Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τον Αύγουστο κάνε check-in σε ένα από τα πιο όμορφα στέκια του νησιού

Αυτό το μαγαζί στην Πέγεια είναι όνειρο και σε περιμένει να το ανακαλύψεις

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2017

Φέτος, το καλοκαίρι η Πάφος αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές, θάλασσα και παραλία. Εξάλλου, αυτή η επαρχία φέτος τα έχει όλα! Από πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του Πάφος 2017, μέχρι φυσικές ομορφιές, τοπία και στέκια-κρυμμένους θησαυρούς, που πρέπει να ανακαλύψεις οπωσδήποτε!

Στα συν πρόσθεσε και την αυθεντικότητα των ανθρώπων της περιοχής, αλλά και το γεγονός ότι κάθε μέρος της έχει τη δική του ιστορία και ο επισκέπτης, ντόπιος ή ξένος, έχει πολλές επιλογές σε όλες τις περιοχές για να χαλαρώσει, να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί και φυσικά να διασκεδάσει.

Γι' αυτό αν ο δρόμος σου σε βγάλει προς τα εκεί, αυτόν τον Αύγουστο ή και αργότερα -γιατί όχι-, κάνε μια στάση στο χωριό Πάνω Γιαλιά της Πάφου. Εκεί θα βρεις το καλύτερο σημείο για να χαλάρωση και ηρεμία! Ένα μέρος που θα σε κάνει μεμιάς να το ερωτευτείς! Και δεν θα λατρέψεις μόνο το μέρος αλλά και τη διαδρομή που θα σε οδηγήσει σε αυτό, αφού θα το βρεις σε ένα στρίψιμο πριν την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς και αμέσως μετά την Αργάκα.

Το 'Val's place', ένα kebab house που λειτουργεί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, είναι κυριολεκτικά ο χώρος του Βαλεντίνου, καθώς τον διαμόρφωσε όπως ακριβώς ήθελε. Φύτεψε φοίνικες και διάφορα άλλα φυτά και δέντρα, έφτιαξε μία ξύλινη οροφή, τοποθέτησε τραπεζάκια, καρέκλες και διακόσμησε το χώρο με δικές του δημιουργίες.

Σου προτείνουμε να κάτσεις στη βεράντα του μαγαζιού, να παραγγείλεις ένα από τα είδη σχάρας που σερβίρει και να απολαύσεις τη μαγευτική θέα της θάλασσας και του βουνού, αλλά και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, αρκεί βέβαια να βρεθείς την κατάλληλη ώρα εκεί.

Όλα όσα προσφέρει το μαγαζί, από αβγά, μέχρι λαχανικά, φρούτα, κρασί, ζιβανία και γλυκά του κουταλιού, είναι δικής του παραγωγής.

Εκεί, μπορεί κανείς να βρει επίσης διάφορα χειροποίητα προϊόντα προς πώληση, όπως σαπουνάκια και κηραλοιφές από ελαιόλαδο και μετάξι από τους μεταξοσκώληκες του Βαλεντίνου.

Μετά τις 22.00, το μαγαζί μετατρέπεται σε μπαράκι και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις για τις οποίες μπορείς να ενημερώνεσαι από τη σελίδα του στο Facebook.

Μάλιστα για τον Αύγουστο το πρόγραμμα που έφτιαξαν περιλαμβάνει μουσικές, τραγούδια και πάρτι!

Είναι ανοικτό καθημερινά από τις 10.30 το πρωί, μέχρι τις 02.00 τα ξημερώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφώνησε στο 96511179.

Πάρε μια γεύση από το «Val's place» και τη θέα του από τις φωτογραφίες που θα βρεις πιο κάτω.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close