Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 31 καλύτερα event που σε περιμένουν αυτό το weekend

Όλα όσα μπορείς να δεις, να ακούσειςκαι να κάνεις στην Κύπρο αυτό το τριήμερο κι εσύ δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017

Κι αυτό το σαββατοκύριακο βγαίνουμε έξω, ανακαλύπτουμε καλά κρυμμένα μυστικά και στέκια, πάμε σε φεστιβάλ και συναυλίες και απολαμβάνουμε ήλιο και γιατί όχι και τη θάλασσα.

Για λίγο ακόμα... όσο ακόμα ο καιρός μάς το επιτρέπει.

Το τελευταίο, λοιπόν, σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη είναι εδώ, κι εσύ έχεις πολλά να δεις, να κάνεις και να ακούσεις! Μην τα χάσεις!

Γι' αυτό κράτα σημειώσεις:

Αριζόνα... στα Κύπρια
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Κώστας Καζάκας πρωταγωνιστούν στην υπαίθρια παράσταση «Αριζόνα» του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο που ανεβάζει η θεατρική ομάδα Παράσιτα στο Φεστιβάλ των Κυπρίων. Ο Τζορτζ και η Μάργκαρετ, αφήνουν την ασφάλεια του σπιτιού τους για να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα εθελοντών στην έρημο της Αριζόνα στα σύνορα με το Μεξικό. Σκοπός τους είναι η περιφρούρηση και η προστασία των συνόρων από τους γείτονες, εισβολείς. Κάτω από τον καυτό ήλιο, οι δύο μεσήλικες ήρωες δεν θα έρθουν τελικά αντιμέτωποι μόνο με τους «εισβολείς» της ερήμου αλλά και με την έρημο της σχέσης τους, της συνείδησης και της ζωής τους. Η μετάφραση είναι της Μαρίας Χατζηεμμανουήλ, η σκηνογραφία/ενδυματολογία της Λύδιας Μανδρίδου, οι φωτισμοί της Καρολίνας Σπύρου, και η μουσική του Αντώνη Αντωνίου.
INFO: Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Προαύλιος χώρος Εργοστασίου Υποδημάτων Ξενόπουλος, στον κυκλικό κόμβο Κοκκινοτριμιθιάς, Λευκωσία, 19.15. Πληρ. 96286544.



Gary Colclough στην Art Seen
Μια νέα σειρά έργων που εστιάζουν στη σχέση μεταξύ σχεδίου, ζωγραφικών έργων και γλυπτών παρουσιάζει στην Art Seen ο Βρετανός καλλιτέχνης Gary Colclough στην έκθεση «Neither From Nor Towards» που επιμελείται η Μαρία Στάθη. Τα έργα του Colclough είναι τρισδιάστατες γεωμετρικές συναρμογές με ιδιαίτερα φροντισμένο φινίρισμα. Έχουν την ομορφιά του χειροποίητου και φαίνονται ανεξάρτητα και ολοκληρωμένα. «Τα έργα είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής τεχνολογίας, κι όμως συνδυάζουν και εικονογραφικά στοιχεία παλαιάς τέχνης. Μοιάζουν με χρηστικά αντικείμενα, με πινακίδες, αλλά δεν πληροφορούν. Γρήγορα παρατηρούμε ότι αρνούνται να αποκαλύψουν αφηγήματα που εκ πρώτης όψεως θα πρόσφεραν και, αντίθετα, εκπέμπουν μια σιωπή γεμάτη νόημα» γράφει ο Jeremy Akerman, Επιμελητής και Συνδιευθυντής του οργανισμού Akerman Daly.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Art Seen, Λευκωσία, 19.30. Μέχρι 29/9.

 



Η λογοτεχνία αλλιώς στο 5ο ΣΑΡΔΑΜ
Πιο κοντά στη λογοτεχνία και τη λογοτεχνική περφόρμανς φέρνει το κοινό το 5ο Φεστιβάλ ΣΑΡΔΑΜ για τρεις μέρες, 29 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου.
Συγγραφείς-περφόρμερ από την Κύπρο και το εξωτερικό μοιράζονται πρωτότυπους τρόπους συγγραφής, ανάγνωσης και, γενικότερα, παρουσίασης της λογοτεχνίας, μέσα από ανατρεπτικές αναγνώσεις, λογοτεχνικές περφόρμανς και εργαστήρια. Για πρώτη φορά, φέτος, προστίθεται στο πρόγραμμα η παράλληλη εκδήλωση «Σαρδάμ γκρουπ», με μια λογοτεχνική περφόρμανς εμπνευσμένη από τις γυναίκες συγγραφείς του Beat Generation.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Θέατρο ΕΝΑ, Λεμεσός, 20.30 & Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Ίδρυμα Άρτος, Λευκωσία. Πληρ. 99 932788.

