Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 19 καλύτερα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα

Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο αυτήν την εβδομάδα κι εσύ δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 04 Σεπτεμβρίου 2017

Νέος μήνας, νέα σεζόν, νέα εβδομάδα! Κάνουμε νέα αρχή με πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις! Θέατρο, σινεμά, φεστιβάλ, μουσική και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα! Ανακάλυψέ τα όλα μαζί μας!

 

Park
Στο πλαίσιο του θερινού σινεμά της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρνακας που φιλοξενεί το Μουσείο Πιερίδη στη Λάρνακα, θα προβληθεί η ταινία της Sofia Exarchou (2016). Απομονωμένο κι εγκαταλελειμμένο, περιβαλλόμενο από σάπιες αθλητικές εγκαταστάσεις, το ολυμπιακό χωριό της Αθήνας αποτελεί σήμερα ένα έρημο μέρος με μόνους κατοίκους κάποιες οικογένειες της εργατικής τάξης, στις οποίες προσφέρθηκε δωρεάν στέγαση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Εγκλωβισμένη στο ολυμπιακό χωριό, μια παρέα αγοριών περιφέρεται στα ερείπια περνώντας τον ελεύθερο χρόνο της παραλλάσσοντας τα ολυμπιακά αθλήματα και οργανώνοντας ζευγαρώματα σκυλιών έναντι χρημάτων. Ο μεγαλύτερος της παρέας, ο 17χρονος Δημήτρης, μαζί με την Άννα, μια 22χρονη αποσυρμένη αθλήτρια, θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από το ολυμπιακό χωριό και θα αναζητήσουν διέξοδο στις παραθαλάσσιες παρυφές της Αθήνας. Κατά τις επισκέψεις τους στην περιοχή, θα έρθουν σε επαφή με ξένους τουρίστες και η ανάγκη του Δημήτρη για αποδοχή θα δοκιμαστεί με βάναυσους.
INFO: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, Μουσείο Πιερίδη, Λάρνακα, 20.30, €3, €5. Πληρ. 99434793.

 

Το Ψέμα
‘Το Ψέμα’ μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα στο θέατρο Μικρό Παλλάς παρουσιάζεται φέτος σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Θοδωρής Αθερίδης, και η Σμαράγδα Καρύδη μετά από 6 χρόνια ενώνονται και πάλι σαν θεατρικό ζευγάρι και μαζί με την Μυρτώ Αλικάκη και τoν Κωνσταντίνο Κάππα θα μάθουν πώς ένα μικρό ψέμα μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών. Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη, σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης. Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη, Κωνσταντίνος Κάππας.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
INFO: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 18.30 & 21.00, €30, €25, €20/ Τρίτη 5, 21:00 & Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, 18:30 & 21:00, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός. Πληρ. www.soldoutticketbox.com.

 

Λουκής Μενελάου - Πέρα από τα σύνορα
Η νέα σεζόν στην Γκαλερί Γκλόρια αρχίζει με την πρώτη ατομική έκθεση του Λουκή Μενελάου με τίτλο «Πέρα από τα σύνορα». Η έκθεση θα ανοίξει την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. Ο Λουκής Μενελάου γεννήθηκε τον Οκτώβριο 1997 και μεγάλωσε στη Λευκωσία. Το 2016 αποφοίτησε από το GC School of Careers και στη συνέχεια κατατάγηκε στην Εθνική Φρουρά, στην οποία υπηρετεί μέχρι σήμερα. Τον Σεπτέμβριο 2017 θα μεταβεί για σπουδές στην Αρχιτεκτονική στο Bartlett School of Architecture του University College του Λονδίνου. Η έκθεση «Πέρα από τα Σύνορα» επιχειρεί να εστιάσει στο τι σημαίνει Λευκωσία, εξερευνώντας τα νοητά σύνορα πέραν των φυσικών συνόρων που μας έχουν επιβληθεί. Επιχειρεί επίσης να εστιάσει στην αναζήτηση των νοητών συνόρων που μας επιβλήθηκαν από τους νόμους της πολιτείας, με στόχο την υπέρβαση αυτών των συνόρων ώστε να δημιουργηθεί μια πιο ανοιχτόμυαλη και προοδευτική προοπτική για αυτή την πόλη.
INFO: Γκαλερί Γκλόρια, Λευκωσία. Η έκθεση ανοίγει στις 4 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2017. Ώρες Επισκέψεων: Δ-Παρ 10.30-12.45 & 17.30-20.00, Σ 10.30-12.45.

