Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτά είναι τα 8 υπέροχα εστιατόρια του πρώην Meridien που ανοίγει τον Σεπτέμβριο με νέο όνομα

Υψηλού επιπέδου χώροι εστίασηςπου θα αλλάξουν τα δεδομένα στην Κύπρο στο νέο τουριστικό θέρετρο της Λεμεσού, το Parklane, a Luxury Collection Resort Spa(πρώην Meridien)

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2017

Ένα εντυπωσιακό τουριστικό θέρετρο, το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa μέλος της μεγαλύτερης διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Marriott International (πρώην Meridien) ανοίγει επίσημα στη Λεμεσό τον Σεπτέμβριο του 2018. Μία επένδυση-μαμούθ στην πόλη της Λεμεσού με πολυτελείς σουίτες, πισίνες με θαλασσινό νερό, τεχνητή λίμνη, ένα παιδικό πάρκο 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ.

Το Check In Cyprus, εξασφάλισε όλες τις λεπτομέρειες για τους 8 διαφορετικούς χώρους εστίασης και διασκέδασης του ξενοδοχείου που θα είναι ανοικτό όχι μόνο για τους πελάτες τους ξενοδοχείου αλλά και για το κοινό. 8 ιδιαίτεροι χώροι που ικανοποιούν όλα τα γούστα με κουζίνα και επιλογές που δεν θα αφήσουν κανένα ανικανοποίητο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό φαίνεται να είναι το Islands Fish & Seafood, το οποίο κυριολεκτικά επιπλέει πάνω σε μία τεχνητή λίμνη.

Μάθε λοιπόν πρώτος όλες τις λεπτομέρειες για τους χώρους εστίασης αυτού του μοναδικού για τα δεδομένα της Κύπρου ξενοδοχείου το οποίο αποτελείται από 52 σουίτες, οι περισσότερες με δικές τους ιδιωτικές πισίνες, και 222 πολυτελή δωμάτια.

The BDL Food & Wine Show
Το all day dining εστιατόριο του Parklane, το The BDL Food & Wine Show θα είναι ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα σερβίρει πλούσιο πρόγευμα σε μπουφέ, μεσημεριανό (carvery lunch) και δείπνο με θεματικό χαρακτήρα ενώ παράλληλα το μενού θα προσφέρει επιλογές α λα καρτ πιάτων. Εδώ, θα βρεις παράλληλα και ένα χώρο όπου θα διατίθεται μία συγκεκριμένη γκάμα ποιοτικών homemade προϊόντων και μία εξειδικευμένη κάβα από μία ευρεία επιλογή κρασιών διατηρημένων στην κατάλληλη θερμοκρασία. Το εστιατόριο θα προσφέρει all day show cooking.

Islands Fish & Seafood
Η θεματική του επόμενου εστιατορίου είναι τα ψάρια και τα θαλασσινά. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό, υπαίθριο εστιατόριο το οποίο λειτουργεί ως νησί και είναι τοποθετημένο πάνω σε μία τεχνητή λίμνη. Το εστιατόριο χωρίζεται σε διαφορετικά 'ιδιωτικά' νησιά, ξεχωριστούς δηλαδή χώρους εστίασης για πριβέ φαγητό, πάνω στην λίμνη, με το κάθε ένα από αυτά να έχει το όνομα ενός νησιού της Μεσογείου. Τα ονόματα των νησιών είναι Κύπρος, Μύκονος, Ιθάκη, Σικελία, Σαρδηνία, Κορσική. Το μενού περιλαμβάνει α λα καρτ πιάτα με ψάρια και θαλασσινά με συνταγές από την μεσογειακή κουζίνα.

Lanes Grill Room
Πρόκειται για ένα ακόμη εστιατόριο σχεδιασμένο από το διεθνούς φήμης οίκο The Harrods Studio, με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για φαγητό το οποίο σερβίρει αποκλειστικά δείπνο το βράδυ. Το μενού του εστιατορίου ειδικεύεται σε πιάτα με κρεατικά ψημένα στη σχάρα. Αξιοσημείωτο είναι το βοδινό που παλαιώνεται σε εξειδικευμένα ψυγεία. Εδώ μπορείς να επιλέξεις διεθνείς ετικέτες κρασιών από μία πολύ καλά ενημερωμένη κάβα. Το εστιατόριο σερβίρει επίσης ετικέτες σε ποτήρι.

Dafne Restaurant - The Cuisine of Cyprus
Ένα εστιατόριο που παρουσιάζει τον πλούτο της κυπριακής γαστρονομίας με εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για φαγητό. Το μενού περιστρέφεται γύρω από την κυπριακή κουζίνα φυσικά με έμφαση στα πιάτα σχάρας και φούρνου ψημένα σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Αρνάκι γάλακτος, γουρουνάκι και άλλα τρυφερά κρεατικά σε σούβλα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του μενού του εστιατορίου. Δεν μπορεί να λείπει ο κυπριακός μεζές ενώ θα σερβίρονται αποκλειστικά κυπριακά κρασιά. Επίσης, το Dafne Restaurant θα προσφέρει κυπριακό πρωινό και θα είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ. Σημείωσε, πως το εστιατόριο κάθε μεσημέρι θα σερβίρει κυπριακό σουβλάκι, σεφταλιά, κούπες, 'πουρεκούθκια' με κιμά και σπιτικές πίτες του φούρνου.