 



Το 1ο Old Port Jazz Festival στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού
Εξήντα μουσικοί από 10 διαφορετικές χώρες θα δώσουν 12 τζαζ συναυλίες στο λιμάνι της Λεμεσού μεταξύ του μόλου και της μαρίνας σε ένα τριήμερο που αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει ως την ερχόμενη Κυριακή. Στο Old Port Jazz Festival που πραγματοποιείται για πρώτη φορά Κύπριοι μουσικοί θα συναντήσουν μεγάλα διεθνή ονόματα σε ένα τριήμερο που σκοπό έχει να καταστεί θεσμός στο χώρο της μουσικής τζαζ. Το πρόγραμμα σήμερα διαμορφώνεται ως εξής: 18:00 Έναρξη με το Jazzologia Big Band του Γιώργου Κρασίδη. 19:00 Takoushis/ Karapatakis Project. 20:00 George Kontrafouris Organ Trio. 21:00 Denise King Quartet με ειδικό προσκεκλημένο τον Jess Koren.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου-Κυριακή 1 Οκτωβρίου, λιμάνι (μεταξύ μόλου και μαρίνας), Λεμεσός, 18.00. Πληρ. lopcf.ticket.com.cy.



Οι Βάσκοι μουσικοί Oreka TX επιστρέφουν στην Πάφο
H εξαιρετικά δυναμική ομάδα Βάσκων μουσικών, που γνωρίσαμε στην παράσταση χορού «Roots» τον περασμένο Ιούνιο επιστρέφει, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Σκηνή που ταξιδεύει» του Πάφος 2017. Οι Oreka TX αναδεικνύουν το Τ xalaparta, όχι μόνο ως μουσικό όργανο αλλά και ως τρόπο σύνδεσης και συντελεστή δημιουργίας σχέσεων ανάμεσα στο κοινό και τους μουσικούς. Στα 15 χρόνια της πορείας τους, οι Oreka TX έχουν συμπράξει με σημαντικούς μουσικούς και σχήματα από όλο τον κόσμο, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων ένα Latin Grammy.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνική Ατρέπαυλη Κούκλια, Πάφος, 20.30. Πληρ. www.soldoutticketbox.com.

 

1ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου Τραγουδιού
Αν είσαι απ' αυτούς που γουστάρουν να ακούν αυθεντική ρεμπέτικη μουσική, τότε αυτό το φεστιβάλ είναι ό,τι πρέπει για να περάσεις καλά! Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά θα υναντηθούν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Παλιάς Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, στις 20:00, σε ένα μοναδικό συναπάντημα για όλους τους λάτρεις του αυθεντικού ρεμπέτικου. Το φεστιβάλ που φιλοδοξεί μεγαλώνοντας να γίνει θεσμός, κάνει αρχή με τα σχήματα:
Περιφερειακή Κομπανία, Ρεμπέτικη ΦαΤριας και Λαική Τετρακτύς.
Η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη, ενώ στο χώρο θα πωλούνται φαγητά και ποτά σε λογικές τιμές.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, πλατεία Παλιάς Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20:00. Πληρ. 99 844 455.

 

Φεστιβάλ Ροδιού
Το ρόδι εκτιμάται από πολλούς λαούς, από τα αρχαία κιόλας χρόνια για τη νοστιμιά του, αλλά και για τη σημαντική του συμβολή στην υγεία. Από την κοινότητα Ορμήδειας όμως, όπως φαίνεται, εκτιμάται ακόμα περισσότερο, καθώς η κοινότητα το μήνα Σεπτέμβριο διοργανώνει για 14η χρονιά το Φεστιβάλ Ροδιού!
Το φεστιβάλ διοργανώνει ο Πολιτιστικός Όμιλος Ορμήδειας «ΤΟ ΡΟΔΙ», ο οποίος κάθε χρόνο, από το 2003, διεξάγει το Φεστιβάλ Ροδιού, που σκοπό έχει να παρουσιάσει τη δουλειά του Ομίλου μέσα από χορευτικά στιγμιότυπα, θεατρικά δρώμενα, τραγούδι με ιδιαίτερα έμφαση στην λαϊκή μας παράδοση. Δίνει,επίσης την ευκαιρία σε χορευτικές ομάδες της κοινότητάς μας αλλά και από άλλες κοινότητες να παρουσιάσουν τη δική τους δουλειά.
Στο φετινό 14ο Φεστιβάλ Ροδιού λοιπόν, που θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, πέρα από παραδοσιακά κυπριακά φαγητά, θα προσφέρονται και ρόδια και άλλα παράγωγά τους σε όλους τους παρευρισκομένους. Στο φεστιβάλ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα αναλάβει το μουσικό σχήμα Προσκυνητές.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Κοινοτικό Πάρκο Ορμήδειας "Το Ρόδι", Ορμήδεια, επ. Λάρνακας, 19.30.

