Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Sushi και signature cocktail σε ένα all day στέκι του Πρωταρά

Αν θες να ζήσεις μια all-day εμπειρία γεύσεων το Hippocampus Lounge Restaurant αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου στην περιοχή του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2017

Προσφέρει προσεγμένη κουζίνα, εξαιρετικά sushi και signature cocktail, που σε ξεδιψούν τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Οι ιδιοκτήτες έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα του μενού, το οποίο προσφέρουν σε value for money τιμές. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο, που αποτελεί διαχρονική αξία στην τουριστική σκηνή εδώ και 30 συνολικά χρόνια! Κάτω από τις ολάνθιστες μπουκαμβίλιες και με την άψογη εξυπηρέτηση των ανθρώπων του, κάθεσαι και απολαμβάνεις μία μοναδική εμπειρία εστίασης. Είτε πας πρωί για ένα ρόφημα και χαλαρή κουβέντα, είτε πας μεσημέρι για καλό φαγητό και ποτό, αλλά και βράδυ -όταν όλα αποκτούν άλλη διάθεση- στο Hippocampus Lounge Restaurant θα απολαύσεις μία έξοδο μοναδική κι ολοκληρωμένη!

Στη δροσερή βεράντα του
Οι μοναδικές προτάσεις sushi, είναι έτοιμες να γαργαλίσουν τον ουρανίσκο σου, μαζί με ξεχωριστά κοκτέιλ, αρωματικούς ναργιλέδες, κρέπες και καφέδες, σ’ έναν άνετο και όμορφο χώρο, κάτω από τις γραφικές μπουκαμβίλιες, συνθέτοντας την ιδανική ατμόσφαιρα εξόδου.

Δοκίμασε από το μενού
Η μεγάλη κάρτα μενού, που διαθέτει, σου δίνει επιλογή από κλασικά πιάτα σε ψάρι, κρέας και ζυμαρικά, αλλά και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από sushi. Ξεκίνα με ορεκτικό ένα Dragon Maki, στη συνέχεια προτίμησε το Chicken Di Mare ως κυρίως πιάτο, που προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κοτόπουλου και γαρίδας, λουσμένα με μία βελούδινη σάλτσα άνηθου. Όσο για τη λίστα ποτών του, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις ένα από τα signature cocktail του, που είναι μοναδικά και δροσιστικά!

It’s so special!
Το Hippocampus Lounge Restaurant δεν είναι απλά μια δροσερή απόδραση για μεγάλους, αλλά και μια όαση χαράς για τους μικρούς επισκέπτες, αφού διαθέτει έναν πανέμορφο παιχνιδότοπο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close