Things to do με το παιδί , Things to Do

Διασκέδαση σε 3 νέα, εντυπωσιακά θεματικά πάρκα της Κύπρου

Πάμε για ξεχωριστές δραστηριότητες σταπολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά θεματικά πάρκα της Κύπρου, που λειτούργησαν τελευταία, καιπρέπει να ανακαλύψεις

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2017

Βόλτες με πόνυ, γνωριμία με ζώα φάρμας, διαδραστικές δραστηριότητες, παιχνίδι, επαγγέλματα και πολλά άλλα, που θα μυήσουν τα παιδιά μας στον κόσμο της διασκέδασης, ενώ θα κερδίσουν το ενδιαφέρον ακόμα και των μεγάλων.

Το Check In σου βρήκε για εσάς και την οικογένειά σας 3 νέα και εντυπωσιακά θεματικά πάρκα που λειτούργησαν το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο και στα οποία μπορείτε να βιώσετε μοναδικές στιγμές και σας τα παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά!

Καλή διασκέδαση!

 

Masterland the Children's City of Craftsmen


Λειτούργησε στη Λεμεσό μόλις τον περασμένο Αύγουστο καταφέροντας να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους! Πρόκειται για ένα χώρο πολύ διαφορετικό και εντελώς πρωτότυπο για τα δεδομένα της Κύπρου, αφού επικεντρώνεται κυρίως στην παροχή ψυχαγωγικής ψυχαγωγίας για παιδιά και εφήβους.

Τα παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών, υπό την καθοδήγηση και την υποστήριξη πάντα των ειδικευμένων εκπαιδευτών , γνωρίζουν πολλά ενδιαφέροντα επαγγέλματα και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανακάλυψη για τη μεταγενέστερη σταδιοδρομία τους. Ουσιαστικά πρόκειται για μία μικρή πολιτεία όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διάφορα επαγγέλματα με άμεσο και διαδραστικό τρόπο μέσα από σχεδόν πραγματικές συνθήκες. Ένας χώρος όπου τα παιδιά θα μάθουν τα επαγγέλματα των ενηλίκων και θα διαμορφώσουν τη δική τους άποψη για το καθένα από αυτά.

Η Πόλη των Επαγγελμάτων, όπως μπορεί να χαρακτηριστεί, μπορεί να φιλοξενήσει και το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σου, ενώ διαθέτει και καφετέρια για να περάσουν και οι γονείς ευχάριστα το χρόνο τους.
(77777850) Σπύρου Κυπριανού 48, Γερμασόγεια, Λεμεσός.

 

Petrides Farm Park


Από την προηγούμενη Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, το Petrides Farm Park δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και γονείς να ψυχαγωγηθούν στους χώρους της φάρμας του, να παίξουν και να ταΐσουν τα ζωάκια που φιλοξενεί και να περάσουν μία ξέγνοιαστη μέρα! 

Πρόκειται για μία καταπράσινη φάρμα, με ζώα, πτηνά, παιχνίδια, γήπεδα, στίβους μάχης, καφετέριες και πολλά άλλα απλώνεται σε μια μεγάλη έκταση όπου θα μπορείς να βολτάρεις με την παρέα, τα παιδιά και την οικογένεια απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης εκτός αστικού κέντρου.

 

Η εν λόγω φάρμα ωστόσο δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και εκπαιδευτικό, καθώς παράλληλα με την ψυχαγωγία, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διάφορα ζώα φάρμας που υπάρχουν στο χώρο, προσφέροντας έτσι και εκπαιδευτικό χαρακτήρα στο όλο εγχείρημα.

Η φάρμα είναι ανοιχτή για το κοινό κάθε σαββατοκύριακο από τις 09:00 μέχρι τις 18:00. Επίσης στον χώρο σήμερα πραγματοποιούνται και διάφορες εκδηλώσεις όπως πάρτι γενεθλίων κ.ά. 
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.
(22525255) Χωριό Μαρκί , Λευκωσία.

 

Pony Park

Τα πόνυ, αυτά τα μικροκαμωμένα και χαριτωμένα μικρά σε μέγεθος άλογα που όλοι λατρέψαμε μέσα από τη γνωστή σειρά κινουμένων σχεδίων "Το μικρό μου πόνυ" έχουν αποκτήσει το δικό τους πάρκο στη Λεμεσό.

Το θεματικό πάρκο "Pony Park" βρίσκεται στην περιοχή Τσιφλικούδια στη Λεμεσό, οδό Κώστα Κοράλι 2 και ανοίγει επίσημα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Το πάρκο περιλαμβάνει 4 χαριτωμένα πόνυ ράτσας Shetland τα οποία έφτασαν στην Κύπρο από την Αγγλία. Τα παιδιά θα μπορούν να επισκέπτονται το πάρκο με τους γονείς τους, να δουν αλλά και να ιππεύσουν τα χαριτωμένα ζωάκια και να ασχοληθούν με πολλές δραστηριότητες στο πάρκο.

Το πάρκο διαθέτει χώρους για βόλτα, φουσκωτά παιχνίδια, τεχνητή λίμνη με πάπιες, καφετέρια και εστιατόριο για φαγητό. Ιδανικός χώρος για διεξαγωγή πάρτυ και γενεθλίων.

Η είσοδος για τα παιδιά είναι 5 ευρώ και δωρεάν για τους γονείς.
(70007000) Κώστα Κοράλλι 2, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close