 

1ο Cyprus Coffee Festival
Είναι εκπληκτικό το πώς μερικοί τόσο δα μικροί κόκκοι μπορούν να "πρωταγωνιστήσουν" σε ένα μεγάλο Φεστιβάλ. Ο λόγος φυσικά για το 1ο Cyprus Coffee Festivla, που έρχεται τον Σεπτέμβριο στην πρώτη του έκδοση και στοχεύει καταστεί θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Λακατάμιας.
Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου-1η Οκτωβρίου στο χώρο δίπλα από το αμφιθέατρο της Λακατάμιας στη Λευκωσία. Ένα χώρο που από τις 16.00 μέχρι και τις 24.00 θα πλημμυρίζει από την έντονη μυρωδιά του καφέ.
Τι θα βρεις σ΄αυτό το φεστιβάλ; Τα πάντα για τον καφέ! Τραπεζάκια με καφετιέρες, κούπες και φλιτζάνια για καφέ παντού, διάφορες εταιρείες καφέ με καφέδες από διαφορετικές χώρες του κόσμου, δημοφιλείς αλυσίδες καφέ που μάς χαρίζουν καθημερινά το χαρμάνι τους στην Κύπρο και φυσικά μπαρίστες που θα σου φτιάξουν τον καφέ σου όπως ακριβώς τον πίνεις!
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, ΕΔΩ.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου-Κυριακή 1η Οκτωβρίου, Πάρκο Αγ. Γεωργίου (δίπλα στο αμφιθέατρο της Λακατάμιας), Λευκωσία, από τις 15.00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

 

Φεστιβάλ Νέων "Get Connected"
Γνωρίζεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση; Έλα στο Φεστιβάλ Νέων "Get Connected" και πάρε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για θέσεις εργασίας, ευκαιρίες χρηματοδοτήσεις και πολλά άλλα.
Get Connected και... Μάθε τι κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση για σένα!
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ το φεστιβάλ μας και μάθετε, μεταξύ άλλων, για:
• Θέσεις εργασίας σε Κύπρο και Ευρώπη
• Ευκαιρίες χρηματοδότησης για τον πολιτισμό, τα οπτικοακουστικά μέσα και τον τομέα πολυμέσων
• Επιχειρηματικότητα & ΜμΕ
• Εκπαίδευση και κατάρτιση
• Βελτίωση βιογραφικού
• Κινητικότητα των Νέων
• Δικαιώματα του καταναλωτή
• Εθελοντισμός
• Κοινωνικά δικαιώματα
• Ενιαία Αγορά
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Μολος Λεμεσού, 17:00-20:00.


Φεστιβάλ Φανταστικής Λογοτεχνίας "Όψεις του Φανταστικού"
Κύπριοι και Ελλαδίτες συγγραφείς θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους που έχουν σχέση με τη λογοτεχνία του φανταστικού (και όχι μόνο).
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις των ακόλουθων βιβλίων:
«Η πανσιόν και άλλα διηγήματα» του Μιχάλη Νικολάου,
«Στην ανέμη τυλιγμένη» (συλλογή παραμυθιών)
«Δώσε κλώτσο να γυρίσει» (συλλογή παραμυθιλων)
«Τα μπλουζ της πόλης: ανθολογία νουάρ ελληνικού διηγήματος»
«Ο Κόσμος της Όκριας» του Σαράντη Κρητικού
«Το χαμόγελο του Καλοκαιριού» της Δήμητρας Ευθυμίου
«Θεοί του ατμού ΙΙ: Steampunk και dieselpunk οράματα» (ανθολογία διηγημάτων)
«Νο 9» του Γιώργου Μπιλικά
«Το μεγάλο ερώτημα» της Σοφίας Ζαρκαλή
«Ο μεσσίας του Θανάτου» του Παναγιώτη Γλυνού
«Εγώ, ο Εωσφόρος» του Παναγιώτη Γλυνού
«Φώο Σπόετ, Μπόραθ το μυστικό όπλο» του Γιάννη Καμπουρόπουλου
«30 Ιστορίες Χίλιες Εικόνες» του Φίλιππου Φιλίππου
«Το τέλος της Χιονάτης» του Ανδρέα Καπανδρέου
Αναφορές στα βιβλία «Ο γιος της Μάγισσας» και «Ο μυστικός σύντροφος του Ρήγα» του Ανδρέα Καπανδρέου
«Σκιές της νύχτας» του Φοίβου Κυπριανού
«Σκοτάδι: Η πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με βαμπίρ»
Θα γίνει παράλληλα απονομή του «Βραβείου Larry Niven για τη λογοτεχνία του φανταστικού 2016» στην Βαρβάρα Σεργίου«Η γέννηση της Σκύλας» της Μαρίας Κούβαρου
«Κόκκινος θάνατος: Ιστορίες εμπνευσμένες από το έργο του Ε. Α. Πόε»
«Στο ποτάμι του χρόνου, η Πρώτη Κυπριακή Ανθολογία Λογοτεχνίας του Φανταστικού».
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία των εκδόσεων που θα γίνουν παρουσίαση και μια μεγάλη επιλογή από τα υπόλοιπα. Επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.
Το πλήρες πρόγραμμα για κάθε πόλη εδώ: andreaskandreou.blogspot.com.cy/2017/09/2017-28-1.html
INFO: Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί:
- Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία, από τις 18.00 στη Λέσχη Βιβλίου ΥΦΑΝΤΟΥΡΓΕΙΟ, Λεύκωνος 67-71.
- Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, στη Λεμεσό, από τις 18.15, Στο Δρόμο, Γενεθλίου Μιτέλλα 34.
- Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, στην Πάφο, από τις 19:00, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Πάφου, Αθηνάς 41-43.

