Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Θέλεις να είσαι εσύ ο 1ος Souvla man of the year;

Μάθε πώς και όλες τις λεπτομέρεις!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2017

To Φεστιβάλ Σούβλας που πραγματοποιήθηκε στην πρώτη του έκδοση πέρσι, και επέστρεψε και φέτος για τη δεύτερη διοργάνωση, σημείωσε και πάλι μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου που ήθελε να τιμήσει τη σούβλα και φυσικά να την απολαύσει.

Όπως κι έγινε!

Κι όπως ήταν άλλωστε φυσικό, οι διοργανωτές, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού, άρχισαν ήδη να εργάζονται για την πραγματοποίηση του 3ου Φεστιβάλ Σούβλας, το οποίο όπως μας ενημερώνουν θα λάβει χώρα περίπου στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου 2018, όπως και φέτος που ήταν 1η Σεπτεμβρίου. 

Ναι, το 3ο Φεστιβάλ Σούβλας είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Ορόκλινη στη Λάρνακα από την Αλκή Λάρνακας.

Και πέρα από τη σούβλα που θα απολαύσεις δεόντως και τα γευστικά κυπριακά εδέσματα, αλλά και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, σε περιμένει και μία μεγάλη πρόκληση! 

Αυτή του Souvla man of the year!

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ σούβλας, θα πραγματοποιηθεί ένας παγκύπριος διαγωνισμός σούβλας για την ανάδειξη του souvla man of the year. Ο τελικός με τους φιναλίστ θα γίνει τη βραδιά εκείνη αφού θα έχει προκριματικά. Τα προκριματικά θα διεξαχθούν αναλόγως των συμμετοχών σε όλες τις επαρχίες

Την ανάδειξη του νικητή θα ανακοινώσει κριτική επιτροπή. 

Σημείωσε ακόμα ότι ο κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να λάβει μέρος με τα δικά του "όπλα", όπως κρέας, φουκού, κάρβουνα κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού θα δοθούν αργότερα στην δημοσιότητα.

Αν σε ενδιαφέρει πάντως, μπορείς ήδη να αρχίσεις την εξάσκηση!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close