Il Teatro - Southern Italian Cuisine
To συγκεκριμένο εστιατόριο βρίσκεται στην κεντρική πισίνα του ξενοδοχείου, με απρόεκοπτη θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό, πιο δροσερό χώρο, όπου οι θαμώνες μπορούν να γευτούν τη μοναδική κουζίνα της νότιας Ιταλίας. Μία open plan κουζίνα θα φτιάχνει αυθεντική ιταλική πίτσα στον φούρνο, επί τόπου, ενώ θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μία σειρά νόστιμων antipasti. H κάρτα κρασιών θα περιλαμβάνει ιταλικές ετικέτες και μερικές επιλογές από τον κυπριακό αμπελώνα. Το Il Teatro θα ανοίγει στις 09.00 το πρωί σερβίροντας τον πρωινό σου καπουτσίνο και δροσερά smoothies, μεσημεριανό, ιταλικό παγωτό και φρέσκα φρούτα το απόγευμα και συνεχίζει με δείπνο το βράδυ.

The Gallery
Όπως λέει και το όνομά του, πρόκειται για ένα χώρο που σου προσφέρει υπέροχη θέα. Βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου πάνω από τους κήπους με απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Ο χώρος προσφέρεται για γρήγορες συναντήσεις, χαλάρωση με την παρέα είτε ακόμα για έξοδο τα απογεύματα με την οικογένεια. Το μπαρ σερβίρει δημιουργικά κοκτέιλ, παγωμένες μπίρες, κρασί και σαμπάνια, καφέδες, παγωτό, γλυκά και ένα μενού με μία ποικιλία από σνακ και signature τσάι. Τα βράδια θα μπορείς να απολαμβάνεις ζωντανή μουσική στο piano bar, σούσι στο δικό του sushi bar, ναργιλέ και πούρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην βεράντα.

3Β Eats & Drinks Lounge
Ο συγκεκριμένος χώρος του ξενοδοχείου βρίσκεται κοντά στην παραλία και την πισίνα με θαλασσινό νερό. Το 3Β Eats & Drinks Lounge θα καταστεί ίσως ο πιο δημοφιλής χώρος για chill out με ένα refreshing ποτό και σνακ. Το μπαρ σερβίρει κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά, μία επιλογή από draught μπίρες, ζεστά και κρύα ροφήματα και μη αλκοολούχα ποτά. Το μενού περιλαμβάνει δροσερές σαλάτες, σάντουιτς, σούσι και sashimi που θα παρασκευάζονται μπροστά σου. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία παγωτών, φρέσκων φρούτων και γλυκών από την κουζίνα του ξενοδοχείου.

La Truffe Noire
Περπατώντας από το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου ή χρησιμοποιώντας το golf cart μπορείς να φτάσεις σε ένα αποκλειστικά γαλλικό εστιατόριο, μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό fine dining εστιατόριο, που θα προσφέρει αυθεντική γαλλική κουζίνα με μενού που θα υπογράφει έμπειροι Γάλλος Chef de cuisine. Εδώ, οι θαμώνες θα μπορούν να απολαύσουν εξαιρετική κουζίνα και να ζήσουν μοναδικές στιγμές. Το εστιατόριο θα σου προσφέρει μία μοναδική εμπειρία με επάργυρα σερβίτσια, πορσελάνινα πιάτα και κρυστάλλινα ποτήρια σε λευκά βαμβακερά και λινά τραπεζομάντηλα. Η λίστα κρασιών θα περιλαμβάνει αποκλειστικά γαλλικά κρασιά επιλεγμένα από τον sommelier του εστιατορίου ο οποίος θα βοηθάει τους πελάτες να επιλέξουν το κατάλληλο κρασί για να συνοδεύσει το δείπνο τους. Επιπλέον, θα σεβρίρεται μία ποικιλία από γαλλικά επιδόρπια και τυριά. Ένα ειδικά διαμορφωμένο τρόλει με λικέρ και κονιάκ θα είναι καλά εφοδιασμένο στον χώρο. Το εστιατόριο La Truffe Noire έρχεται να σου προσφέρει μία μοναδική για τα κυπριακά δεδομένα εμπειρία, τόσο σε επίπεδο γαστρονομίας όσο και service που θα την θυμάσαι για πάντα. Το εστιατόριο θα είναι ανοικτό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου προσφέροντας αποκλειστικά δείπνο για μοναδικές γαστρονομικές στιγμές.

Mistiko Club Prive
Το Mistiko είναι ένας χώρος lounge bar και club που βρίσκεται 'κρυμμένο' στην βορειανατολική πλευρά του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Εδώ, μπορείς να απολαύσεις τις vintage σαμπάνιες σου με μουσική μέχρι αργά και όταν τα φώτα θα χαμηλώσουν, η μουσική θα δυναμώσει, θα σε ανεβάσει να χορέψεις και θα μοιραστείς με το σύντροφό σου το μυστικό σου. Στο Mistiko Club Prive θα έχουν πρόσβαση μόνο οι πελάτες του ξενοδοχείου και τα μέλη του club. Το club θα ανοίγει από τις 21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close