 

Βραδιά του Ερευνητή
Την ευκαιρία να απολαύσουν μια δημιουργική βραδιά αφιερωμένη στην επιστήμη και στην έρευνα, μέσα από πειράματα, παιχνίδια, διαγωνισμούς και μουσική θα έχουν όσοι βρεθούν στη "Βραδιά του Ερευνητή 2017" που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο.
Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, η Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία θα ανοίξει της πύλες της για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, να γίνουν για λίγο ερευνητές και να ζήσουν από κοντά, τη μαγεία της έρευνας και της επιστήμης.
Η "Βραδιά του Ερευνητή" διοργανώνεται για 11η συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) φέρνοντας πιο κοντά το κοινό κάθε ηλικίας στην έρευνα, την επιστήμη και την καινοτομία και αναδεικνύοντας παράλληλα το έργο των ερευνητών στα κυπριακά πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, και καινοτόμες επιχειρήσεις. Στην εκδήλωση που φέτος φέρει τον τίτλο «Join the Research Cult», δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο ρόλο της έρευνας και της τεχνολογίας στους τομείς που σχετίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Κρατική Έκθεση, Λευκωσία, 17.00. Πληρ. www.research.org.cy.

 

A Night from Buenos Aires
Μια βραδιά από το Buenos Aires με την ορχήστρα Tango του Roberto Siri. Η ορχήστρα του Roberto Siri θα μας ταξιδέψει με την αυθεντική μουσική της στη μελωδία του πάθους και στον ρυθμό του Buenos Aires, το Αργεντίνικο Tango.
Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου στο Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία και απευθύνεται τόσο στους λάτρεις του χορού όσο και στους λάτρεις της μουσικής.
Ο Αργεντίνος μαέστρος Roberto Siri με μουσική εμπειρία δεκαετιών δούλεψε με πολυάριθμα αστέρια του Τάγκο. Τώρα εμφανίζεται με την ορχήστρα του, μια ομάδα από νεαρούς ταλαντούχους μουσικούς: Javier Setti(τραγούδι), Ines Flores(μπαντονεόν), Marcos Press(βιολί), Ariel Galiano(κόντρα μπάσο).
Η ορχήστρα θα συνοδεύσει επίσης μουσικά σε μερικά τραγούδια Tango τη διεθνώς αναγνωρισμένη κλασσική τραγουδίστρια Βιβιάννα Γιαννάκη. Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:30 και η ορχήστρα θα εμφανιστεί κοντά στις 22:30. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Dj Georges Ch Samaha θα μας κρατήσει στη πίστα με επιλεγμένα τραγούδια Tango.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Εγκώμιο Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία, 21.30. Τιμή εισόδου €20 (συμπεριλαμβάνεται κρασί), προπώληση εισιτηρίων €15.

 

 

1ο Limassol Motor Show & Motion
Πολυτελή, μοναδικά και ξεχωριστά αυτοκίνητα, τα τελευταία μοντέλα μοτοσικλετών, οχήματα ηλεκτρικής κίνησης, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, πάρκο οδικής συμπεριφοράς, και αρκετές άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν όλους όσοι βρεθούν στο 1ο Limassol Motor Show & Motion, που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων όπως τη νέα σειρά της Volvo, το αυτοκίνητο της χρονιάς 2017 Peugeot 3008, τις νέες σειρές αυτοκινήτων της Honda, καθώς και τα γνωστά ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla κ.ά.
Κατά τη διάρκεια του τριήμερου event η Fly board Cyprus θα παρουσιάσει εντυπωσιακά shows μέσα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου-Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 18.00-.22.00 (Παρασκευή) & 11.00-22.00 (σαββατοκύριακο). Είσοδος ελεύεθρη.

 

 

Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα (που δόθηκε στην Ελλάδα - Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Θέατρο BADMINTON ) θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» στη Λεμεσό.
Η εκδήλωση εντάσσεται στον προγραμματισμένο διαχρονικό κύκλο παραστάσεων στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες του κόσμου, με σκοπό την διατήρηση, αξιοποίηση και προώθηση της σπουδαίας μελωδικής παρακαταθήκης των μουσικών του έργων.
Στην παράσταση συμμετέχει η ΛαΪκή Ορχήστρα "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" η οποία για πρώτη φορά επιλέγει να παρουσιάσει τραγούδια άλλου σπουδαίου συνθέτη, του Μάριου Τόκα.
Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι καλλιτέχνες: Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας .Την σύνθεση του προγράμματος ανέλαβε ο μουσικός παραγωγός και στενός συνεργάτης του Μάριου Τόκα Ηλίας Μπενέτος. Θα προλογίσει ο συγγραφέας Μηνάς Βιντιάδης
Ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής, σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως «Σ' αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά», «Το σημάδι», «η Δική μου πατρίδα», «Πενταδάχτυλος» κ.ά.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 20.30.
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός, 20.30.

