Nightlife & Music , Bars & Clubs

Guaba Mania 2013!

Μετά το φετινό θρίαμβο τού "Guaba" όσον αφορά στην κατάταξή του στη λίστα του περιοδικού "DJ Mag", που περιλαμβάνει τα 100 καλύτερα clubs παγκοσμίως, όπου το λεμεσιανό club κατέλαβε τη 15η θέση, οι "πύλες" ανοίγουν, ο Guaba clown γυαλίζει τη μύτη του, οι Guabians φορούν τα... απολύτως απαραίτητα και όλοι δίνουμε ραντεβού το απογευματάκι της 6ης Μαΐου, για την πρώτη "λειτουργία" στο "ναό της διασκέδασης", το "Gu-a-ba"!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2013

Gareth Emery, W&W, Mark Knight, Dimitri Vegas + Like Mike, Yves V, Fedde Le Grand, Daddy' s Groove, Gregori Klosman είναι μερικά μόνο από τα διεθνή ονόματα που θα κάνουν φέτος στάση στο club και κάποιοι από τους λόγους που το καλοκαίρι σου πρέπει να είναι γεμάτο "Guaba"! Θα επιχειρηματολογούσα κι άλλο, αλλά γιατί να σ' τα λέω εγώ; Ο λόγος και τα beats, στους φετινούς residents!

Mr. Styles Mathews "Αυτό που νιώθεις όταν, όντας στη στεριά, αγναντεύεις το μπλε της θάλασσας και ονειροπολείς. Ε, το "Guaba" σε πάει στην αντίθετη πλευρά. Είσαι στη
θάλασσα και κοιτάς τη στεριά! Αυτή είναι η νοοτροπία μας!".
Andy Von Emmanouel "Είναι απίστευτη η αίσθηση μπροστά στη θέα όλου αυτού του κόσμου... Τι να πεις; Σε μαγεύει. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς θάλασσα και σαν τέτοιος άνθρωπος, το "Guaba" περιγράφει απόλυτα το καλοκαίρι!".
Jenia "Πολύχρωμο design, μοναδικό στυλ σε κάθε σόου, καταπληκτική ατμόσφαιρα, απίστευτη μουσική... Τι περιμένεις! "Wake up your weird", στις 6 του Μάη, στο "Guaba"!".
Guaba George "Λες και μπαίνεις σε άλλη διάσταση, ξεχνάς ό,τι σε προβληματίζει! Χρώματα, ανοιχτό περιβάλλον, ωραίοι άνθρωποι. Το ν' ακούς 2000 άτομα να ζητωκραυγάζουν είναι μια διαφορετική εμπειρία κάθε φορά! Οι καλύτερές σου καλοκαιρινές στιγμές!".

DJ Janus "Κάθε χρονιά γίνεται όλο και καλύτερο, όλο και πιο... τρελό! Ανίκητη ατμόσφαιρα, ενέργεια... το "Guaba" είναι μια εμπειρία που δεν τη φτάνει τίποτα".
DJ Monday "Εδώ μεταμορφώνεσαι, ζεις στιγμές που δεν ζεις ούτε στο εξωτερικό! Guaba is the people, people is the "Guaba"!".
Moses "Ένα σύνολο εμπειριών από ήχους, σόου και κοκτέιλ με φόντο τη θάλασσα, που ξυπνούν την κάθε σου αίσθηση και σου χαρίζουν στιγμές ανεπανάληπτες".
JORDI "Ένα μόνο θα πω! Το φετινό καλοκαίρι θα είναι μια... τρελή βόλτα".
Swordfish (Thursdays Resident) "Όταν έγινα μέλος της μεγάλης "Guaba" οικογένειας - 7 χρόνια πριν -, έμεινα έκπληκτος από την όρεξη και τη θέληση των ανθρώπων του να ζήσουν τη ζωή στο μέγιστο βαθμό και να βλέπουν τα πάντα με θετικό μάτι. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, αυτό το πάθος έγινε φιλοσοφία και νιώθω περήφανος και τυχερός που είμαι μέλος αυτής της ομάδας! See you on the dancefloor!".

 

Αυτόν το μήνα, στα "Guaba Sundays"!
"Guaba opening Fiesta", τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 6 του μήνα, παρέα με τις αυστραλιανές σούπερ σταρ αδερφές "Nervo" να κάνουν ποδαρικό για φέτος. "Γράφουμε ποπ και είμαστε εθισμένες στο clubbing" λένε οι ίδιες, εξηγώντας τη συνταγή για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έκαναν, όπως με τον Guetta ("When love takes over"), τους Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike ("The way we see the world", το επίσημο τραγούδι του "Τοmorrow Land" το 2011) και άλλες τόσες. Βρεθήκαν στα decks παγκόσμιων tours (βλ. Femme Fatale tour, Britney Spears & Nicki Minaj) και σε φεστιβάλ όπως τα Lollapalooza, Electric Daisy, Ultra και Tomorrowland. Tη σκυτάλη παίρνουν στις 12 Μαΐου οι Marien Baker και Norman Doray, ενώ μια βδομάδα μετά, στο "ναό", τη "λειτουργία" θα τελέσει ο Leon Bolier, ο Ολλανδός μαέστρος της trance. Την τελευταία Κυριακή του Μάη, Dub Vision & Julian Jordan θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν, για να υποδεχθεί το "Guaba" και επίσημα το καλοκαίρι!

 

GUABA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013
Κάθε Δευτέρα, Guaba Reggae Mondays by DJ Monday.
Κάθε Τρίτη, FATango Tuesdays by DJ Moses.
Κάθε Τετάρτη, Locorico Wednesdays by Jordi and DJ Street.
Κάθε Πέμπτη, Thursdays - Mini Sundays by SwordFish and new guests every Thursday.
Κάθε Παρασκευή, Beach Life Fridays with Mr. Styles & the best local DJs.
Κάθε Σάββατο, "What's your Party Personality"! Οι Guabians έχουν το λόγο και το party theme αλλάζει κάθε φορά.
Κάθε Κυριακή, "Guaba Sundays" με κορυφαίους international DJ guests. Μαζί τους ο Mr Styles Mathews και κορυφαίοι local DJs!

 

Αποκλειστικά στο Mixcloud του Check In Cyprus, γιορτάζουμε το opening του Guaba Beach Bar με ένα set εξαιρετικά αφιερωμένο στους Guabians αλλά και τους fans του καλύτερου οδηγού διασκέδασης του νησιού, του Check In Cyprus, από το resident DJ του club, Mr. Styles Mathews. Κάνει upload στις 5 Μαΐου, μια ημέρα πριν από το μεγάλο o opening! Stay tuned!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close