News , Guide

Ακόμα μια πρωτιά για το Aphrodite Hills Resort

Ακόμα ένα βραβείο για το 'The Retreat Spa' by Atlantica, που έχει λάβει μερικά από τα υψηλότερα βραβεία στη βιομηχανία spa

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2017

To “The Retreat Spa” by Atlantica, που βρίσκεται στην καρδιά του Aphrodite Hills Resort, επιλέχτηκε ως ο καλύτερος προορισμός από τα βραβεία World Luxury Spa Awards και στέφθηκε ως “Best Luxury Resort Spa” “Regional Winner” για το 2017.

Τα συγκεκριμένα βραβεία φέρουν τη μέγιστη παγκόσμια αναγνώριση στη βιομηχανία των πολυτελών spa, αφού καθορίζουν ως σημεία αναφοράς την ποιότητα, την καινοτομία και την εξυπηρέτηση των Spa ανά τον κόσμο.

Η ψηφοφορία δεν είναι το μόνο κριτήριο για αυτό το βραβείο αφού οι κριτικές των εκάστοτε πελατών, η συνολική ικανοποίηση, η τοποθεσία, οι εγκαταστάσεις και οι προσφορές αποτελούν επιπλέον κριτήρια για την τελική επιλογή του νικητήριου spa.

Το πολυβραβευμένο "The Retreat Spa" by Atlantica, είναι ένα καταφύγιο ηρεμίας και χαλάρωσης που προσφέρει ένα γαλήνιο και σαφώς ευχάριστο διάλειμμα από την βαβούρα της καθημερινότητας ενώ έχει λάβει μερικά από τα υψηλότερα βραβεία στη βιομηχανία spa.

Είναι γνωστό ως μία από τις ωραιότερες και πλήρως ολοκληρωμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις spa ανά τον κόσμο με κέντρο υγείας, κομμωτήριο, ελληνορωμαϊκές σάουνες, γυμναστήριο, πισίνες και κήπους και προσφέρει ένα υπέροχο ταξίδι ευεξίας για όλες τις αισθήσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close