 

Μπέσσυ Αργυράκη
Ένας τόσο μικρός χώρος είναι αδύνατο να χωρέσει 40 χρόνια ιστορίας γραμμένα στο πεντάγραμμο. Αυτό όμως θα κάνει! Θα φιλοξενήσει την Μπέσσυ Αργυράκη, τα τραγούδια και την ιστορία της!
Άλλωστε, η λάμψη και η φινέτσα της Μπέσσυ Αργυράκη παραμένουν αναλλοίωτες στο πρόσωπό της, ύστερα από πολυετή και επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού.
Όλοι οι Disco Queen των 70s και 80s, θα βρεθούν λοιπόν, σε μια μοναδική μουσική παράσταση στις 29/9 για να κάνουν όλοι μαζί "Μάθημα Σολφέζ"!
Ετοιμαζόμαστε για ένα ξεχωριστό πάρτυ!
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Vinylio wine etc, Λεμεσός, 21.30. Κρατήσεις και πληροφορίες 99300430.

 

Fork Food Market
Το Fork Food Market συνεχίζει δυναμικά και τη νέα σεζόν, προγραμματίζοντας υπαίθριες διοργανώσεις, στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Όπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 19.00, μέχρι τις 23.00, ενώ το μπαρ θα μένει ανοιχτό μέχρι τις 24.00.
Όσον αφορά στα φαγητά που θα βρίσκονται στην αγορά, να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε και αυτά που ήδη δοκιμάσατε και αγαπήσατε αλλά και καινούργιες συμμετοχές, που θα απολαύσετε εξίσου.
Η βάση όπως πάντα είναι οι ωραίες γεύσεις και το ποιοτικό street food, αλλά πάνω απ' όλα φρέσκες πρώτες ύλες και τα σπιτικά παρασκευάσματα.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, 19.00-24.00. Για περισσότερες πληροφορίες: 99567591.

 

Σταμάτης Κραουνάκης
Από την Αθήνα μέχρι το Λονδίνο η εμβληματική βραδιά ζωής του Σταμάτη Κραουνάκη, ξαναχτυπά κατ' ευθείαν στην καρδιά. Ένα παραμύθι ζωής...μια βραδιά που μοίρασε συγκίνηση κι αισθήματα σ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σολίστες: Μουσική διεύθυνση, πλήκτρα: Βασίλης Ντουμπρογιάννης, Λαϊκά έγχορδα, κιθάρα: Βάϊος Πράπας, Βιολοντσέλο: Γιώργος Ταμιωλάκης.
Συντελεστές: Φωτισμοί: Κώστας Μπλουγουράς, Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου, Ήχος: Δημήτρης Μουρλάς & Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Μουστάκας, Οργάνωση Παραγωγής: Ελένη Συροπούλου
Προβολή & Επικοινωνία: Δέσποινα Κραουνάκη, Συντονισμός Παραγωγής: Αντώνης Κοΐζας.
Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια 2017.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: €10/€5 μειωμένο. Δικαιούχοι μειωμένων εισιτηρίων είναι μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές, συνταξιούχοι με την παρουσίαση ταυτότητας. Άτομα με αναπηρία δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα της ACS Couriers Παγκύπρια. Πληροφορίες: 70002212.

 

5 χρόνια Vespa Club Limassol
Το παραδοσιακό καφενείο Μάλλον Γλυκύς και ο Beat Παζάρ Πολυχώρος φιλοξενούν το σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου-1η Οκτωβρίου το Vespa Club Limassol για να γιορτάσουν μαζί τα πέμπτα τους γενέθλια, με ένα πάρτι-αναδρομή στην ιστορία της βέσπα στους κυπριακούς δρόμους. Γι' αυτό αν ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που έχουν vespa ή ακόμα κι αν είσαι απλώς βεσπόφιλος, μη διστάσεις, πήγαινε να γιορτάσεις τα 5χρονα του Βέσπα κλαμπ Λεμεσού. Για να πάρεις μια ιδέα για το τι θα περιλαμβάνει, σου λέω απλώς ότι θα μπορείς να δεις πολλά μοντέλα βέσπας στο περιβάλλον και την καθημερινότητά τους. Θα ανακαλύψεις επίσης την ιστορία της πρώτης Βέσπας όπου κατασκευάστηκε το 1946 και όλη την πορεία της μέχρι και το 2017. Ετοιμάσου λοιπόν για να θαυμάσεις!
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Beat Παζάρ Πολυχώρος, παλιά Λεμεσός.

