Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα από τα πιο ωραία cocktail bar του νησιού, βρίσκεται σε μία ταράτσα

Ένα από τα πιο ωραία, open-plan, cocktail bar με την καλύτερη θέα της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2017

Tο Hard Rock Cafe που άνοιξε το περασμένο καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα στολίδια της Αγίας Νάπας.

Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, είναι ότι διαθέτει ένα από τα πιο ωραία, open-plan, cocktail bar με την καλύτερη θέα της Αγίας Νάπας, αφού βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της πόλης.

Όταν ο ήλιος δύει, το Sky Bar μετατρέπεται πραγματικά σε μια ειδυλλιακή όαση προσφέροντας στους επισκέπτες του μαγικές, καλοκαιρινές βραδιές με φρέσκα, εξωτικά κοκτέιλ, τους καλύτερους ναργιλέδες και νόστιμα platters.

Στο Sky Bar μπορείς ακόμη να αγοράσεις το δικό σου συλλεκτικό ποτήρι με το λογότυπο του Hard Rock Cafe Ayia Napa! Αν ψάχνεις ένα νέο, εναλλακτικό προορισμό για τη βραδινή σου έξοδο, βάλε το Sky Bar στην ατζέντα σου. Θα σε σαγηνεύσει με την όμορφη του ατμόσφαιρα, το φιλικό προσωπικό του και εικόνες της Αγίας Νάπας, που θα σου κόψουν την ανάσα. Όταν το επισκεφτείς, θα καταλάβεις γιατί προσθέτει το "style" στο νυχτερινό lifestyle!

Στους δροσερούς του χώρους
Στο απόλυτα καλοκαιρινό Sky Bar θα πάρεις θέση και θα χαλαρώσεις -κι έπειτα θα διασκεδάσεις- με ένα δροσερό ποτό μαζί με ένα από τα νόστιμα και χορταστικά platters, που φέρουν την υπογραφή του Hard Rock Cafe.

Δοκίμασε από το μενού...
Στο προσεγμένο μενού του, θα βρεις κοκτέιλ με αλκοόλ ή χωρίς, τα οποία σερβίρονται σε μεγάλα, εντυπωσιακά ποτήρια! Δοκίμασε οπωσδήποτε την Strawberry Basil Lemonade χωρίς αλκοόλ, με φρέσκες φράουλες και βασιλικό, τις δροσιστικές μαργαρίτες, που σερβίρονται σε συλλεκτικά βαζάκια, ή το Hurricane, που σίγουρα δεν θα το έχεις ξαναδοκιμάσει κάπου αλλού!

It's so special!
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι βραδιές στο Sky Bar γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικές με ταλαντούχους DJ να ανεβάζουν τους ρυθμούς με τις μουσικές τους επιλογές.

(23819888, www.hardrock.com/cafes/ayia-napa, Facebook: HardRockCafeAyiaNapa) Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 13, Αγία Νάπα. Δ-Κ 20.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close