 

SeptemberFest
Το φεστιβάλ που έβαλε τη Λευκωσία και φέτος σε ρυθμούς μπίρας, ολοκληρώνεται σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου! Το 7ο Φεστιβάλ Μπύρας Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά, απόψε θα κλείσει με Βασίλη Καρρά (4/9), συνοδευτικά εδέσματα μπίρας και 100 μπίρες από όλο το κόσμο!
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
INFO: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζιά, Λευκωσία, 19.00-24.00, 4/9, €8 χωρίς ποτό, παιδιά μέχρι 12 ετών: δωρεάν). Πληρ. 22485420.

 

"ΝΤΕΦΟΛ: Σμύρνη 1922" από το Θέατρο Ένα
Το "ΝΤΕΦΟΛ" είναι ένα διήγημα-μαρτυρία για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών της αρχόντισσας της Ιωνίας, τη Σμύρνη. Παράλληλα όμως είναι ένα αφιέρωμα σε όσους χάθηκαν και σε όσους επέζησαν και βίωσαν τον ξεριζωμό και την προσφυγιά. Ήρωες της τραγικής αυτής ιστορίας, θα ζωντανέψουν επι σκηνής, μέσω της θεατρικής διασκευής του διηγήματος, και θα παρασύρουν τους θεατές να αναβιώσουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι άνθρωποι προσπαθώντας να ξεφύγουν από τη φλεγόμενη Σμύρνη. Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Δημήτρη Καραγιάννη με προσπάθεια να δώσει δείγματα της τραγωδίας του Ελληνισμού στη Σμύρνη. Ένα έργο επίκαιρο, σήμερα στη Κύπρο και όχι μόνο, που το χαρακτηρίζει ευαισθησία αλλά ταυτόχρονα και βίαιη ωμότητα και απόγνωση των ανθρώπων που έζησαν και ζουν τον ξεριζωμό και την προσφυγιά.
Σκηνοθεσία/ Διασκευή/ Σχεδιασμός Φωτισμού: Αντρέας Χριστουδουλίδης.
Χειρισμός Φωτισμού/ Ήχου: Παύλος Πολυκάρπου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μάριος Στυλιανού
Η παράσταση παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αξιοθέας.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
INFO: Δ 4-Τρ 5 Σεπ, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου - Αρχοντικό Αξιοθέας, παλιά Λευκωσία, 20.30. Πληροφορίες/Κρατήσεις: 22348203.
 

Γιορτή του Κρασιού
Ανοίγει τις πύλες της η Γιορτή του Κρασιού και μας περιμένει, από τις 31 Αυγούστου μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, με άφθονο κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεω, γεμάτο χορούς, μουσική, θέατρο και αγαπημένους καλλιτέχνες. Ξεχωρίζουμε την παρουσία του Μπάμπη Τσέρτου, το θέατρο σκιών του Χριστόδουλου Α. Πάφιου, τις εμφανίσεις των Κανταδόρων και άλλων ντόπιων μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών.
Δες αναλυτικά όλο το πρόγραμμα, ΕΔΩ.
INFO: Ώρες λειτουργίας της Γιορτής: Δ-Πεμ 19.00-23.00, Παρ-Σ, 19.00-23.30. Τιμή Εισιτηρίων: Ενήλικες: άνω των 18 ετών: €5. Με το εισιτήριο ενηλίκων, ο επισκέπτης δικαιούται 20% έκπτωση σε όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά (ισχύει για 1 φιάλη) από τα οινοποιεία ΕΤΚΟ, ΚΕΟ ΛΟΕΛ ή ΣΟΔΑΠ. Παιδικό/ Εφηβικό: από 6-18 ετών: €3.