 

New silk road to bind China and Cyprus
Με την ευκαιρία της 46ης επετείου της εγκαθίδρυσης διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Κίνας και Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και την ίδρυση του Κυπρο-Κινεζικού Φεστιβάλ Τουρισμού και Κουλτούρας θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου στον ΘΟΚ μία εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η παράσταση New silk road to bind China and Cyprus.
Την εκδήλωση πραγματοποιούν το Cyprus Guangdong Chamber of Coμmerce και το Guangzhou Xienzun Trade Co Ltd με είσοδος ελεύθερη. Η ειδική συναυλία θα είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακής κινέζικης Pipa και δυτικού οργάνου, προσφέροντας στο ακροατήριο μία οπτική απόλαυση. Την Εκδήλωση στηρίζει η Κινεζική Πρεσβεία και το Confucius Institute of University of Cyprus.
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Νέα Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία, 18.00-22.00.

 

Η Χιονάτη Και Οι Εφτά Να - Νι
Το Θέατρο Βεστιάριο μετά την τελευταία παραγωγή του με τίτλο «Τα Τρία Γουρουνάκια και ο Λύκος ο Λιλλύκος», επιστρέφει με το νέο έργο της, με τίτλο «Η Χιονάτη και οι Εφτά Να-Νι». Το κλασικό αριστούργημα των αδελφών Γκριμ, που αγαπήθηκε και μ' αυτό μεγάλωσαν γενιές και γενιές, ζωντανεύει επί σκηνής μαγεύοντας παιδιά και μεγάλους. Μια υπερπαραγωγή γεμάτη χρώματα-υπέροχες μουσικές, σκηνικά που σε μεταφέρουν άλλοτε στο παραμυθένιο δάσος των εφτά νάνων ή στο μαγικό παλάτι της μητριάς-βασίλισσας και παραμυθένια μαγικά κοστούμια μιας άλλης εποχής!
Μια διασκευή και πάλι του ηθοποιού-σεναριογράφου Γιάννη Σπανού, αγγίζοντας τη φαντασία… ξετυλίγοντας το νήμα του παραμυθιού.
Μια ευχή και μια κόρη με μάγουλα κόκκινα σαν το αίμα... μαλάκια μαύρα σαν τη νύχτα και δερματάκι άσπρο σαν το χιόνι!
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Λευκωσία, 15.00 & 17.30.
Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πάνω Πολεμιδιών (Θέατρο), 11.00.
Γενική Είσοδος: €7. Πληροφορίες / Κρατήσεις 96403029 & 96020301.

 

Στη χώρα που θέλουν βασιλιά
Η Χλόη Μελίδου και η ομάδα της, το Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε παρουσιάζουν σε δική της σκηννοθεσία και χορογραφία το παιδικό παραμύθι "Στη χώρα που θέλουν βασιλιά". Η παράσταση θα ανέβει σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Συντελεστές
Χορογραφία /σκηνοθεσία: Χλόη Μελίδου
Μουσική: Δημήτρης Ζαχαρίου
Χορεύουν/παίζουν:
Αλέξανδρος Αχτάρ, Μάγια Μηνά, Αλεξία Περδικάκη, Φωτεινή Περδικάκη, Φανή Σωκράτους, Βικτώρια Φιλίππου.
Σκηνικά: Κωνσταντίνα Αντρέου
Κοστούμια: Ατελιέ Παντελής, Ελένη Παπαβασιλείου Σφήκα
Σχεδιασμός φωτισμού: Βασίλης Πετεινάρης
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Τεχνοχώρος της ΕΘΑΛ, Λεμεσός, 17.00. Γενική είσοδος: €5. Πληροφορίες και κρατήσεις: 99349265, 25877827.

 

Διεθνής Έκθεση Σπουδών
Σύμβουλοι σπουδών και επαγγελματικής κατάρτισης από διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο σας περιμένουν για να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν για το τι, πού και πώς θα σπουδάσετε για πτυχίο ή μεταπτυχιακό, το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία. Εκεί λοιπόν θα μάθετε τι χρειάζεστε για εισδοχή σε Πανεπιστήμια από Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ολλανδία και Ισπανία, μέχρι Ουγγαρία, Λιθουανία, Βουλγαρία, Αυστρία, Σλοβακία, Αμερική, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Ακόμα, στο πλαίσιο της έκθεσης θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες διαλέξεις για καινούργιους κλάδους σπουδών και προορισμούς, καθώς και να κάνετε δωρεάν test επαγγελματικού προσανατολισμού.
Σημειώσε ότι όλοι όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα μπουν στην κλήρωση για δωρεάν tablet.
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου & Κυριακή 1 Οκτωβρίου, Hilton Cyprus, Λευκωσία, 14.00-19.30.

 

Octoberfest Light
Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος στη Λευκωσία, διοργανώνει και φέτος για τα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου το καθιερωμένο Φεστιβάλ μπίρας «Oktoberfest Light».
Το φεστιβάλ πέρα από διάφορα είδη γερμανικής μπύρας, γερμανικά παραδοσιακά εδέσματα όπως λουκάνικα, κότσι, ξινολάχανο, Brezeln και άλλα, θα πλαισιώνεται και από ζωντανή μουσική από τις μπάντες «Zentralkapelle Berlin» και το Windcraft Band.
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Ινστιτούτο Γκαίτε, Μάρκου Δράκου 21, Λευκωσία, 17.00-23.00.

