Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Κλείσε ραντεβού για ποτό στα 4 νέα μπαράκια

Διαφορετικές επιλογές για ποτό στην ταράτσα, στην παλιά πόλη ή δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2017

Τα 4 νέα μπαράκια που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους και πρέπει να ξέρεις.

The Old Souls, Λευκωσία
Νέα προσθήκη στην νυκτερινή ζωή του κέντρου της πρωτεύουσας, το The Old Souls, θα σου θυμίσει κάτι από μια άλλη εποχή. Εξάλλου, αυτός ήταν και ο σκοπός των ιδιοκτητών, να δημιουργήσουν ένα μέρος για...παλιές ψυχές! Το bar κινεται στους τόνους του μαύρου, του γκρί, του χακί με στοιχεία από χρυσό, τούβλο και industrial πινελιών, προσδίδοντας έτσι μια αίσθηση old school. Θα καθίσεις είτε έξω στα ξύλινα τραπέζια ή μέσα στο μινιμάλ μπαρ. Τα cocktail πρωταγωνιστούν στο μενού, με μια επιλογή από γύρω στα 15 signature, καθώς και κλασικά. Από τις δικές τους δημιουργίες, δοκίμασε το άκρως καλοκαιρινό Captain’s Breeze, με premium vodka, μαστίχα, ροζ γκρέιπφρουτ, βασιλικό και αγγούρι. Αν σου αρέσει το ρούμι, το Sailor’s Rum, με ρούμι, μάνγκο, καρύδα και ανανά θα σε ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη. Δυνατό χαρτί στο The Old Souls, είναι η μουσική, όπου συχνά βρίσκονται πίσω από την κονσόλα, γνωστά ονόματα της DJ σκηνής.
(22319119) Στασάνδρου 7, Λευκωσία. Τρ-Σ 17.00-01.00.

Sugar Day & Night, Λευκωσία
Sugar, που θα πει ζάχαρη είναι το όνομα της νέας άφιξης που άνοιξε στην οδό Λήδρας στην καρδιά της Παλιάς Λευκωσίας. Πρόκειται για ένα all day café-cocktail bar με ειδίκευση στα κοκτέιλ και μία μικρή και ιδιαίτερη λίστα από 10 signature cocktail που φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου bartender Βάκη Σταύρου. Το Sugar στεγάζεται στον χώρο του πρώην wine bar Oinoscent στην οδό Λήδρας. Ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην μπάρα του μαγαζιού η οποία όπως πληροφορηθήκαμε είναι εντυπωσιακή. Το Sugar θα σου σερβίρει καφέ από νωρίς το πρωί, διάφορα νόστιμα σνακ ενώ αργότερα το μπαρ θα σου φτιάχνει signature και κλασικά κοκτέιλ, αλκοολούχα ποτά που θα τα απολαμβάνεις μαζί με ξεχωριστά platter. Το μαγαζί βγάζει τραπεζάκια έξω ενώ θα φιλοξενεί μουσικές θεματικές βραδιές με γνωστούς Κύπριους djs στα decks.
(99065508) Λήδρας 199, παλιά Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-03.00.

Panorama Rooftop Bar, Αγία Νάπα
Η νέα προσθήκη στα μπαρ του ξενοδοχείου Asterias στην Αγία Νάπα, είναι το Panorama Rooftop Bar το οποίο άνοιξε πρόσφατα. Με υπέροχη θέα  του ειδυλλιακού τοπίου της ακτογραμμής της Αγίας Νάπας, από Μακρόνησο μέχρι το Κάβο Γκρέκο, θα απολαύσεις τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα και νύκτες των διακοπών με ένα ποτήρι κρασί ανά χείρας ή ένα εξωτικό cocktail που θα τα συνοδεύσεις με τους υπέροχους ναργιλέδες μας. Το μοντέρνο design με τα υπέροχα φωτειζόμενα έπιπλα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον!
(23201018) Λεωφ. Νησί, Αγ. Νάπα, Αγία Νάπα. Δ-Κ 19.00-00.00.

Antamoma Events Venue & Chill Out Bar, Πρωταράς
To ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel, λοιπόν, στον Πρωταρά δημιούργησε ένα πολύ χαριτωμένο παραθαλάσσιο μπαρ με θέα προς τη θάλασσα, με το πολύ όμορφο όνομα Αντάμωμα. Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και πάρε την παρέα σου και επισκέψου το.
(99155893) Πινίας 64, Πρωταράς , Πρωταράς Δ-Κ 10.00-00.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close