 

Lion
Λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η προβολή της ταινίας LION του Garth Davis, στο πλαίσιο του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών 2017 στο Κινηματοθέατρο Κωνστάντια,  και μετά από απαίτηση του κοινού η ταινία θα επαναπροβληθεί. Στη βόρεια Ινδία, ο πεντάχρονος Σαρού μπαίνει στο λάθος τρένο και ταξιδεύει τρομοκρατημένος και μόνος χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην χαοτική Καλκούτα. Εκεί γίνεται ένα από τα ημι-άγρια παιδιά του δρόμου και σαν από θαύμα καταφέρνει να επιβιώσει από πολλούς κινδύνους, καταλήγοντας σε ένα ορφανοτροφείο. Τελικά ο Σαρού υιοθετείται από ένα ζευγάρι Αυστραλών, οι οποίοι τον μεγαλώνουν με αγάπη. Ο Σαρού, όμως, δεν μπορεί να αφήσει πίσω του το παρελθόν, και αποφασίζει να εντοπίσει το παλιό του σπίτι και μαζί του την οικογένειά του.
INFO: Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, Κινηματοθέατρο Κωνστάντια, Λευκωσία, 21.00, €5 (παιδιά κάτω των 10 ετών, δωρεάν). Πληρ. 22439838.

 

Δείπνο Ηλιθίων στο 'Έρμα'
Κάθε Τετάρτη, ο Πιερ και οι φίλοι του διοργανώνουν μια εκκεντρική συνάντηση την οποία αποκαλούν «Δείπνο Ηλιθίων». Ο καθένας τους προσκαλεί στο δείπνο αυτό, τον πιο ηλίθιο άνθρωπο που έχει συναντήσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτός που έχει φέρει μαζί του τον πιο χαζό προσκεκλημένο, ανακηρύσσεται νικητής της εβδομάδας. Ολα θ' αλλάξουν όταν ο Πιερ θα προσκαλέσει στο δείπνο τον αγαθό και καλόκαρδο Φρανσουά - υπάλληλο της τοπικής εφορίας. Στην πραγματικότητα, το «Δείπνο Ηλιθίων» του Φράνσις Βέμπερ είναι περισσότερο από μια πολύ καλή ταινία, μια επίδειξη σκηνοθετικής απλότητας που για μοναδικό της σκοπό έχει να αναδείξει το κείμενο και να αφήσει τους ηθοποιούς του να το ερμηνεύσουν. Καθώς περνάει η ώρα και οι «παρεξηγήσεις» κορυφώνονται, η φάρσα φουντώνει, τα λεκτικά αστεία δεν χάνονται στη μετάφραση και η διαρκής αίσθηση του «τι άλλο θα συμβεί;» (με την καλή έννοια) παραμένει ακμαιότατη μέχρι το φινάλε. Με τους: Ζακ Βιγερέ, Τιέρι Λέρμιτ, Φράνσις Ιστέρ.
INFO: Δευτέρα 4 Σεπ, Καφεαναγνωστήριο το Έρμα, Λευκωσία, 20.00. Πληρ. 97901821 & 99980574.

 

Black ΄n White
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λευκωσίας, θα μας διασκεδάσει σήμερα Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου το συγκρότημα Black ‘ White, που αποτελείται από τους πιο κάτω μουσικούς: με ελληνικό έντεχνο και ροκ. Οι Black ‘ White μπορούν να καλύψουν πρόγραμμα δύο ωρών και στο ευρύ φάσμα του προγράμματος τους θα ακουστούν τραγούδια γνωστών Ελλήνων Καλλιτεχνών όπως Μαχαιρίτσα, Βαρδή, Δάντη, Κατσιμίχα, Σαββόπουλος, Αλκίνοος Ιωαννίδης και πολλούς άλλους Έλληνες καλλιτέχνες που με τα τραγούδια τους άφησαν το στίγμα τους στην Ελληνική Δισκογραφία. Το νεανικό Συγκρότημα Black ‘n White  με το δικό τους ηχόχρωμα και τις πρωτότυπες διασκευές τους δίνουν μια νεανική ενέργεια, και ώθηση στα μουσικά δεδομένα της Κύπρου.
INFO: Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Αγίας Βαρβάρας, Λευκωσία, 20.30. Είσοδος ελεύθερη.