 

Γεύσεις του Κόσμου
Γεύσεις από 25 διαφορετικές χώρες του κόσμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν τον Πρωταρά το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 και συγκεκριμένα την εκδήλωση «Γεύσεις του Κόσμου», που θα λάβει χώρα στη Δημοτική Πλατεία Λευκόλλα.
Γεύσεις από παραδοσιακά εδέσματα και ροφήματα, αλλά και «γεύσεις» από παραδοσιακή μουσική, τραγούδι και χορό!
Ο Πρωταράς, όντας στη νοτιοανατολική γωνιά της Ευρώπης και στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει ένα πανηγύρι κουλτούρας και πολιτισμού με 25 διαφορετικές χώρες από όλο τον κόσμο!
Ελλάδα, Βραζιλία, Ιταλία, Ισπανία, Αργεντινή, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ρωσία, και πολλές άλλες ακόμα και φυσικά η Κύπρος είναι κάποιες από τις χώρες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση «Γεύσεις του Κόσμου», οι οποίες θα εκπροσωπούνται είτε από τις Πρεσβείες τους στην Κύπρο είτε από οργανωμένα σύνολα αλλοδαπών ή επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.
Η κάθε χώρα θα επιδείξει ένα κομμάτι από την κουλτούρα και τον πολιτισμό της, προσφέροντας έτσι στους ξένους και ντόπιους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν «γεύσεις» από όλο τον κόσμο!
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με παρέλαση στον κεντρικό δρόμο του Πρωταρά με την ομάδα κρουστών Batukinio.
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Δημοτική Πλατεία Λευκόλλα, Πρωταράς, 20.00. Είσοδος ελεύθερη.

 


14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας
Ένα από τα μεγαλύτερα παραδοσιακά φεστιβάλ της Κύπρου, το Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας το οποίο φέτος πραγματοποιείται για 14η χρονιά και διοργανώνεται από τον υπερδραστήριο Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας θα λάβει χώρα στην κοινότητα της Κοφίνου.
Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου θα βρεθούμε από τις 15.00 στην κοινότητα της Κοφίνου για να γνωρίσουμε όλα εκείνα τα υπέροχα προϊόντα και εδέσματα της Λάρνακας. Από τα παραδοσιακά μακαρόνια σκλυνιτζιού, το κρασί και το μέλι μέχρι τα διάφορα αρτοποιήματα, τα γαλακτοκιμικά προϊόντα και πολλά άλλα κυπριακά εδέσματα. Οι γυναίκες του Συλλόγου ετοιμάζονται πυρετωδώς ψήνοντας και ζυμώνοντας γλυσταρκές για κέρασμα και πολλά άλλα νόστιμα παραδοσιακά εδέσματα που θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε εκεί.
INFO: Κυριακή 1η Οκτωβρίου, κοινότητα Κοφίνου, επ. Λάρνακας, 15.00.

 

35ο Φεστιβάλ Παλουζέ
Το κεφαλοχώρι των κρασοχωριών το Κοιλάνι, φημισμένο για τις ποικιλίες των αμπελιών του, και κυρίως για τον παραδοσιακό ππαλούζε του, διοργανώνει για 35η χρονιά τα Αφάμια 2017.
H γιορτή του παλουζέ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και το πρόγραμμα, όπως και κάθε χρόνο θα περιλαμβάνονται εκδηλώσεις όπως παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, παρασκευή και προσφορά δωρεάν παλουζέ στους επισκέπτες, απόσταξη ζιβανίας και επίσκεψη στα μουσεία, στα οινοποιεία και στις εκκλησίες της κοινότητας που θα παραμείνουν ανοικτά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, ΕΔΩ.
INFO: Κυριακή 1η Οκτωβρίου, Κοιλάνι, επ. Λεμεσού, 11.00-15.00.

 

Απόψε εν να γενεί καφκάς...
Το Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στην κυπριακή μουσική παράδοση. Συμμετέχουν η Mπάντα Πνευστών της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου (Διεύθυνση: Γιάννης Μυράλης), η Χορωδία Άρης Λεμεσού (Διεύθυνση: Σόλων Κλαδάς) και ο καταξιωμένος βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης. Ενορχηστρώσεις: Ευαγόρας Καραγιώργης.
Η χορωδία ΑΡΗΣ ιδρύθηκε το 1938 από τον αείμνηστο μουσουργό Σόλωνα Μιχαηλίδη ο οποίος την διηύθυνε μέχρι το 1958. Το 1962 η χορωδία ανασυστάθηκε από τον Μαρίνο Μιτέλλα, ο οποίος την διηύθυνε με μεγάλη επιτυχία για 52 χρόνια καθιστώντας την γνωστή για την ποιότητα του ήχου της και για την τελειότητα των εκτελέσεων της. Στο ενεργητικό της καταγράφονται έξι δίσκοι και CDs. Ο μαέστρος Μαρίνος Μιτέλλας έχει αποσυρθεί από τη διεύθυνση της χορωδίας, η οποία τώρα διευθύνεται από το μαέστρο Σόλωνα Κλαδά με τον οποίο φιλοδοξεί να κατακτήσει νέες κορυφές της χορωδιακής μουσικής.
INFO: Κυριακή 1η Οκτωβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20:30. Πληροφορίες / Κρατήσεις: 77 77 77 45. Εισιτήρια: € 10 E-ticket: www.rialto.com.cy.

