ο ορισμός του χαλαρού καφέ, ποτού ή και φαγητού. Διαθέτει απίστευτα ice teas, από τα οποία σου προτείνουμε να δοκιμάσεις αυτό με το καρπούζι και θα με θυμηθείς. Το φαγητό του χορταστικό και απολαυστικό. Εκεί θα βρεις ό,τι ζητάς! Την άνεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού σου… (25051333).

Caffe Nero
Η αγαπημένη αλυσίδα καφέ έχει μια απλή φιλοσοφία, που στηρίζεται στον καλά καμωμένο καφέ της. Αυτό που σου προσφέρει είναι η ποιότητα και πίστεψέ με δεν τη βρίσκεις παντού, όσο κι αν ψάξεις. Υπέροχες επιλογές καφέδων, fruit boosters, τσαγιών και milkshakes. (25051209).

Marina Breeze Lounge Bar
Το Marina Breeze Lounge Bar ανήκει στο Breeze Group, και είναι ο ορισμός της εκλεπτυσμένης διασκέδασης. Το μενού του είναι υπέροχο με μοριακές γεύσεις, γαστρονομικά πιάτα και υλικά, με ξεχωριστά κρασιά και εξαιρετικά κοκτέιλ. Το Marina Breeze Lounge Bar είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ. (25051230).

Epsilon Resto | Bar
Μια πραγματική όαση γαστρονομίας! Ανήκει στην Carob Mill Restaurants και πραγματικά είναι ένα εστιατόριο, που τόσο ο χώρος, όσο και το μενού σε ταξιδεύουν πέρα από τον ορίζοντα. Εκτός από υπέροχα σούσι και θαλασσινά, το μενού διαθέτει απίθανες συνταγές, που συνάδουν πάντα με την εποχή, αλλά και με τον χώρο, στον οποίο φιλοξενούνται. Δοκίμασε τα κοκτέιλ του, αλλά και τα γλυκά του, που θα σε συνεπάρουν. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα το αποδομημένο cheese cake, αλλά και το mille-feuille του! (25051393).

Hobo Mediterraneo
Από το πρωί δίνεις ραντεβού με τη γεύση, πίνοντας τον καφέ σου και μετά όλη η γεύση έρχεται στο πιάτο σου! Δοκίμασε ένα εναλλακτικό σουβλάκι, ένα γευστικότατο σπιτικό burger, μια δροσερή σαλάτα ή ψαράκι με μια διαφορετική οπτική και στο τέλος κλείσε γλυκά με έναν μπακλαβά μούρλια με peanut butter και αλατισμένη καραμέλα! (25051555).

Marina Roof Bar
Ένα υπέροχο cocktail bar για να απολαύσεις το ποτό σου, αλλά και τη θέα, που σου κόβει την ανάσα. Υπέροχες μουσικές και μοναδικά κοκτέιλ σε βάζουν σε summer mode. (25051500).

Πυξίδα
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στη Λευκωσία, η ψαροταβέρνα 'Πυξίδα' έριξε 'άγκυρα' στη Μαρίνα Λεμεσού για να δώσει τις μοναδικές της συνταγές σε όλους όσους θέλουν να συνδυάσουν το γεύμα ή το δείπνο τους με απίστευτη θέα! Απόλαυσε αληθινές -από καρδιάς- συνταγές με τη γνωστή ποιότητα της 'Πυξίδας'. (25051200).

The Yacht Club
Είναι και εστιατόριο και lounge bar. Είναι αυτό, που μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου δείξει, ότι η ζωή δεν θέλει πολλά για να είναι υπέροχη, πάρα μόνο καλές στιγμές και προσεγμένες επιλογές. Η ιταλική κουζίνα σε περιμένει, για να συνδυάσεις κάθε πιάτο με εξαιρετικό κρασί από όλο τον κόσμο, ενώ καινοτόμα cocktails και shisha είναι διαθέσιμα. (25051205).

Marina Beach Bar
Μπήκαμε πρώτοι και είδαμε το απίστευτο Marina Beach Bar. Βρίσκεται πίσω από τις Peninsula Villas, οι οποίες απέκτησαν και τη δική τους παραλία με χρυσαφένια άμμο και σε συνδυασμό με το beach bar η ατμόσφαιρα γίνεται μαγευτική. Το beach bar έχει και φαγητό με την υπογραφή του ομίλου Carob Mill. (25051878).

Και κάτι στα γρήγορα
Τι να πεις για το KFC (22307411), την πιο γνωστή αλυσίδα για γρήγορο και εύκολο φαγητό με υπογραφή και με κοτολιχουδιές, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους; Ενώ η Pizza Hut (25051207) σε βάζει στο ιταλικό mood με απίστευτη πίτσα, αλλά και προκλητικά γλυκά, κοκτέιλ και καφέ. Το T.G.I. Fridays (25051500) σε περιμένει στη Mαρίνα για να απολαύσεις το διάσημο, πλέον, Jack Daniel's Grill, αλλά και τις επιλογές σου σε steak. Τα κοκτέιλ του δε, θα σε ξεδιψάσουν κι αυτό το καλοκαίρι. Ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια είναι το Wagamama (25051299). Σ' αυτό η Ασία πραγματικά έρχεται στο πιάτο σου. Ιαπωνικά, κινέζικα, ινδικά και ταϊλανδέζικα πιάτα σε χορταίνουν και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Και τέλος, το Tavernaki (22307895), όπου μπορείς να απολαύσεις κυπριακή και ελληνική κουζίνα, γύρο και σουβλάκια με μεγάλη ποικιλία και αλοιφές, που βάζουν νοστιμιά στη ζωή.

Διάβασε περισσότερα για τη ζωή και τη διασκέδαση της Λεμεσού στον οδηγό Λεμεσός που κυκλοφορεί στα περίπτερα. 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close