12 August 2017
Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

O πιο hot προορισμός του Αυγούστου κάνει opening party [εικόνες]

Ένας προσεγμένος και εντυπωσιακός χώρος ιδανικός για ρομαντικά βράδια δίπλα στη θάλασσα το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2017

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης. Οι διακοπές αρχίζουν και οι περισσότεροι από εμάς θα περάσουμε σίγουρα από τον Πρωταρά.

Μάθε λοιπόν πως ανάμεσα στα πολλά παραθαλάσσια μπαράκια της περιοχής μπήκε ακόμη ένα, πολύ ιδιαίτερο και περιποιημένο, με χρωματιστές μαξιλάρες, πανέμορφη θέα προς τη θάλασσα του Πρωταρά, καλοκαιρινή διακόσμηση με έμφαση στο ξύλο και σου σερβίρει καφέ από νωρίς το πρωί.

To ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel, λοιπόν, στον Πρωταρά δημιούργησε αυτό το πολύ χαριτωμένο παραθαλάσσιο μπαρ με θέα προς τη θάλασσα, με το πολύ όμορφο όνομα Αντάμωμα. Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και πάρε την παρέα σου και επισκέψου το.

Οι εικόνες που είδαμε μας εντυπωσίασαν ακόμα περισσότερο λες και το συγκεκριμένο μπαράκι βρίσκεται σε κάποιο τροπικό νησί του Ειρηνικού. Η διακόσμηση, η χρωματιστές πολυθρόνες και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός του μας κάνουν να βρεθούμε εκεί οπωσδήποτε αυτό το καλοκαίρι.

Το Αντάμωμα κάνει μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει το άνοιγμά του το ερχόμενο Σάββατο 12 Αυγούστου στις 21.00. Εκεί θα διασκεδάσουμε με μουσικές και κοκτέιλ. Dj Sets από τους DJ Ntinos (Super FM) και AQUILO μιξάροντας τις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες.

Ώρα έναρξης: 21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close