 

19ο Babylon Beer Festival
Για ακόμη μία χρονιά, η ιστορική μπιραρία της Λευκωσίας διοργανώνει το δικό της φεστιβάλ μπίρας στην μεγάλη αυλή της. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται φέτος για 19η χρονιά και θα διεξαχθεί από τις 5 μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχεις τη δυναντότητα να δοκιμάσεις πάνω από 60 είδη μπίρας, σε μορφή draught ή σε μπουκάλι σε χαμηλές τιμές. Ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις διάφορα δώρα και να γευτείς πολλά και διαφορετικά είδη από νόστιμα λουκάνικα.
INFO: Τρ 5-Κ 10 Σεπ, Babylon, Λευκωσία, 20.00. Πληρ. 22665757. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

 

CINE - ATTIKON - Ταινίες Μικρού Μήκους από το Novi Sad 2021
Στο πλαίσιο του προγράμματος Cine Attikon, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης - Πάφος2017 υποδέχεται το Novi Sad, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Εκπρόσωποι του οργανισμού και δημιουργοί από το Novi Sad, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα και τη σύγχρονη κινηματογραφική παραγωγή στην πόλη τους. Η συνεργασία των δύο Πολιτιστικών Πρωτευουσών της Ευρώπης στοχεύει στη δημιουργία σχέσεων και ανταλλαγών ανάμεσα στις δύο πόλεις και τους δημιουργούς τους.
INFO: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, Θερινό Αττικόν, 20:30. Είσοδος ελεύθερη.

 

Η σονάτα του σεληνόφωτος
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Λευκωσίας, θα μας παρουσιαστεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Μέγαρο ‘Η σονάτα του σεληνόφωτος’, μια αφηγηματική συναυλία βασισμένη στο ομώνυμο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου από το ‘Mικρό σύνολο Γιώργου Γεωργίου’. Η εκδήλωση περιλαμβάνει αφηγηματικά αποσπάσματα συνοδευόμενα από την μουσική μικρού συνόλου αποτελούμενο από πιάνο, κλαρινέτο, κοντραμπάσο και κρουστά. Οι συντελεστές της εκδήλωσης είναι: Γιώργος Γεωργίου (κλαρινέτο), Νικόλας Μελής (πιάνο), Νίκος Ιωάννου (κοντραμπάσο), Μάριος Ιωάννου (κρουστά), Τζιωρτζίνα Τάτση (ηθοποιός).
INFO: Τετ 6 Σεπ, Δημοτικό Μέγαρο, Λευκωσία, 20.30. Είσοδος ελεύθερη.

 

MοοnWalk 2017
Οι μελωδίες στην πανσέληνο μας «καλούν» και φέτος και «υπόσχονται» να μας συνεπάρουν! Ρομαντικός ή όχι, αυτή τη βόλτα σίγουρα δεν θες να τη χάσεις! Κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι αγναντεύουμε τη θάλασσα με μουσικά ακούσματα σε ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και λέμε με το δικό μας τρόπο αντίο σε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο αναμνήσεις, μυρωδιές, χαμόγελα και ήχους! Το μαγευτικό αυτό οδοιπορικό υπό το φως της πανσελήνου θα απολαύσουν όσοι μας ακολουθήσουν στον παραλιακό πεζόδρομο Περνέρας-Πρωταρά το βράδυ της προσεχούς Τετάρτης 06 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 20:00 μέχρι και τις 22:30. Καταξιωμένοι νέοι μουσικοί θα βρίσκονται διασκορπισμένοι σε 15 σημεία κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου της Περνέρας και του Πρωταρά, ξεκινώντας από το Ξενοδοχείο ΤΕΤΥΚ στη θαλάσσια περιοχή της Περνέρας και καταλήγοντας στο ύψος του Ξενοδοχείου «Sunrise Pearl».
INFO: Τετ 6 Σεπ, έναρξη: Ξενοδοχείο ΤΕΤΥΚ, Περνέρα, λήξη: Sunrise Pearl hotel, Πρωταράς, 20.00-22.30.