 

4ος Αγώνας Ακριβείας Θεοτόκος
Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, συνεχίζοντας την προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του ιδρύματος Θεοτόκος, επαναλαμβάνει την επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Regularity Challenge για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, η εταιρεία SPS Stavros Panayiotou & Sons Ltd.
Το 4ο Theotokos Regularity Challenge θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017. Αποτελεί τον τέταρτο αγώνα του Πρωταθλήματος Αγώνων Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων ARMOR ALL για το 2017 που διοργανώνει η ΛΙΚΟΚ.
Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ θα διαθέσει το σύνολο των εσόδων της από τον αγώνα του Theotokos Regularity Challenge, για ενίσχυση του έργου του ιδρύματος.
INFO: Κυριακή 1η Οκτωβρίου, εκκίνηση από το χώρο του Ιδρύματος Θεοτόκος στις 10:00 π.μ. Η διαδρομή θα περιλάβει χωριά της ορεινής Λεμεσού. Με τον τερματισμό, θα ακολουθήσει πλούσιο γεύμα, απονομή βραβείων και αναμνηστικών. Πληρ. 7000 9000, 99252626.

 

Γιώργος Μαζωνάκης στο Colosseo
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Colosseo. Γνήσια λαϊκό παιδί ο Γιώργος Μαζωνάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια έχοντας κυρίως λαϊκά ακούσματα. Από μικρός αγαπούσε τη μουσική και σιγοτραγουδούσε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι τα έκανε στην Πάτρα, σε νυχτερινά κέντρα της πόλης.
INFO: Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Colosseo, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 99994040.


Κώστας Τουρνάς
Ο Κώστας Τουρνάς παίζει live στην Αγία Νάπα και υπόσχεται μια μοναδική βραδιά. Είναι από τους καλλιτέχνες που ποτέ δεν μένουν ικανοποιημένοι απ' την δουλειά τους. Σοβαρός, εφευρετικός, ουσιαστικός, ευθύς και πάντα νέος.
Πολυσύνθετος, αεικίνητος και σεμνός, προχωρά εδώ και χρόνια σ'έναν δρόμο αποκλειστικά δικό του. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής, πέτυχε, εκτιμήθηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.
INFO: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, Εξάντας, Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.00.
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, Alot Live, Αγία Νάπα, 22.30. Πληροφορίες 99637831 & https://www.facebook.com/alot.live.


Τρίο Λεβάντε, Σοφία Παπάζογλου - Φεστιβάλ Αξιοθέας
Με αφορμή την αναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου τον Νοέμβριο του 2017, οι Τρίο Λεβάντε, ολοκληρώνοντας σχεδόν τρία χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, παρουσιάζουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με αστικά λαϊκά τραγούδια, αφιερωμένο σε συνθέτες που ανήκουν στη «Σμυρναίικη» και τη «Ρεμπέτικη» σχολή, όπως οι Παναγιώτης Τούντας, Δημήτρης Σέμσης, Ιωάννης Δραγάτσης, Γρηγόρης Ασίκης, Βαγγέλης Παπάζογλου, κ.ά.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια και οργανικούς σκοπούς που συνέθεσαν οι μεγάλοι αυτοί συνθέτες. Στη συναυλία αυτή οι Τρίο Λεβάντε φιλοξενούν τη Σοφία Παπάζογλου, μια λαϊκή ερμηνεύτρια με φωνή που ξεχωρίζει για το συναίσθημα που αποπνέει, και επιχειρούν να ερμηνεύσουν μαζί τα τραγούδια αυτά κατά το πρότυπο των πρώτων ηχογραφήσεων, παραμένοντας πιστοί στους μουσικούς δρόμους και στο ηχόχρωμα της εποχής.
Πέτρος Κουλουμής: φωνή, λαούτο, κιθάρα
Παύλος Μιχαηλίδης: βιολί, φωνή
Παντελής Ιωνάς: μπάντζο, ούτι, κιθάρα, φωνή
Σοφία Παπάζογλου: φωνή
Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Αρχοντικό Αξιοθέας που φέτος γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας.
INFO: Κυριακή 1η Οκτωβρίου, Αρχοντικό Αξιοθέας, παλιά Λευκωσία, 20.30. Εισιτήριο €10/ €5. Κρατήσεις 22894531-2 (Δευτ-Παρ 09.30-13.30).

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close