 

Αλέξια
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Κύπρια 2017, η Αλέξια με 10μελή ορχήστρα και μαέστρο τον πιανίστα και ενορχηστρωτή Antoni Donchev και το κουιντέτο του, μαζί και με επίλεκτους μουσικούς από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα παρουσιάσουν την παράσταση 'The Untold Story of Women in Jazz'. Μέσω αυτής, αποτίουν φόρο τιμής σε ορισμένες από τις σπουδαιότερες γυναικείες φωνές της jazz, όπως Nina Simone, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Doris Day κ.ά. και φωτίζουν τις ιστορίες τους μέσα από τα τραγούδια τους.
INFO: Τετ 6 Σεπ, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία & Πεμ 7 Σεπ, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός.

 

Μίλτος Πασχαλίδης - Χρήστος Θηβαίος
Με πορείες που συχνά διασταυρώνονταν τα τελευταία 20 χρόνια, οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί αποφασίζουν κατέβουν στο νησί μας για ακόμα μια φορά, για μια φιλανθρωπική παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ.
INFO: Τετ 6 Σεπ, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77778807.

 

Γλαύκος Κοντεμενιώτης – Dingane
Την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου, ο Κύπριος πιανίστας Γλαύκος Κοντεμενιώτης, μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης τα τελευταία τριάντα χρόνια, θα παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά με τη σύμπραξη των μουσικών Απόστολου Σιδέρη (μπάσο), Αλέξανδρου Γαγάτση (βιμπράφωνο) και Ιωάννη Βαφέα (τύμπανα). Πρόκειται για συνθέσεις τζαζ που φέρουν το μοναδικό, προσωπικό ηχόχρωμα του Κοντεμενιώτη και προκαλούν έντονες εικόνες ανάμνησης και αναπόλησης χωρίς όμως να αλλοιώνεται η οποιαδήποτε ελπίδα και προσδοκία για το μέλλον. Στο πλαίσιο του 20ού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου.
INFO: Πεμ 7 Σεπ, Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Κύπρου, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531 & 22894532.

 

Desmōtēs
To Faneromeni 17, το φεστιβάλ τεχνών που ομορφαίνει τα βράδια μας, συνεχίζεται με μια παράσταση που συνδυάζει το χορό και τη μουσική με τη βιντεοπροβολή. Στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης, λοιπόν, μια ομάδα δημιουργικών συντελεστών συνεργάζεται για να φτιάξει ένα μουσικοχορευτικό θέαμα εμπνευσμένο από τις συλλογές του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου και τον κυπριακό πολιτισμό. Η θεματολογία της παράστασης είναι επηρεασμένη από μύθους και δοξασίες του νησιού μας αλλά και της Ελληνικής μυθολογίας που πραγματεύονται την ιδέα των δεσμών ως εμπόδια, τιμωρία, θυσία και μέσο λύτρωσης. Όπως φανερώνει και το όνομα «Desmōtēs», έμπνευση αποτελούν μύθοι όπως η θυσία του Προμηθέα, η τιμωρία της υφάντρας Αράχνης, η αιχμαλωσία της Περσεφόνης κλπ.
INFO: Πεμ 7 Σεπ, Αυλή Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένη 86-90, παλιά Λευκωσία, 21.00. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 22128157.

 

Φεστιβάλ Θεάτρου από το Δήμο Στροβόλου
Ο Δήμος Στροβόλου εγκαινιάζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Φεστιβάλ Θεάτρου, με τη συμμετοχή κυπριακών θεατρικών σχημάτων. 
Το Φεστιβάλ ανοίγει αυλαία την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, με την παράσταση του γνωστού έργου του Αλέκου Σακελλάριου «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», από το Σατιρικό Θέατρο. 
INFO: Πεμ 7 Σεπ,  Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20:30, είσοδος ελεύθερη.

 

Miss Saxo Vaya
Μόνο θεαματικά θα μπορούσε να ξεκινήσει τα Jazz lives του το Vinylio wine etc αυτή τη σεζόν! Εξ ου λοιπόν και φιλοξενεί την Miss Saxo Vaya σε μια soulful jazzy βραδιά.
INFO: Πεμ 7 Σεπ, Vinylio wine etc, Λεμεσός, €10 είσοδος με ένα ποτό της δίκης επιλογής. Κρατήσεις και πληροφορίες στο 99300430.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close